30 juni 2010

Nu är jag hemma från konfalägret igen, är helt sjukt trött och sliten så vill egentligen bara lägga mig och sova.
Men näe, jag måste plugga på moppeprovet så att jag klarar det imorgon! Får verkligen hoppas,hoppas,hoppas att jag klarar det. Orkar inte göra om det ännu en gång:(

Menmen, nu ska jag plugga lite till sen ska jag lägga mig och se oth och efter det blir det sovaaa, så vi hörs imorgon!:) pussar


27 juni 2010

Ligger i sängen med Mr.X just nu, har just sett film och nu vet jag inte vad vi ska hitta på.
Är så jävla glad över att vi ses igen, det var ett bra tag sen sist!
Igår kom jag hem från övik och ikväll åker jag till tavelsjö på konfaläger, så kommer inte kunna uppdatera något. Ska försöka skriva åtminstonde ett till inlägg innan jag åker, annars hörs vi på onsdag! Pusssar


midsommar!

lite bilder från midsommar!












bilder från igår, dag o kväll!














bilder från idag!

Här kommer några få bilder från när vi var o badade idag!:)
Fler än så orkade inte min dator ladda upp.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hoppas som faaan på att min älskling ska få komma hit. Då lär jag bli överlycklig.
Ska ta och hoppa in i duschen nu så vi hörs mer senare! Pussar








24 juni 2010

Sitter hemma hos Mimmi o chillar, ska snart äta och sen blir det till att dra på hennes match.
Dagen har spenderats med en massa nere vid älven, har badat och solat och haft det mysigt!
Nu ska vi fortsätta dunka musik, pussar♥



23 juni 2010

Har inte hunnit uppdatera något idag för direkt när jag orkade kliva upp så drog jag, Pekka o Sebbe och solade. Tog även mitt första dopp idag, är sjuuukt stolt! dock var det sviinkallt..
Har en jävla massa bilder från dagen men jag har inte orkat lägga in dom än! Får göra det typ imorgon eller något för jag måste börja göra mig iordning inför kvällen nu. Kvällen kommer att spenderas med brudarna + några andra. Ska typ grilla och ha det trevligt!:)
Men nu måste jag hoppa in i duschen, vi hörs mer senare! Pussar


22 juni 2010

Godmorgon!

Blev tvungen att kliva upp idag igen för jag ska till tandläkaren idag också, men idag är sista gången som tur är. Hatar verkligen tandläkaren. Ska bara göra mig klar sen ska jag dra till Mimmi så tar vi moppen därifrån. Efter det vet jag inte vad vi ska göra, men jag lär ju vara med henne ett tag iallafall. Så jag skriver mer då, pusssar!


21 juni 2010

Kom hem från stan för omkring en halvtimma sen. Drog dit med Sofia för att hon skulle kolla en sak på banken men självklart hade ju dom stängt när vi kom dit. Så vi gick omkring lite och kollade i affärer och så. Hittade en söt, svart tshirt med tryck på som nog blir jätte fin i sommar till jeansshorts och gladiatorsandaler. Om bara sommaren vill komma någon gång!..


jag och moa förra sommaren!


21 juni 2010

Vaknade typ halv 10 imorse för att åka till tandläkaren, var helt jävla död så jag somnade nästan i stolen som man ligger i. När jag var klar där tvingade mamma med mig till Blomsterlandet för o hjälpa henne o leta blommor. Och direkt när jag kom hem gick jag och la mig och somnade, så vaknade jag nu! hehe. Har sovit hur djupt som helst! Pekka har försökt ringa mig och plinga på dörren, vilket jag alltid brukar vakna av annars..

Idag är det första dagen på länge som det är fint väder och jag ligger inne, känns lite sorgligt.. Finns ingen som är hemma heller och har ingen lust att gå ut själv. Så jag lär väl ligger kvar här.


saknar min syster och min vovve, dags att ni tar och kommer hem nu!


så här slutade kvällen.

Kom alldelens nyss hem, kvällen spenderades hos en kompis med en massa skönt folk! Dock började den inte lika bra, satt bara på stan och chillade i typ en timma innan vi kom på något att göra. Drog först till Nils och va med Nils, Mimmi, Emma, Maria, Kasper och Frans. Såg bara tv o lekte med nils lilla vovve. Sen drog vi vidare till kompisen som resten av kvällen spenderades hos.

Nu sitter jag här och håller på att frysa ihjäl, det är galet kallt ute för att vara i mitten av Juni. Ska alldelens strax gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt och åka till tandläkaren. Inte taggat.

20 juni 2010

Är hemma från ridningen nu, var ju sista gången idag. Både sorgligt men också skönt på ett sätt. När det är skolan så har man ändå inget bättre för sig på söndagar, men på sommarlovet så skiter man i vad det är för dag!
Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med maten, blir pizza! mummsss, *fet* Sen efter det blir det till att skynda sig in i duschen och göra sig klar för ikväll ska jag och brudarna dra till Bölesholmarna där vi ska grilla med en massa, ska bli mysigt! bara det inte börjar regna.


gamla bilder.

Rensade datorn och hittade väldigt,väldigt,väldigt gamla bilder på mig och många andra.
Tänkte visa er dom här två på Pekka, mig och Fanny. Har känt dom båda två hela mitt liv och dom är som systrar för mig! Vi har gjort så sjukt mycket kul genom åren!




godnatt!

Fyfaan vad det regnar, hatahatahata!
Kom alldelens nyss in efter att ha varit ute och träffat Emma, Mimmi och Svea. Satt bara och snackade ett tag, var faktiskt ganska skönt att bara få komma ut för att jag har suttit inne hela dagen.

Var ju på filmkväll hos Pekkas pojkvän Kasper med en massa människor, såg Batman och någon thriller som jag tror hette Cabin by the lake. Inte särskillt bra någon av dom men dom funkade. Inget stort fan av Batman..
Sen jag kom hem från Kasper har jag bara sett film med mamma och kollat lite på kungabröllopet. Hon vägrar ju missa en enda sekund utav det!

Nu blir det sängen och imorgon är det sista gången på ridningen så får hoppas på fint väder så att vi kan rida ute som avslutning! Menmen, vi hörs mer imorgon!:) pusssar


19 juni 2010

Det är en riktigt seg ldag idag känner jag, sen jag klev upp har jag hunnit fara och köpa middag på subway och se på kungabröllopet med mamma. Tycker bara att det är sjukt överdrivet och onödigt att dom gör det så stort. Även fast det är kungafamiljen. Menmen, alla tycker olika.

Ska ta och hoppa in i duschen lite snabbt sen ska jag göra mig klar och börja bege mig mot Kasper där det är filmkväll med en massa människor, vilka vet jag inte..
Så jag skriver mer när jag kommer hem ikväll/inatt! Pusssar♥


Pekka, jag och Moa!


19 juni 2010

Godmorgon!

Vet inte vad det är med mig idag, men jag har inte orkat röra mig ur sängen sen jag vaknade klockan 12, vilket är snart 5 och en halv timma sen. Har inte ens gått upp och ätit, eller gått på toa, ah, ni fattar. Har bara legat där och stirrat i taket, började se en film men blev för trött för att kolla så jag gav upp efter 30 min. Ska nog gå ner och tjata lite på mamma att hon ska ställa sig och laga middag för magen kurrar, har inte ätit sen middagen igår så..

Ikväll blir det antingen filmkväll hos Pekkas pojkvän Kasper för att fira Pekka, även fast det är lite försenat. Men alla kunde inte när hon fyllde år. Eller så blire till att dra och vara med Mimmi, Emma och Maria. Får se vad jag hittar på helt enkelt :)


you are the reason that i still belive.

Kom nyss in efter att ha varit ute och gått en liten promenad med Emma oså! Kvällen spenderades på teg med Emma, Mimmi, Linn, Nathalie, Jim och en sovande Matte. Bara nice!(=
Nu ska jag gå och tvätta bort sminket sen ska jag hoppa i säng, så vi hörs mer imorgon! Pussss


fanny falls back

HAHHHAHAHAH, bara måste ses!


humor

såhär kan det gå om man har lite för mycke fritid.


18 juni 2010

Nu drar jag o skriver moppeprovet!=)






sommarplågaa.

2010's sommarplåga!;)


18 juni 2010

Godmorgon!

Är uppe tidigt känns det som, även fast jag i vanliga fall är van vid att äta lunch vid den här tiden. Har alldelens nyss klätt på mig och ringt o väckt Mimmi, den sötnosen vaknar ju knappt av att man ringer(a) Så snart hoppas jag att hon tar sig hit också, sen blir det till att dra på moppeprovet kring halv ett! Hoppas som fan att jag klarar det. Menmen, nu ska jag fortsätta göra mig klar. Vi hörs senare och då får ni veta resultatet också!;)


taggaahhhhh

Orkar inte blogga, ska lägga mig och sova för imorgon ska jag upp tidigt och skriva moppeprovet! Wish me luck!(=


i never ever felt like this before.

Förlåt för att jag inte hunnit uppdatera något idag, har knappt varit hemma förutom när jag var hem och hämtade pakteten till Pekka. Blev kvar på stan tills halv åtta, köpte med mig ett par hotpants, ett par trosor och en bh! Riktigt nice, behöver byta ut lite saker i garderoben;)

Efter det drog jag och Mimmi över till Pekka för att fira henne, träffade även Moa som äntligen är hemma från karlstad! Det var riktigt länge sedan jag träffade henne sist så det var kul! Spelade lite kort oså. Sen drog jag, Pekka och Moa hem till Moa. Fikade, sminkade oss oseriöst osv, tjejsaker helt enkelt!

Och nu har jag alldelens nyss kommit in efter att ha varit ute o gått lite med Pekka o Moa och träffat en kompis.
Ska snart krypa ner i sängen för imorgon ska jag upp tidigt o åka på stan med Moa för hon skulle kolla på något och jag ska till tandläkaren! Så vi hörs mer imorgon, ska se om jag hinner slänga upp ett grattis inlägg till Pekka innan jag går och lägger mig!

16 juni 2010

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Vaknade för omkring en timma sen för att emma ringde o frågade om vi skulle börja göra oss klara för att dra på stan! Så nu sitter jag här och har nyss duschat och klätt på mig. Ska bara äta o fixa lite småsaker sen ska vi dra ner på stan. Måste köpa något mer till Pekka som fyller 16 idag! STORT GRATTIS!♥
Måste skynda mig nu men slänger upp ett grattis inlägg senare och så lär det bli mer uppdatering. Btw, vädret är underbart idag!:D


loveu!


15 juni 2010

Godmorgon!

Vaknade för omrking en timme sen och sen dess har jag bara legat i sängen och sett film. Ska iväg och träffa två kompisar som är på min skola just nu, så jag har väldigt bråttom! Skriver mer senare, pusss!

ps. skulle uppe 12 imorse!

-

Är verkligen inte på humör för att blogga. Har hänt en massa saker och vill helst av allt bara krypa ner i min säng med en bra film och sova! Så vi hörs mer imorgon, sov gott!


how can you be so heartless


inköp!





Detta fick hänga med mig hem idag! Blev en massa shopping, gjorde dock inte av med så farligt mycket!;)
Allting kul med lite nya saker.
Nu ska jag börja göra mig klar så att jag och Fanny kan hitta på något ikväll, frågan är bara vad?


14 juni 2010

Godmorgon!

Hoppas alla ligger och sover riktigt skönt, fick tyvärr inte jag göra.. Vaknade kvart över 7 på min första lediga dag, verkligeen inte kul. Ska bara slänga i mig lite frukost sen bär det av till körskolan. Och så regnar det idag, kan det bli mycke bättre? Får hoppas att det är lätt att köra hur som helst! Jaja, vi hörs mer efter middagen:) Pusssar


en fin bild på mig o fanny.


13 juni 2010

Kom alldelens nyss hem från Grubbe, drog dit med Mimmi o träffade Igor, Hannes, Casper och Oskar. Nice men jävuuulskt myggigt. Känns inte taggat med såhär mycke mygg i sommar, det förstör ens kvällar.. Menmen, nu ska vi inte klaga på det, glad över att det är sommarlov hur som helst!

Måste nästan gå o lägga mig nu för imorgon ska jag upp halv 8 för att åka o övningsköra moppe! Har två lektioner imorgon så kommer inte hem förens efter middagen, så ska försöka hinna skriva innan jag åker på morgonen. Annars hörs vi imorgon kväll, pusss♥


bild på mig o fanny från igår!


13 juni 2010

Nu drar jag och Mimmi ut på äventyr, hörs senare!;)


13 juni 2010

Har alldelens nyss duschat och nu sitter jag och väntar på att Mimmi ska duscha klart så att vi kan hitta på något. Har fortfarande inte fattat att det är sommarlov, fast ska ändå upp halv 8 imorgon för att övningsköra så det får bli tidigt ikväll;/ Ridningen gick faktiskt as bra, är riktigt nöjd! tråkigt bara att det är sista gången för sommaren nästa vecka. Kommer sakna det som fan!

Menmen, nu måste jag börja klä på mig så att jag o Mimmi kan dra ut. Uppdaterar mer senare, pusss! ♥


hahah, random bild!


13 juni 2010


Bara sjukt ägd kille!


Dagens fråga!



Lina
;
Du har otroligt fint hår! Är det naturligt eller har du permat det? och hur tar du hand om det så att det håller sig fint? :)

Svar: Det är faktiskt mitt naturliga hår, har aldrig permanentat det eller något sånt. Och jag gör faktiskt ingenting med mitt hår, det blir lätt slitet men det orkar jag inte bry mig om. Klipper mig istället!
Dock så blir det bara sådär jätte lockigt efter att jag duschat.


just efter jag klippt mig, riktigt kort!


13 juni 2010

Godmorgon!

Vaknade tidigt idag igen, fattar inte vad felet är. Är sjukt trött men kan inte sova:(
Igår gick vi på bio och såg Sex and the city 2, den var faktiskt riktigt bra och rolig! Efter det gick vi bara omkring i stan i väntan på att vår buss skulle gå, så kom jag hem kring 1 men då somnade jag ganska direkt.

Idag blir det till att fara till stallet och sen får jag se vad som händer, lär väll vara med Fanny eller något! menmen, nu ska jag fortsätta se two and a half men, så vi hörs senare! Pusss


Dagens fråga!



Eftersom att jag sa för ett tag sen att jag skulle börja med dagens fråga så tänker jag nu göra det så ofta jag kan, kommer inte bli några långa svar eller så utan bara korta enkla svar på frågor!:) Så kom igen och fråga nu!

Anja: Vad har du sökt för gymnasium?

Svar:
Jag har sökt Ledarskap på Dragonskolan i Umeå som första val, hoppas som fan att jag kommer in för då ska jag och Emma ha kul tsm;)


12 juni 2010

Kom nyss in efter att ha varit ute och chillat med emma, snackade, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt. Sprang även runt och plattade till cola-burkar, haha lätt roade!

Ikväll blir det bio med Emma, Fanny o Mimmi om det finns platser kvar på Sex And The City 2, annars blir det antingen en annan film eller dra hem till mig och se film! Ska nog förbi tivolit ett tag också, blir nog mysigt!:)
Men nu ska jag börja göra mig klar inför kvällen! Vi hörs mer senare, puss♥


12 juni 2010

Godmorgon!

Vaknade för över 5 timmar sen men ligger fortfarande i sängen, det är riktigt illa! Det är dåligt väder ute och det finns absolut ingenting att göra.. Tror jag och Emma ska hitta på något, frågan är bara vad. Galet tråkigt med såhär dåligt väder första dagen på lovet, får vara tacksam över att det var så fint väder igår!

Ïgår så började kvällen på teg, var med en massa sköna randoms! Förfestade lite, snackade, lyssnade på musik osv! Så drog vi vidare till tc där vi träffade ännu mer folk, sen drog vi in till stan för att gå på tivolit, men åkte ingenting. Bara fanny som gjorde det;) Jag hatar karuseller...! Kom hem kring 3 inatt och då var det direkt i säng för jag var så jäävla trött och sliten.
Ingen av oss hade tyvär med sig kamera så fick bli en dålig mobilbild som jag snodde av fanny!


11 juni 2010

Har börjat göra mig klar för kvällen. Först blir det teg och sen blir det väll feest någonstans! Och mot slutet blir det stan. Så kommer inte kunna uppdatera något mer ikväll. Så vi hörs antingen inatt eller imorgon, festa lugnt nu allihopa!;)



bildbomb från skolavslutningen!

Här kommer en massa bilder från avslutningen!


















11 juni 2010

Har nyss varit med Fanny ett tag och ikväll blir det till att vara med henne och en massa fler!
Dagen har varit underbar, gråt, skratt, osv. Fick 1800 kr för att jag gick ut nian!;) Fett nice.
Men nu ska jag gå och äta lunch/middag med släkten så jag uppdaterar mer senare med bilder från dagen! Pusss♥




11 juni 2010

Nu är jag färdig fixad och ska snart börja dra mig mot skolan, hinner tyvärr inte ta nå bättre bilder än cambilder. Men det får duga!;) vi hörs mer senare, hoppas alla får en underbar dag!(L)




11 juni 2010

Godmorgon!

Tog mig faktiskt upp kvart i sex imorse, det är helt sjukt! Har hunnit duscha, äta, smörja in mig osv. Så nu ska jag börja klä på mig och sminka mig. Idag smäller det, sista dagen i nian! Kommer säkert börja böla sönder:( Har gått med vissa sen 6-års, 10 jävlar år tillsammans! Och nu kommer vi hamna i olika klasser på olika skolor..

Skriver kanske mer innan jag drar till skolan, annars hörs vi senare! Släkten kommer ju hit så måste vara sociala med dom!;)


10 juni 2010

Körlektionerna gick bara finfint och jag har även hunnit fixat två faser på internet testerna. Bara två lektioner och två faser kvar, sen då jävlar är kortet mitt!

Har nyss duschat, rakat benen osvosv. Riktigt fräscht! Så nu är nästan allt fixat inför avslutnignen, ska bara städa och baka en tårta ikväll! Sen blir det till att sova tidigt för imorgon smäller det.


10 juni 2010

Godmorgon!

Ingen skola för min del idag heller, för jag ska nämligen och övningsköra på moppe nu. Min första och andra lektion idag, är helt galet nervös. Får hoppas att det går bra!

Ps. endast en dag kvar av nian nu!;)



(Skulle ha laddats upp imorse)


9 juni 2010

Har nyss sett Dear John, så galet fin film. Grät as mycket! Den borde alla se.
Nu ska jag starta en ny film, har absolut ingenting att göra.. Det suuuuger.


klänning, vad tycks?





klänningen som jag har sytt själv, vad tycks?


9 juni 2010

Godmorgon!

Vaknade kring 9 även fast jag är ledig idag. Inte så jätte skönt, hade velat sova ut men det gick inte.. Nu ska jag bara ut med hunden en sväng sen drar jag och Pekka in till stan för att sola. Så vi hörs senare! Pusss


8 juni 2010

Sitter här med ansiktsmask och har nyss målat tånaglarna. Snart ska det fixas gelénaglar också. Har redan börjat förbereda inför skolavslutningen, det ska ju börjas i tid;)
Imorgon blir det till att sola och lite annat, bara jag får tag på Pekka. Är ju ledig imorgon, vilket är riktigt skönt för nu är jag fett skolless!


Ska jag ha håret såhär lockigt på avslutningen? eller ska jag platta det, hjälp mig!


8 juni 2010

Kom alldelens nyss hem från stan, ovanligt va?  Drog dit med Ronja till en början för att jag hade det så jävla tråkigt hemma. Sen mötte jag upp Maria o Mimmi och så kollade iv på kläder.
Slutade typ 10 idag eftersom att vi bara skulle rensa ur våra skåp och efter det så skulle vi spela brännboll men det orkade jag inte. Så då gick jag hem och såg Another Cinderella Story istället, låångt ifrån lika bra som den första.

menmen, nu ska jag och Emma dra oss ut och chilla lite. Så vi hörs mer senare!


8 juni 2010

bilder från igår!












7 juni 2010

Kom hem från Mimmi för bara ett litet tag sen. Har varit där och sett grubberevyn med hon och Emma. Och så var vi ute och chillade med Olle och Erik ett tag, bara nice!:)

Hade somsagt Klassens dag på skolan idag, började med att jag inte riktigt orkade kliva upp och gå dit så när jag ligger och sover kommer först Mette instormandes och väcker mig. Sen en kvart senare kommer 5 pers till från klassen och stormar medans jag fortfarande ligger i sängen i pyjamas. Ingen bra start på dagen kan jag lova..
Så jag gick dit iallafall, mot min vilja. Lekte lite lekar sen drog vi och käkade Pizza Buffé på Tre kronor.

Efter skolan stannade jag kvar i stan med Mette ett tag, köpte gele till mina naglar som jag ska fixa på onsdag. Sen kom Mimmi o Emma så gick vi runt och letade klänning till dom. Så har jag varit hos Mimmi sen dess.
Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig, kändes skönt med en tidig kväll faktiskt. Även fast det inte lär bli så om jag känner mig själv rätt..




6 juni 2010

Kom nyss hem, sjuukt vad mycket mygg:( Gick ju ut med Emma, satt bara och chillade sen ringde Mimmi så drog vi till Ica och träffade henne. Den tjockisen skulle köpa fika tills imorgon när dom skulle fika på skolan.

Imorgon har jag typ brännboll hela dagen och sen lunch på trekronor med klassen, ska bli riktigt mysigt! Måste ju ta vara på den sista veckan nu, sen kanske vi inte ses nå mer..


jag mimmi o fanny för någon dag sen på stan!


6 juni 2010

Har nyss duschat och ska alldelens strax ut och möta Emma, sen ska vi ut och chilla. Tänkte ba slänga in ett snabbt inlägg innan!:)

Btw, det är fan 6 juni och jag har fortfarande inte tagit första doppet. Gaaalet efter jag känner mig..


enda bilden jag hittade på mig själv i vattnet.
taggar tavelsjö utav helvete!:)


6 juni 2010

Va ju och fikade med Moa och Fanny igår, här kommer två bilder lånade av Fanny!




mina favoritbrudar!


6 juni 2010

Sådärja! Nu är snart hela rummet färdigstädat, helt sjukt vilken skillnad det blir.
Först låg typ hela min garderob på golvet, man såg inte skrivbordet osv. Men nu så syns allting och lite saker är rensade, fett nice!:)
Nu ska jag ställa mig och göra en fotovägg av min dörr, får se hur det slutar..
Och snart bär det av till stallet så lär inte hinna uppdatera något mer, men vi hörs senare ikväll! pussss



bilder från igår.






drog en posé medans vi cyklade till teg!;)


6 juni 2010

Godmorgon!

Vaknade nyss utav att lillasyster låg och spelade musik. Skjut mig säger jag bara, jag som ville sova riiiiktigt länge.
Igår kväll så var jag och några andra hos en kompis och bara chillade.
Menmen, nu ska jag nog ta och försöka somna om igen, vi hörs lite senare! Pussss

5 juni 2010

Kom nyss hem från stan, sitter och chillar med Chrille medans han väntar på att Kim ska bli klar. Ikväll blir det till att vara med Moa och Fanny, får se vad vi hittar på för kul!:)


4 juni 2010

Har just gjort klart nians sista uppsats, känns ju gaaalet skönt. Nu är det inga riktigt skoldagar kvar, en vecka kvar till skolavslutningen. Galet taggat!

Snart ska jag dra ner till stan med Fanny, får se vad vi hittar på. Måste gå o fråga en sak om min klänning, den är nämligen skrynklig men man får inte stryka den. Och min syslöjdlärare visste inte hur jag skulle göra:( Ikväll blir det nog till att vara med Emma, får se vad vi hittar på för skoj!


Kommer sakna er!

En vecka och en dag kvar, sedan är nian slut.
Sjukt vad jag kommer sakna klassen!








Bilder från idag.

Kvällen spenderades först på västangårdsfesten och sedan hemma hos Joe med fanny, mimmi o alex. Sedan kom Emma förbi ett tag ocskå.

Låter bilderna tala för sig själv!








bilder från igår.







bästavän!


1 juni 2010

Är äntligen hemma och får använda datorn. Cyklade dock från Chrille för över en o en halv timma sen, har varit med Pekka och ätit kladdkaka *tjocka*:]
Nu ska jag sätta mig o spela lite SSX för o ha annat o tänka på, är så gaaalet less på skolan o allting. Tur att det bara är 10 dagar kvar!

Lägger in lite bilder från dagen senare, när jag orkar(a)

1 juni 2010

Sitter hemma hos Chrille och chillar just nu. Frans o Chrille står och lagar mat, ska bli kul att se hur det slutar! Bäst att jag springer o hjälper dom, skriver mer när jag kommer hem! Pusss♥


1 juni 2010

Är hemma från skolan en snabbis bara, såg film sista lektionen så orkade inte vara kvar hela. Ska strax börja cykla ner mot stan med Pekka för att kolla på kläder och träffa Chrille, var ett tag sen nu så de ska bli riktigt kul!
Menmen, vi hörs senare med mer uppdateringar!:)

PS. kan ni tänka er att det redan är juni, 10 dagar kvar tills avslutningen;o

RSS 2.0