fnyh&emma

Hos fanny nu!


fika med brudarna!

Drar till Fanny nu, jag hon och emma ska typ in till stan och ta en fika och bara mysa!:) vi hörs ikväll, pussss♥


klippt migg!!

bjuder på riktigt skabbig bild, har klippt mig så nu är det kortkort!


31 mars 2010

Imorgon är sista dagen i skolan och då har vi Dodgeboll turnering, vi ska vara utklädda till "70-tal", någon som har något förslag på hur man kan se ut då?;o

Taggar lördag!

småkusinerna och jag!


jeansshorts!

Har sytt klart mina jeansshorts nu, funderar på att slita dom lite mer men än så länge får dom vara bra såhär:) Nu taggar vi sommaren!!







31 mars 2010

Godmorgon!

Försov mig idag igen och vaknade upp med världens halsbränna, så kändes inte värt att gå till skolan idag. Har dock ett prov, men det kan jag ändå ingenting om, ska nog ta och gå o lägga mig . Så vi hörsn är jag vaknat igen!♥

30 mars 2010

Sitter och sjunger med Moa! Kom hem för ett litet tag sen, drog ut och chillade lite. Var rädd att vi skulle bli kidnappade till övik, hehe(a) menmen, det blev inte, som tur var!;)
Nu ska jag plugga lite till SO provet imorogn, kan inte ett skiiit.. wish me luck


30 mars 2010

Godmorgon!

Försov mig imorse och vaknade tio minuter innan jag började så det kändes inte värt att stressa jätte mycke för att komma i tid. Skippade första lektionen och tog det lugnt istället, har just sminkat klart mig och ska snart börja gå till skolan! Efter skolan blir det en massa plugg, har prov imorgon och jag kan verkligen ingenting.. Fyfan, menmen, nu ska jag fortsätta dunka musik och göra mig klar! Vi hörs efter, pusss♥


29 mars 2010 - shoppiiiing!

Kom hem från stan klockan nio och efter det hoppade jag in i duschen, sen har jag suttit och sett Bella&Tyra show med syster, därför jag inte uppdatera något idag:)
Menmen, till saken. Köpte ett par byxor idag som jag ska sy om till shorts, har redan börjat men är långt ifrån klar! Sen hittade jag ett par skor jag blev DÖKÄR i, blev ba tvungen o köpa dom, fick ett till par på köpet också, perfect!:) Nu blire sängen, godnatt.









äääälskar dom sista skorna!(L)


29 mars 2010

Sitter i köket med Pekka och har nyss ätit våfflor. Vi slutade 11 idag så då tyckte vi att det var lika bra att gå hem och äta lunch:) Snart ska vi börja dra oss mot stan, funderar på att gå dit.. Får se hur de blir, menmne, nu ska vi fortsätta sjunga Keep on Walking med Salem;)





hahaha, tur att vi är normala!


28 mars 2010

Nu har moa dragit så jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik, funderar på vad jag ska hitta på, sova kanske? Nja, tror jag ska måla naglarna! men först ska jag äta ben &jerrys! mummsss♥


moa min babe!

Hej, vi är normala. Nu ska vi ut, puss babes!;*




were gonna party as much as we can.

Har nyss duschat och nästan städat klart, det var tydligen ingen ridning idag så snart kommer moa hit, får se vad vi hittar på :) Vi hörs senare, förmodligen med fina webbcam bilder eller ngt;)


skinnjacka

haha, förjävlig bild med mjukisbyxor o allt! men såhär ser skinnjackan som jag köpte förra veckan ut:)


28 mars 2010

Godmorgon sötnosar!:)

Vaknade 11 idag, trodde jag, tills jag  kom på att inatt ställde man ju fram klockan. En timmas mindre sömn, buhu:(
Ska snart ner och äta frukost och sen ska jag städa lite, kanske måla mina naglar och klippa till ett par shorts! Får se hur mycke jag orkar. Sen blir det stallet vid fyra:)!


27 mars 2010

Äntligen hemma igen, drog ju som sagt till Desirée och såg film med dess, fanny, moa, isa och fella:) riktigt nice! Dock var filmen en besvikelse, fattade inte ett skit av vad den handlade om.. bara rörigt! menmen, nu ska jag nog lägga mig och se en film och sen sovaa, är lite små trött! Vi hörs imrgn, sov gott  sötnosar;*


-

Some days I sit, staring out the window. Watching this world pass me by
Sometimes I think theres nothing to live for. I almost break down and cry.


fake a smile.


27 mars 2010

Har varit med emma idag så har inte hunnti uppdatera, vi var ute o träffade en kompis och sen har vi ba chillat;)
Ikväll blir det att dra till teg o va med desiree och folket!:)








26 mars 2010

kom nyss hem från stan, drog dit kring nio. träffade chrille, kasper och frans. Sen gick vi bara runt, runt på haga i typ två timmar! kallt som fan:( men rolig kväll iallafall!

Nu ska jag städa lite och värma mig, vi hörs imorgon! puss!(L)


moa bby!



Nu är moa bby här, vi ligger o funderar på vad vi ska göra ikväll.
Någon som vill hitta på ngt, ring eller smsa 076-8022413;)


Dagens Outfit

Slänger upp en snabb dagens outfit innan jag drar till skolan, efter skolan blir det stan och mariehem så kan inte uppdatera något mer idag! Hörs kanske inatt, ha en bra dag:) puss.



Randig tröja från Gina
Linne från Gina
Jeansleggings från Vila
Halsduk från Gina



inköp!


Fett nice, fick pengar idag så då blev de till o shoppaa!:)

Fick med mig en söt tröja, eller typ fodral, för 119 kr
Ett par lackleggings för 119 kr
Gladiatorsandaler för 150 kr
Glasögon för 49 kr
och ett par trosor, men dom tänker jag inte visa;)


dagens outfit!



slänger upp en snabb dagens outfit, har inte gjort det på den nya bloggen så..

Koftan är mammas
Halsduk från Gina
Linne från Gina
Leggings från Gina


pekka´s in tha house!

moa har nyss dragit och nu är pekka här, vi sitter med varsinn dator i sängen, riktigt socialt! hon upptäckte just att hennes dator har anslutning till hennes internet hemma, coolt.


moois here!

nu är moa här, och vi ska dra ut!:) cya later guys!;*


24 mars 2010

Kom hem från skolan för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska göra, funderar på att städa men det kändes drygt.. Ikväll kommer förhoppningsvis moa hit!(:

bilder från igår.

 
 
loveu bby.

Glöm inte att följa mig på bloglovin;)

bloglovin


24 mars 2010

Sitter på skolan just nu med Mette, har just haft teknik och har snart lunch, efter det är det nationella.. Wish me luck!

ps. alfred, idag har jag ätit ett tuggummi! ds.


and u know that i need u!

Nu är Moa påväg hit, får se vad vi hittar på! Lär väll bli att gå till ica eller något, funderar på o tvinga ut jonthe, hm.. Aja, vi hörs säkert sen med fina webbcam bilder antar jag!


hjälp mig!!

känns som om bloggen är lite små tråkig, så tänkte att ni kunde få föreslå vad jag ska skriva om, ha dagens fråga? eller en frågestund? vad som helst, hjälp mig :(


jag o emma, loveu!


23 mars 2010

Kom hem från skolan för ett tag sen, är riktigt sliten och har ont i huvudet så jag tror jag går och lägger mig ett tag:] ikväll kanske det blir till att dra till en kompis, får se hur det blir.. men vi hörs senare:) pusspuss!


egentligen fanny som skriver

Kom nyss in efter att ha följt en kompis hem,
helt galet vad kallt det är ute! och jag som trodde det skulle bli sommar:(
köpte till o med två par solglasögon idag, kände att det behövdes eftersom att mina andra gick sönder förra sommaren..
menmen, nu måste jag plugga lite, vi hörs imorgon! pussss


bruden är bäst;)

FEEETLÄNK till fanny

-

Jag kan inte tänka klart, mina tankar dödar mig.



ta mig härifrån.


21 mars 2010

Har jobbat i stallet sen sju imorse så är riktigt jävla sliten, ska sätta mig med en Ben o Jerrys framför tvn o ba tjocka mig! lägger bloggen åt sidan ett tag, vi hörs imorgon! puss


(inlägget skulle ha publicerats för två timmar sen..)


moa!

Nu är Moa här och vi ska dra ut för att träffa alex en snabbis, sen blir det nog ica o köpa godiiis<3


20 mars2010

Internet har laggat hela dagen så har inte kunnat blogga.. Har varit riktigt fint väder ute idag så jag och Pekka gick på en promenad, var ute och gick i säkert en timma innan vi gick till Kvantum och köpte rulltårta, sen gick vi hem och såg film och har nu sett två filmer:)

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, är väldigt sjuk och jobbar imorgon, så vill helst inte att det ska  bli värre;/ Börjar 7, så måste kliva upp typ kvart i sex, känns aningen drygt, men får ju caash så!;)

saknar min babe!


GTA!

Moa har nyss dragit härifrån och nu sitte rjag och lyssanr på musik, ska strax spela lite gta, hehe nörd:]
tror inte jag orkar blogga nå mer ikväll, ska ut om ett tag och efter det blir det sängen! så vi hörs imrgn, puss!

blogg laggar igen så kan inte ladda upp bilder..


my babes!

Ligger i sängen med Pekka och Moa o myser, har just sett klart Paranormal Activity, lite småläskig film!
Ska snart hoppa in i duschen och sen noppa ögonbrynen, får se vad jag och moa hittar på ikväll!:)
Aja, nu ska vi fortsätta flumma på, vi hörs :D puss




19 mars 2010

Godmorgon!(:

Sitter just nu och borstar tänderna o lyssnar på musik, haha! Ska snart börja gå mot skolan, slutar två idag vilket är riktigt skönt:) vi hörs då! puss

PS. blogg laggar så kan inte ladda upp bilder..


18 mars 2010

Eftersom att Rikard klagade på att jag inte hade någon design så gjorde jag bara en snabb header, ser faktiskt mycke roligare ut än bara vanlig text! Den får duga så länge, har inte orkat göra någon än, känns riktigt jobbigt och har haft mycke o göra(a) menmen, nu blir det sängen! en dag imrgn också, godnatt♥



bloglovin


ut o gå:]

Nu ska jag och fanny ut och gå en stund, ska gå o kolla ett jätte billigt solarium i närheten! fett nice, vi hörs kanske efter:)


forever!


18 mars 2010

Kom hem från stan för ungefär en timma sen, slutade 11 idag så då drog jag och mette dit direkt. Gick och åt sen kollade vi kläder, fick med mig en skinnjacka + 4 par sockar hem, hehe(a) Hinner tyvärr inte ta kort på jackan nu men kan göra det när jag kommer hem, om jag kmr ihåg det dvs..
Drog och solade också, 16 minuter! as skönt, så nu är man lite brunare;)

Snart ska jag iväg på lub, var riktigt länge sen jag var där sist så det kan nog behövas! och efter det kanske det blir till att gå ut o gå med fanny!:) menmen, måste skynda mig och göra mig klar, cya later!


18 mars 2010

Idag har vi matte "prov", handboll och sen slutar vi 11! Fett nice:) Ska gå och äta frukost nu, vi hörs när jag kommer hem om jag inte drar till stan! pusss




Pekka is here!

Nu är Pekka här och vi sitter och läser lite bloggar och lyssnar på musik :) Den jäveln har färgat håret blondt och tagit ut tandställningen så nu känner man knappt igen henne längre.. Hon äter av min kladdkaka, så måste skynda mig innan ohn äter upp allt :(


bju på skabb, varit hemma hela dagen ju:]


älskling påväg hit!

Har nyss bakat kladdkaka och nu sitter jag och väntar på att moa ska komma hit och hålla mig sällskap. Lite små tråkigt att sitta ensam hela dagen, men tur jag har syster! ikväll blir det nog bara till och ta det lugnt med tanke på att jag varit hemma hela dagen, har så sjukt ont i halsen och huvudet känns jätte tugnt..



17 mars 2010

Började lessna på mitt gamla bloggnamn så nu har jag skapat en ny, får se hur länge det här håller. Kommer typ börja sakna min gamla blogg och gå tillbaka till den(a) aja, ska försöka fixa designen lite :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0