30 april 2010

Nu drar jag till teg för att fira valborg med brudarna, hoppas kvällen inte slutar med en massa drama bara!


...

Jag orkar inte mera, kan detta få ett slut?
Så jag slipper tänka på allt som hänt, och glömma alla känslor som jag har känt.

Jag vill slippa alla besvär, lämna denna värld.
Mitt hjärta det blöder, nu är allting över.


drama,drama,drama..

jag orkar inte mer.
godnatt


29 april 2010

Sitter här och chillar med Mimmi, snart ska vi dra in till stan för att vara med våra favoritpojkar!;)
Hoppas alla får en underbar kväll!


29 april 2010

Kom hem från skolan för ett tag sen, jag och Pekka fick sluta lite tidigare eftersom att vi höll i en Idrottslektion. Är faktiskt sjukt nöjd för vi fick jätte mycke beröm för både lektionen och planeringen, inte mycke som saknades!
Ikväll blir det väll till att plugga och kanske vara med Mimmi, får se vad som händer helt enkelt!:)


FRÅGESTUND/DAGENS FRÅGA!

Har så sjukt mycke i skolan just nu och orkar inte riktigt alltid blogga så tänkte köra med en frågestund eller dagens fråga! Så kom igen nu, ställ en massa frågor, svarar på dom som inte är allt för personliga!:)


28 april 2010

Nu sitter jag här med Linny och Mimmi och lyssnar på musik, ska strax börja gå mot Ica för att köpa godis, sen får vi se vad vi hittar på (a)

 


27 april 2010

Nu är vi äntligen klara med idrottsuppgiften, tog ett bra tag men vi försökte göra det så noggrant vi kunde. Nu blir det sängen, en ny dag imorgon!


sommarkänsla!


27 april 2010

Sitter och planerar en Idrottslektion med Pekka, vi ska hålla lektion för sjuorna som är skolans värsta idrottsklass typ. Känns ju inte taggat med tanke på att ingen av oss kan något om sport(a) Wish us luck..


27 april 2010

Kom nyss hem från skolan, känner mig riktigt hängig och sliten så orkade inte vara kvar.
Tror jag ska krypa ner och sova en timma innan jag åker till stan för att göra syntestet. Ikväll lär det väll bara bli till att plugga, har så sjukt mycke i skolan just nu.. Menmen, nu ska jag ta en snabb dusch och sen sova lite, så vi hörs senare! puss



27 april 2010 - GRATTIS!

Godmorgon!

Tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg innan jag drar till skolan! Vet inte hur mycke uppdaterande det blir idag, funderar på o dra till stan och göra syntestet idag så.

Iallafall så fyller lilla Emma 20 år idag, så STORT grattis till henne! Hoppas du får en underbar dag gmn!♥



gammal bild, 16 årig liten plutt:]


26 april 2010

Var ju som sagt på stan idag, sen efter det drog jag hem och pluggade. Har äntligen skrivit lite på mina två läsloggar, både svenska och engelska! Efter det kom Fanny, Emma och Jocke och så såg vi film.


26 april 2010

Kom nyss hem från stan, skulle ju dit och göra syntestet egentligen men det hann jag inte.. Så måste göra det imorgon eller något, gick bara omkring och chillade med Moa, Fanny, Chrille, Frans, Kasper, Adde och Grädda.
Nu ska jag äta, sen blir det plugg, duscha och sen vara med Fanny o Emma! Hörs senare:)


25 april 2010 - brännboll

Kom nyss hem från Nolia efter att ha varit och spelat Brännboll.
Det var galet mycke folk men blev inte så mycke spelande, fett kallt! Håller ärligt på att frysa ihjäl, vad hände med att det höll på att bli sommar? Dunjackan håller jag då på ett bra tag till, hehe.
Nejmen, nu ska jag ta och sova. En ny dag imorgon, måndag till och med, vilket innebär en hel jävla vecka kvar tills nästa helg.


bästavänner!♥

Nu är mina två bästavänner här, snart ska vi dra vidare och spela brännboll!
Hörs ikväll, förhoppningsvis med bilder!:)


25 april 2010

Snart kommer bästavän hit, och då ska vi bara chilla. Sen blir det brännboll!♥




25 april 2010 - maaaat!♥

Nu ska jag och bby gå och laga mat!♥


25 april 2010

Var ute och chillade med brudarna! Riktigt mysigt:)






25 april 2010

Ligger och ser Andra Avenyn, hade sett halva och så nollställdes hela och avsnittet ba började om, åååh, så less jag blir på min dator. Idag blir det väll till att spela brännboll med Fanny och några andra till. Ska bli fett nice, sommarkänsla!



25 april 2010

Godmorgon!

Fick sova ut lite idag iallafall, vaknade för nästan en timma sen. Ligger just nu och pratar i telefon med älsklings Moa! Gissa om jag saknar min bitch, har inte kunnat vara med henne på hela helgen:(
Blir tydligen inte Övik idag heller, galet less jag blir på mamma. Jag som ville dit..


24 april 2010 - bölesholmarna.

Kvällen började med att jag och Fanny gick till Grubbe för att hälsa på Sofia och Emma där dom hade grillparty.. Tog bussen in till stan och gick över till Bölesholmarna. Mötte upp Mimmi, Emma, Maria, Linn, Amanda och Emelie.
En riktigt trevlig kväll med en massa skönt folk. Grillade, spelade musik, snackade.
Kring ett blev vi hämtade och då drog jag Fanny, Jocke, Fredde och Henke hem till mig och såg film.
Och nu sitter jag här och ska snart sova, imorgon bär det av till övik!




nu drar jag ut!

Sådärja, färdig sminkad och ombytt! Nu drar jag ut med Fanny♥




24 april 2010 - stan

Kom nyss hem från stan, drog ju dit och chillade med Emma och Mimmi. Var inte tänkt att jag skulle köpa något men självklart blev det impulsköp som vanligt. En väska, en kofta och en tröja! Är galet nöjd(=

Ikväll blir det till och grilla med några kompisar om det inte blir för kallt. Så lär inte bli nå mer uppdatering om jag inte skriver inatt när jag kommer hem! Annars får ni ha en underbar lördagskväll♥


Emma, Fanny, Moa, Hampus, Emma, jag, Mimmi!♥


24 april 2010

Nu drar jag till stan och möter upp Mimmi och Emma!


24 april 2010

Blev tydligen inget Övik idag, åker dit imorgon istället! Idag blir det nog stan med Mimmi och Emma och ikväll blir det Bölesholmarna med en massa människor, ska bli riktigt nice!:) Menmen, nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar, vi hörs senare! pussss♥



mööörk!♥


24 april 2010

Godmorgon!

Vaknade alldelens nyss av mig själv, har ingen aning om varför eftersom att jag gick och la mig sju. Så det har blivit ytterst lite sömn.

Idag bär det av till Övik för att fira Farmor och Åke som har fyllt år, ska bli kul och få träffa Farmor igen, det var så länge sen sist!


23 april 2010

Sitter och väntar på att Maria ska komma hit. Kvällen ska spenderas med henne och kanske några sköna boiis, får se hur det blir!:) Ska snart börja sminka mig, tänkte ba uppdatera lite snabbt först!


22 april 2010

Sitter hemma hos Chrille just nu och chillar med Chrille, Fanny och Grädda. Och så är Jocke och ludde påväg hit, nicenice! Dom håller på o kittla fanny, och jag sitter här och bloggar(a)

22 april 2010

Sitter här med Pekka och dunkar musik. Kom hem för två timmar sen och sen dess har vi fixat en sak, som ni inte får veta, hihiihhi:] nämen, bara o vänta!;)

Ikväll blir det till o va med Fanny, får se vad vi hittar på. Ska nog träffa Chrille och kanske resten av pojkarna, vet inte riktigt än hur det blir! Menmen, nu ska jag socialisera mig med Pekka, cya later!;*


21 april 2010

Dagen började som vanligt med skola, sen drog jag och Fanny vidare till stan där vi träffade Chrille och Frans. Åkte hem till Frans och sen var vi ute på Haga och chillade med Jocke, Elvin och Ludde!:)






21 april 2010

Godmorgon!

Sitter på bibblan just nu och har lunch, snart har vi spanska, känns inte taggat:(
Efter skolan blir det stan med fanny, har fått mina pengar nu så får se om jag hittar något o köpa, lär väll bli något impulsköp(a)

Igår kväll var jag med Moa, Jocke, Elvin och sen kom Chrille senare. Såg film och ba chillade, så hann inte uppdatera något!:)


bilder från helgen!











dom bjuder jag på.


mina bästa.


lämna mig aldrig!


19 april 2010

Nu har mamma äntligen fått igång internet igen, tog ett tag. Fick typ panik och trodde att jag skulle bli utan internet för evigt, hehe. Menmen, är inte riktigt på humör så jag lägger bloggen åt sidan för ikväll, ska ut och promenera med min bästa vän Pekka nu!


19 april 2010

Godmorgon!

Sitter på bibblan just nu med Mette och väntar på att bilden ska börja. Efter skolan blir det stan med Fanny och sen vet jag inte vad mer jag ska göra.

Mitt internet funkar inte så jag vet inte hur länge det kommer ta innan jag har internet igen. Får försöka blogga så mycke jag kan under tiden!:)


17 april 2010 - kvällen

Kom nyss in efter att ha varit ute och gått med vovvsingen, Frans och Jocke. Kvällen spenderades hemma hos Fanny med Fanny, Emmax2, Moa, Jocke, Frans, Kasper, Elvin och Ludde. Såg två filmer och sen chillade vi ba. Riktigt trevligt:)

Vet att jag egentligen inte borde vara vaken nu efter som att jag ska upp om exakt 3 timmar och 40 min, men ja.. Thats life, lär ju vara jävligt sliten imorgon när jag ska jobba. Ska försöka hinna med och blogga imrgn, kisses!

17 april 2010

Kvällen ska spenderas med Fanny, Emmax2 och Moa, och så kommer förmodligen Jocke och Frans också. Får se vad vi hittar på! Lär inte uppdatera något mer ikväll eftersom att jag ska sova tidigt, jobbar imorgon. *suck* Så vi hörs imorgon! Puss


17 april 2010

Kom hem från stan för ett tag sen! Blev där mycke längre än vad jag trodde. Moa åkte hem kring 5 så då stannade jag med Mimmi och Maria, vi chillade ba osv. Hittade ett par spetstights som jag köpte, får se om jag orkar visa dom(a) Nu ska jag gå och äta middag och göra mig klar för kvällen! Cya later;)


haha, vackert.


17 april 2010 - stan

Nu drar jag till stan med Moa! Vi hörs när jag kommer hem, puss


17 april 2010

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, mitt internet ville inte riktigt funka.. Men nu funkar det igen, får se hur länge de håller i sig! aja, nog om det. Igår kväll var jag med Desirée, Tove och en massa andra pojkar. Vi gick ba och irrade runt på haga, fett ovärt!

Idag blir det stan med Moa, hon skulle shoppa men själv tror jag inte att jag ska köpa något! Får se hur det blir med den saken, lär väll bli något impulsköp som vanligt, hehe.


16 april 2010

Godmorgon!

Sitter på bibblan just nu och har lunchrast. Har just gjort både nationella i matte och i svenska a. Båda två gick finfint, förutom sista uppgiften på matteprovet. Tänkte tydligen rätt men min lärare sa att jag inte gjorde det så då sket jag i den helt. Gaah, fett sur! Nu väntar bara SO prov och sen heeeeeelg!

15 april 2010

har fortfarande inte riktigt pluggat.. läste lite om EU osv men fattar fan i mig ingenting. Pekka skulle hjälpa mig men hon sitter och ser lyxfällan med min mamma, sicken bra kompis man har!
Aja, jag ger nog upp pluggandet, får hoppas på att det är lika lätt som alla säger att det är! Sen taggar vi nationella också, får hoppas på att det går bra eftersom att Matte är faktiskt en av mina starka sidor!:)
 


pluggpluggplugg..

Nu ska jag ta tag i pluggandet, två prov imorgon och två inlämningar som tydligen redan skulle vara inne. Så jag vet inte om jag kommer hinna uppdatera något mer ikväll, ska försöka:)


15 april 2010

Godmorgon!

Vaknade imorse och kände att jag inte mådde bra alls så jag gick och la mig igen och somnade om. Vaknade halv elva, gick ut med hunden, åt osv, och nu sitter jag här och dunkar musik och ska typ sjunga singstar(a) det är det bästa jag kan göra när jag är ensam, hehe.
Ikväll blir det bara en massa plugg eftersom att jag har prov + nationella imorgon, fyfan.. Wish me luck!


Dunkas hos mig just nu!;)


14 april 2010

Kom nyss in efter att ha varit ute och träffat en kompis! Låg i sängen från 3 till 9 och kände att jag inte orkade göra nånting, ville bara dö. Såg ett avsnitt Andra Avenyn och en film som hette Crank High Voltage, helt sjuk film.. Orkar inte skriva något mer nu, ska typ lägga mig och sova! En ny dag imorgon, så vi hörs då!


14 april 2010

Kom hem från skolan för en timma sen och sen dess har jag inte direkt gjort någonting.
Har däremot världens osmartaste kompis, They dont really care about us med Michael Jackson började spelas på radio och pekka utbrister: Är det här darin?
hahaha, tur hon är söt iallafall!


13 april 2010

Dagen började på Universitetet med klassen, vi skulle kolla på datakunskap och annat shit. En massa fysik saker bl.a. Fick testa köra traktorsimulator vilket var riktigt kul! Kändes ganska verkligt endå. Sen fick vi kolla på ett dataprogram dom håller på att lansera.

Efter det drog jag och Mette på stan, hände lite saker så vi drog inte tillbaka till skolan. Gick och köpte en klänning som jag förmodligen ska ha på skolavslutningen, annars blir den fin o bara ha i sommar!:) Får se om jag orkar visa upp den.

Direkt jag kom hem smsade Sofia o frågade om jag skulle med till stallet, så jag hängde med henne dit. Vi skulle ju egentligen spela brännboll men så blev det inte. Tömkörde hästen, kollade på lite hoppträningar sen hem, och nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och sen blir det förmodligen sängen! Så vi hörs nog mer imorgon istället, puss!


Dagens Outfit

Godmorgon!

Lyckades ta mig upp riktigt tidigt idag så har just gjort mig klar, hann med allting för en gångs skull!(a)
Idag ska vi på studiebesök på Universitetet, har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra, menmen.


Slänger upp en "dagens outfit", orkade inte ta någon bättre bild(a)



Kofta Adidas från Turkiet
Tshirt från Gina
Halsduken vet jag inte!


..

Varje dag är ett helvete, att gå runt där och låtsas som om allting är bra. Le för att övertala sig själv och alla andra om att allting är bra, men innerst inne vet man att det är inte det. Så fort man är ensam kommer ångesten krypandes igen. Tankarna snurrar, alla vänner som svikit en, en av dom personer som betytt mest lämnade mig kvar, ensam och övergiven. Att varje natt ligga vaken, gråtandes och tänka tillbaka på dom tiderna då allt var bra, då man aldrig behövde oroa sig för att folk skulle svika eller ljuga för en. Då vi var en familj, då allt var perfekt. Ta mig tillbaka.. 


12 april 2010

Kom nyss hem från teg, har varit hos Moa hela kvällen. Därför jag inte kunnat blogga, vi bakade kladdkaka och chillade! *tjocka* haha,
Drog på stan efter skolan och efter det drog jag och solade, 20-minutare så nu är jag brun ;)

Och eftersom att mobilblogg tydligen inte funkar så kan jag inte uppdatera något när jag är ute, någon snäll människa som vill hjälpa mig?(a) alla mms hamnar på min gamla blogg:(


bildbomb!

Lite bilder från idag!











11 april 2010

Kom in för ett tag sen efter att ha varit ute och gått med Emma, vi powerwalka fram och tillbaka till Kvantum, duktigt gjort av oss tycker jag! Sen träffade vi alex en stund och ba chillade. Håller på att lägga in bilderna från idag i datorn så lägger nog upp lite smakprover snart!;)


ut o fota!

Nu ska vi ut och fota lite, resultatet får ni se senare!;)




hos Hanna


Har hjälpt Hanna att rensa ur garderoben. Nu sitter vi bara och snackar, var ju sjukt länge sedan vi sågs senast!
Gå in på hannas blogg häääär!


bildbomb

Här kommer lite bilder från fjällen, alla är tagna med mobilkameran så det är sämst kvalla:)












11 april 2010

Godmorgon bloggen! Sitter vid Moas dator medans hon klär på sig, hon ska tydligen till kyrkan så vi var tvugna o kliva upp. tror nästan jag ska åka hem och sova igen(a) hehe i know u like it.

10 april 2010

Sitter hemma hos bby just nu, har inte träffat henne på över en vecka så har typ saknat ihjäl henne! Kvällen har spenderats på stan med Ronja o Evelina, hände inte direkt så mycke.. Kom hem ikväll vilket var riktigt skönt, aja nu ska vi fika kvällsfika:]] vi hörs säkert imorgon! pusss

4 april 2010

Godmorgon!:) Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag och leker med mammas iPhone. Det är super fint väder här uppe så får se vad vi hittar på idag, lär väll bli slalombacken om det inte är allt för mycke folk där. Annars blir detväll fjället. Menmen, nu ska jag gå och göra mig oordning, vi hörs senare:)puss(L)

grattis!

Idag är ingen vanlig dag, för att idag, för exakt 18 år sedan föddes två av mina bästa vänner. Och eftersom att jag inte kan träffa någon av dom på deras stora dag så tänker jag istället skriva en födelsedags låt åt dom:] (och självklart ringa)
ps. visste inte om jag ska skriva han eller hon så de får bli en blandning jag hittade.

Ja, må han leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!


Hanna Luna!♥


Christoffer Hammarberg!♥

Jag älskar er


hos chrille.

Sitter hos Chrille just nu med en massa folk och chillar. Ska väll va här ett tag till för lillpojken fyller ju 18 om en timma! aja, nu ska jag va lite social. Pusss

kvällens outfit!

Såhär ser jag ut ikväll! Hoppas alla får en trevlig fredagskväll!♥

Klänning från Gina Tricot
Leggings från Gina Tricot
Skor från Skopunkten.




Smyckesställ!

Kolla vad jag fick hem igår! Ett smyckesställ från Mihi.se

 


2 april 2010

Godmorgon!

Hoppas alla har sovit gott, tillskillnad från mig. Vaknade för ett bra tag sen men har legat och sett film sen dess så(: gick och la mig kring 6 imorse sen vaknade jag halv elva utav något. Så är typ helt död nu. Menmen, ikväll blir det till o va med moa och kanske nå sköna pojkar, vill ju hinna träffa Chrille innan jag åker för han fyller år imrgn! Får se vad som händer helt enkelt. Nämen, nu ska jag nog ta en dusch och sen börja packa lite smått, bär av till fjällen tidigt imorgonbitti!


mimmi is here!

Nu är Mimmi här, vi ligger i sängen och funderar på vad vi ska hitta på. Några förslag?(:


1 april 2010 - bilder

Här kommer lite av bilderna från dagen. Har typ 100 till men orkar inte lägga upp fler just nu.
Kom nyss hem från stan, köpte en hudlotion, ett pannband/halsduk och en ny piercing:) är skit nöjd!
Snart blir det mat och efter det blir det Mimmi typ!♥










1 april 2010

Kom nyss hem från skolan, har ju haft dodgeboll turnering idag. Vann bara en match, vann dock utklädnad!;) woho. nämen, vi var 80-talare, dom hade tydligen bytt medans jag var sjuk. Ska snart lägga in bilderna, så uppdaterar mer när jag gjort det! PUSS

Ps. ÄNTLIGEN LOV! Ds.


RSS 2.0