31 maj 2010

Har varit ute med Mimmi ett tag, gick till Kvantum för att köpa klubbor. Sen satt vi bara och snackade.
Nu ska jag sätta mig och skriva min uppsats som ska vara inne om två timmar, vet fortfarande inte vad jag ska skriva om. Alltid det största problemet med uppsatser! Men det är bara att kämpa, endast en vecka kvar nu tills betygen sätts.

Menmen, nu måste jag börja skriva så att jag hinner klart. Vi hörs mer imorgon! Pussss


dagens inköp.






31 maj 2010

Kom nyss hem från stan, köpte ett par jeans faktiskt! Hittade ett par som satt snyggt och allt, är super nöjd. Köpte även en bikini som impulsköp. Slänger snart in bilder på dom så håll utkik!;)


31 maj 2010

Godmorgon!

Är ju ledig idag så fick sova ut lite, riktigt skönt! Anledningen till att jag är vaken ganska tidigt är för att jag snart ska på stan med Sofia, bara hon är vaken!;o Får nog ta o ringa för säkerhetsskull.
Lär väll bli där ganska länge, så vi hörs senare!:) Pusss


30 maj 2010

Nu har Pekka nyss gått härifrån och jag ska snart gå och lägga mig. Har provat klänningen jag ska ha på avslutningen och en massa andra kläder, bara för skojsskull;) Är ju ledig imorgon så då blir det stan med Sofia, hoppas att jag hittar ett par snygga jeans då som sitter bra..


30 maj 2010

Kom in för ett litet tag sen. Har bara varit ute o chillat med Emma o Mimmi. Riktigt skönt, det söndagar är till för!;) Gick o köpte lite godis o satte oss o snackade. Sen hände en as hemsk sak, det gick en gubbe bakom oss som helt plötsligt bara började vingla jävel och så föll han rakt in i en stolpe och ner på marken. Såg riktigt hemskt ut så vi sprang dit och frågade hur han mådde oså och han hade tydligen fått ett blodsockersanfall, men som tur var mådde han bra efter att ha fått i sig socker. Dock såg han inte ut o må så bra eftersom att han hade slagit sönder hela sitt ansikte..

Ps. Grattis på morsdag Mamma!♥


30 maj 2010

Nu sitter jag här och chillar med Emma. Snart kommer också Mimmi hit och då ska vi dra ut och chilla!:)
Vi hörs senare! pusssss


30 maj 2010

Godmorgon!

Sitter fortfarande i pyjamas trots att de va 4 timmar sen jag vaknade, har bara legat i sängen och sett på film. Känner mig helt död, förkylningen är tillbaka! Hostar, slemmar och ja.. allt som man gör när man är förkyld. Kan inte sova på nätterna för att jag får så många hostattacker, fett drygt! Vill verkligen inte bli sjuk nu inför sommaren.

Idag har jag ingen ridning som tur är, är ändå alldelens för sjuk för att kunna rida. Så Moa kanske ska komma hit och ikväll blir det till att vara med Emma!
Sitter och planerar sommaren med Moa, den ska fan i mig bli underbar! Fast den kan ju inte bli något annat än underbar när den spenderas med min bästa!


29 maj 2010

Kom hem från stan för bara ett litet tag sen, blev där mycke längre än vad jag trodde. Hittade en klänning och ett par hotpants som jag köpte, förmodligen så ska jag ha klänningen på skolavslutningen!:)

Ikväll blir det väll till att va med Mimmi o Emma och kanske Moa, lär väl sluta med att vi drar till stan som vanligt!;)


en bild från skolan.


29 maj 2010

Nu drar jag till stan, hörs senare! Pusss




29 maj 2010

Kvällen igår började med att jag träffade Hanna ett tag, gick bara runt och snackade. Sen tog jag cykeln o cyklade i regn ända till grubbe för att va med moa! Gick och köpte godis sen såg vi filmen Starstruck, hihi, fin film!
Efter det kom Sofia o Emma o hämtade upp mig sen gled vi bara omkring med bilen, fett roligt! Så kvällen blev inte så tråkig tillslut trots allt.

Nu ligger jag i sängen och har nyss vaknat, gick och la mig för 4 timmar sen så är gaanska så trött. Ska snart börja göra mig iordning för att dra in till stan med Moa, ska träffa mina älskade kusiner idag också. Ska bli riktigt kul!:)


-

Trodde aldrig att du skulle kunna göra såhär, men jag hade tydligen fel. Även fast du lovat att det aldrig skulle bli så. Om det är såhär du beter dig så vill jag inte ens veta vad du säger bakom min rygg. Det är nog lika bra att det får bli såhär ett tag.

28 maj 2010

Somnade typ direkt när jag kom hem från skolan efter att ha sjungit singstar med Ebba. Skrev tre prov idag så var helt död efteråt. Blir så sjukt förbannad, min SO-bok är spårlöst försvunnen:( och jag har prov i det på måndag eller tisdag.. Kommer ju få panik!

Nu har jag nyss duschat och sitter o funderar på vad jag ska göra ikväll. Antingen blir det Emma o Mimmi eller så blir det Moa o Hannah. Hannah är min kusin från vilhelmina som är här o hälsar på under helgen så skulle vara sjukt kul att hinna träffa henne eftersom att vi ses väldigt sällan!:)
Menmen, nu ska jag ta o välja kläder o sminka mig lite, vi hörs kanske mer senare! Puss


hannah, moa och jag!


27 maj 2010

Som några kanske vet så var min skola ett mentalsjukhus under typ 60-talet till början av 90-talet.
Idag fick jag och en till gå runt o kolla på dom avstängda avdelningarna på skolan. Fanns egentligen inte så mycke att se men det var ändå coolt. Hittade en massa gamla saker, tidningar som var 12 år gamla osv.










Så ville lilla emil va med också!♥


26 maj 2010

sitter här med en Magnum Gold, läskiga är ju fan att den är så gott som guldig! Tyckte dock inte att den va så god så mamma fick den.
Ikväll har jag varit ute med mina älsklingsbrudar Mimmi o Emma. Satt bara o snackade, riktigt skönt!:)
Nu ska jag sjunga singstar med mig själv, hihi.


25 maj 2010

Har legat och sovit nästan hela dagen känns det som, var faktiskt i skolan hela dagen idag. Inte borta från en enda lektion, sen direkt när jag kom hem somnade jag och sov till halv sju. Och nu sitter jag här och väntar på att jag och Emma ska dra ut. Ska nog bara sitta o chilla o snacka oså, riktigt skönt!:)

Funkra fortfarnade inte att ladda upp bilder, fattar inte vad felet är...


24 maj 2010

Ikväll så har jag och Emma varit ute och motionerat, vi gick fram och tillbaka till stan. Vilket är ca 1,4 mil, vi är som små duracellkaniner, bara går o går;) Faktiskt rikitgt skönt att bara vara ute o gå o snacka.
Nu ligger jag i sängen och ser på two and a half men, ska alldelens strax stänga av datorn o gå o lägga mig. Fick ju inte så mycke sömn inatt så..


24 maj 2010

Känner att jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera, men det är mycke som händer just nu och det är även mycke i skolan så jag har inte riktigt orken att blogga. Har absolut ingenting roligt att skriva om eftersom att jag bara ligger hemma i min säng.


I helgen så var det ju Kulturnatta. Vissa tycker att det är överskattat men jag tycker ändå att det är roligt att Umeå äntligen kan ha någonting roligt som alla går på. Det är verkligen folk i alla åldrar och man träffar så sjukt mycke folk! Såg på när en massa duktiga dansare dansade, hade ponnyridning, såg The Larssons, JPS och en massa annat! Tog tyvärr inga bilder för jag glömde kameran hemma.. Men lånade en av Fanny!




22 maj 2010

Försökte blogga igår men varje gång jag skulle göra det så hängde datorn sig och jag blev tvungen att avsluta. Gårdagen spenderades på stan med Mimmi, Moa, Maria och en massa andra! Sen på kvällen drog jag Moa, Mimmi och Jocke hit och ba chillade ett tag. Sen drog vi vidare till lianen där det var "grillning", fett kallt men ändå galet mycke folk.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, ska först försöka väcka Moa men hon vaknar inte av att man ringer.. Sen måste jag in till stan för o leda små hästar, så kom till mimerskolan o rid allihopa i Umeå!


20 maj 2010

Nu är jag äntligen klar med pluggandet, har skrivit fem loggar, ett omdöme och en jämförelse. Är riktigt jävla stolt för att jag hann klart. Nu sitter jag och pratar i telefon med min älskade Moa och ska snart ut och gå med Emma. Hon har ju varit utomlands så har inte träffat henne på jätte länge så det ska bli riktigt kul♥


bild från förra sommaren på mig o emma.


20 maj 2010

Är äntligen hemma från skolan nu, hade ju nationella i Spanska sista lektionen, skriftliga dessutom. Inte kul när man har världens huvudvärk. Men får hoppas att jag blir godkänd iallafall. Nu ska jag sätta igång med plugget, har egentligen en uppsats till imorgon också men jag lyckades få några till dagar på mig. Så ska sätta mig och läsa ut boken till att börja med, så får se om jag skriver något mer ikväll! Ska försöka lägga ifårn mig datorn för en gångs skull.


20 maj 2010

Godmorgon!

Har nyss ätit lunch och ska snart börja dra mig mot skolan. Hade tandläkartid imorse och hade Idrott efter det så det är därför jag är hemma. Är alldelens för sjuk för att kunna vara med, just när min förkylning hade försvunnit så åker jag på en ny. Har alltid lika tur! Får hoppas på att den här försvinner snart ocskå, eller lättar åtminstonde.

Ikväll blir det till att hårdplugga. Ingen dator, ingen tv, ingen mobil! Vi ser väll hur länge det håller, kommer bli såhär: "måååste bara kolla bloglovin lite snabbt" 3 timmar senare, " fan, jag måste plugga". Ska läsa ut en bok som jag bara hunnit till hälften på, sen skriva omdöme om den och en till tills imorgon. Då får jag behålla mitt VG.


skolavslutningskläder.

 


Kikar omkring lite på internetsidor efter söta klänningar att ha på skolavslutningen, har inte hittat något att ha på mig än. Kommer ju få panik snart! Vad tycker ni om dom här?=)

summeeeerrrrr(L)

Just nu vill jag bara ha sommarlov, att behöva sitta i en skolbänk i den här värmen är ett helvete. Och bara för att det är så jävla varmt nu lär det ju typ regna resten av sommaren istället, när vi väl får sommarlov.. Får hoppas att det håller i sig helt enkelt! Tänk så underbart att ligga på stranden med en glass i handen och dunka muuusik.




19 maj 2010

(Skulle ha publicerats för två timmar sen)

Godmorgon!

kände mig jättehängig imorse så jag orkade inte gå till skolan, gick och la mig igen istället och vaknade för ungefär 2 timmar sen. Sen dess har jag bara chillat, kollat bloglovin och läst lite i min svenska bok. Har idag och imorgon på mig att läsa ut den och det är minst 200 sidor kvar, så det är nog bara att kämpa! Ska även skriva omdöme.. Blir nog pluggkväll ikväll.

Funderar på att baka, eller städa, eller sy lite. Har tråkigt och det finns inget att göra, dock orkar jag inte riktigt göra något heller. Men det suger att bara sitta här.. I-landsproblem.

Nu taggar vi sommaren brudar!


18 maj 2010

Är hemma från skolan en snabbis, hade egentligen tänkt cykla direkt till stan men kände att jag behövde äta först. Har lunch kl 10 på tisdagar, fyfan.. haha, instressant va? Nämen, har varit dålig på att uppdatera, var på stan igår tills.. länge iallafall! Och sen somnade jag ganska tidigt också, den här värmen tar död på mig.

Menmen, nu msåte jag börja dra mig mot stan, ville ba berätta att jag lever;)


lever mitt liv i min egna lilla bubbla.


16 maj 2010 - bildbomb














score.






16 maj 2010

Har nyss varit ute o lekt med hundarna, tog en massa härliga bilder som jag visar senare! Nu ska jag gå ut till Pekka o bli lite brun, och efter det blir det stallet!


min andra halva.


16 maj 2010

Helveteee så varmt det är, det går knappt att sitta inne i underkläder utan att man typ dör av värmeslag. Tror jag ska gå ut o sola med pekka i två timmar innan ridningen, men först så ska vi ut med vovvarna! Så vi hörs senare:)


15 maj 2010

Sjukt dålig uppdatering dom senaste dagarna, jag vet. Men det lär det bli ändring på i veckan! Känns så tråkigt att sitta vid datorn när det är så underbart väder. Måste passa på o njuta av solen för det lär typ regna resten av sommaren!

Hela dagen spenderades på stan med Moa, Linn, Klara, Frans, Jocke, Elvin och Ludde. Satt mest bara o stekte i solen! Sen kvällen spenderades också på stan med Moa och Amanda, fanns fan ingenting o göra! Och nu är jag äntligen inne igen efter att ha varit ute o spelat basket med min bästa Pekka. Fett skönt att bara vara ute o snacka oså. +15 grader ute fortfarande och klockan är 10 över 2 ;)


bild från förra sommaren.


14 maj 2010

Sitter hemma hos Frans och chillar med Frans, Ludde, Fanny, Mimmi, Moa, Jocke och Elvin. Ludde sitter o spelar medans resten sitter och gör ingenting. Nä, finns inge kul o skriva om! Skriver mer när jag kommer hem.

Ps. Mimmi hälsar till alla läsare!;)

14 maj 2010

Nyss var det stekande sol men nu övergick det till åska, åskar typ var 10:ende sekund. Dock är det fortfarande riktigt varmt ute och det varken regnar eller blixtrar som tur är. Är livrädd för åska så jag ligger o gömmer mig under mitt täcke, får se vad som händer ikväll. Om jag ens vågar gå ut(a)




tyckte låten passade.


14 maj 2010

Idag så har det varit så sjukt fint väder att jag valde att lägga datorn åt sidan. Just nu är det kring 30 grader i solen och 25 i skuggan. Satt först ute och solade med Pekka i en timma ungefär, bakade en kladdkaka också, sen drog vi in till stan och nu har jag nyss kommit hem därifrån. Var bara där och chillade med Moa, Chrille, Frans, Jocke och Elvin. Ikväll så får vi se vad det händer för roligt, hoppas på att Moa ska få sova här men ser inte ut som om de blir så.

Snart blir det mat, grillat för första gången i år! nu är sommaren här på riktigt!;)




bästavän.


i´m so lost without you.

Är äntligen hemma, hade tänkt sova där borta men det blev inte så. Kände att jag hellre sov hemma, annars lär de va en sur liten maria imorgon. Hände inget roligt hos Frans som jag kan skriva om, vi satt bara o chillade o såg tv. Så ska jag snart ut och träffa en kompis en stund, sen blir det sängen efter det:)


13 maj 2010

Sitter hemma hos Frans med en massa folk, är på riktigt dåligt humör för att vi fått sitta ute i regnet o väntat i typ en halvtimma. Lär väll bli till att se film nu! Skriver mer när jag kommer hem:)

13 maj 2010

Håller ärligt på att få ett damputbrott eller något. Sitter och försöker plugga moppekurs på datorn, men internet lägger ner hela j*vla tiden så har fått starta om över 6 ggr. arghhhhhhhhh.

Ikväll blir det till att va med Moa, får se vad vi hittar på för roligt! Går ju inte att ha tråkigt med min bby så!;)


kom igen o fråga nu!

Glöm inte att ställa en massa frågor i frågestunden! Svarar på allt som inte är allt för personligt.
Avslutar den senare idag om jag orkar!:)

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄR.


13 maj 2010

Godmorgon sötnosar!

Vaknade för 2 timmar sen men har legat och läst "En plats de kallar lyckan" sen dess. Har snart läst ut den, riktigt bra bok! Den borde alla läsa!:)
Vill baka kladdkaka men Pekka svarar inte, får väll ta och gå över till henne o slita upp henne ur sängen(a) Snäll vän jag är!


revy&grillning.

Är äntligen hemma efter att ha varit på Grubberevyn och Kyrkudden, fett kallt säger jag bara! Revyn var väll någorlunda bra, bättre med Nattinen iallafall. Sen kyrkudden sög verkligen, inget drag alls. En minimal eld och en massa olika folk. Taggar sommarkvällarna då man kan styra riktig grillning utan att behöva frysa ihjäl.
Nä, nu ska jag gå och koka te, sen ska jag krypa ner i sängen och läsa ut min svenska bok så att jag har det gjort! Vi hörs imorgon, sleep tight;)


sliten krigare.


12 maj 2010

Sitter här och chillar med Linn och Moa, har fixat oss klart och chillat med Jocke o Ludde en stund. Snart bär det aav till grubberevyn!;)


12 maj 2010

Linn har nyss plattat klart mitt hår och nu sitter vi och dunkar musik med Moa. Ikväll blir det grubbrevyn med Linn och Moa. Nattinen till och med! Blir nog nicee. Men tills dess ska vi bara sitta och chilla!;)


11 maj 2010

Sitter här i min ensamhet och är stolt över mig själv för att jag lyckats plugga både svenska OCH teknik. Sorgligt, jag vet. Men det är mig vi pratar om!;) Nu ska jag krypa ner i sängen med boken "En plats de kallar lyckan" och se om jag kan ta mig lite framåt i boken. Ska läsa ut den och en till lika lång tills på tisdag, och skriva loggar. Nu jävlar tänker jag fan satsa sista månaden av nian.



btw, visste ni att författaren till boken har skrivit låtar åt t.ex alcazar osv? Lite små coolt;)


11 maj 2010

Är äntligen hemma från stan! blev där sjukt mycke längre än vad jag skulle. Sitter och skakar för att jag fryser så mycke, satt ute i säkert två timmar och bara snackade med Elvira. Sjukt skönt!
Ikväll måste jag plugga lite också. Min lärare har gett mig ett schema och det ska jag fanimej följa!



sommar tack!


vill ha.











;)

Glöm inte att följa mig på bloglovin!;)

bloglovin


11 maj 2010

assså åååh, hade skrivit värsta långa inlägget så skulle jag ta upp en ny flik, men självklart råkar jag kryssa fliken med bloggen så allt försvann! typiskt mig.. menmen, får väl ta en snabb sammanfattning ist.

Sitter på bibblan just nu med Ronja, ska egentligen ha idrott men är fortfarnade för sjuk för att kunna vara med. Imorgon är sista dagen innan helgen vilket känns riktigt skönt, har dokc inget planerat men det lärväll dyka upp.
Efter skolan blir det nog stan med fanny om vi hinner eftersom att hon har revy igen klockan sex.



10 maj 2010

Har inget roligt att skriva så passar på o säga godnatt nu! Imorgon är det en ny dag, en riktigt dryg en!

 
ge mig sommar.


10 maj 2010

Är äntligen hemma från stan, hade sista teoripasset idag. Riktigt skönt, nu är det bara fyra körlektioner kvar. Sen då jävlar får ni akta er från gatan;) Ikväll tror jag att jag bara ska chilla med några från klassen, typ baka kladdkaka oså, mummssss! *Fet* Nämen, nu ska jag inte babbla på om saker som ingen bryr sig om, skriver mer ikväll!


min andra halva.


10 maj 2010 - grattis!

Godmorgon!

Har lunch just nu så är hemma med ronja för att gå ut med bajsvovven. Efter det har vi bild, sen hål så då slutar jag eftersom att jag har moppekurs efter det! Fett nice. Men nu måste vi skynda oss tillbaka till skolan! Hörs ikväll.

Ps. STORT GRATTIS TILL NATH SOM FYLLER 18 IDAG! Loveu sis!


9 maj 2010

Ligger och lyssnar på Gallery med Mario Vasquez. Tänker tillbaka till 07, alla dagar och nätter jag spenderade i tavelsjö med Nath, Pappa och Nina. Så galet mycke roliga saker vi gjorde, helt oförglömligt. Saknar den tiden, då vi var som en familj.




9 maj 2010

Är äntligen hemma från stallet, nyduschad och allt. Känner mig riktigt fräsch! Ridningen gick bara finfint, och jag dog inte av hostattack! Nu ska jag klä på mig och försöka hitta något roligt att göra, orkar inte sitta inne hela kvällen.


big love.


9 maj 2010

Ligger i sängen med baby och dunkar gammal musik, nostalgikänsla! Snart blir det stallet, var fett länge sen jag red så är galet taggad, dock kommer jag typ få hostattack och dö..


90-tal!


FRÅGA NU!

Glöm inte frågestunden, kom igen o fråga nu!;D

KLICKA HÄR FÖR O KOMMA DIT!!


9 maj 2010

Godmorgon!

Ligger här i sängen med en död Moa. Igår gjorde vi egentligen inte så mycke, gick ut och chillade med några pojkar och sen inget mer. Nu funderar vi på att baka en sån där perfekt kladdkaka som jag gjorde i fredags! mummsss.


livet ut.


brr.

Kom nyss in och ska snart ut igen, det är galet kallt så känns inte taggat



8 maj 2010

Nu är min älskling här och vi ska snart ut och spela basket. Ska se om vi hittar nå skönt folk o va med!:)


8 maj 2010

Sitter och väntar på att Moa ska komma hit nu, ska bli riktigt kul för det var länge sen vi umgicks bara vi två. Har saknat henne så sjukt mycke. Får se vad vi hittar på.


bjuder på ett klipp när moa sjunger bara därför!;)


8 maj 2010

Kom nyss hem från stan, blev där längre än tänkt! Gick ba runt och chillade med Mimmi, Frans, Kasper och sen kom Chrille ett tag. Riktigt fint väder, trodde dock att det var kallt så jag gick runt i dunjacka, hehe(a)
Ikväll får jag se vad jag hittar på, funderar på att dra och grilla på Böles men det kändes lite jobbigt att cykla dit. Kanske bara blir till att chilla hemma med godis och en bra film!


en till film från grubberevyn.
 Free Fallin' med Gustaf och Hampus.


Grubberevyn 2010

Här kommer en massa klipp från Premiären av Grubberevyn 2010. Kommer fler senare!:)

9 to 5 - Klara, Klara och Polina.



When you where young - Jenny, Cornelia, Rebecca och Frida.


Smells like teen spirit - Moa, Maja och Maria.


Beat it - Petra, Mimmi och Nellie.


Fame - Emelie, Fanny, Evelina & Linnea


8 maj 2010

Godmorgon!

Vaknade för typ en halvtimma sen och fick veta att släkten kommer hit idag, riktigt kul! Men först ska jag på stan med Mimmi ett tag. Så vi hörs när jag kommer hem igen! Puss♥

godnatt.

Kvällen började med Grubberevyn, alla var så sjukt duktiga! Särskillt Moa min bby. Sen drog jag, Chrille, Erik, Frans, Fanny, Emma, Emma och Mimmi hem till mig och såg film. Såg dock inte mycke av filmen pga en massa olika skäl.

Imorgon kommer förhoppningsvis morbror och hans tjej hit, ska bli riktigt kul!:) Så bäst att jag sover nu så jag är pigg då, haha!

Laddar även upp filmerna från Revyn imorgon eftersom att det tar en jävla tid att lägga upp dom på youtube!

7 maj 2010

Har just bakat en kladdkaka som ser helt perfekt ut, får hoppas att den smakar lika bra! Nu är det bara att vänta på att mamma ska komma hem! Funderar på att städa huset ocskå, om jag orkar..


GRATTIS!

Idag fyller min älskade mamma 44 år, STORT grattis på födelsedagen! ♥


jag älskar dig!


7 maj 2010

Godmorgon!

Vaknade nyss upp av en jävla hostattack, känns ovärt att ens försöka somna om. Har sovit riktigt dåligt inatt och vaknat en massa gånger och varit pigg. Ska nog ta o hoppa in i duschen för att piggna till lite. Sen ska jag ställa mig och baka för idag fyller mamma år, hoppas bara hon inte läser det här nu:] 


6 maj 2010

Orkar inte riktigt med bloggen idag, är trött och less. Väcktes imorse av att Mette och Emil kom och stormade mitt hus, fyfan.. Resten av dagen har spenderats på stan tsm med Linn, Frans, Chrille och Kasper osv. Ikväll får jag se om jag orkar göra något, lär väll bli till att lägga sig och sovaaa! Imorgon fyller mamma år och det är grubberevy, så det taggar vi:)


jag och emil i somras.


5 maj 2010

Hemma igen efter moppekursen, stan osv. Har äntligen hittat en present till mamma, bara en liten sak men får hoppas att hon gillar den iallafall. Och känner jag henne rätt så kommer hon gilla den!;) Ikväll blir det bara till att ta det lugnt, se sista avsnittet av andra avenyn med fanny, hanna och anton. Dom får inte lägga ner, mitt liv är typ öööööver...


jag och anton i somras.


5 maj 2010

Sitter här med Mette och vovven och lyssnar på musik. Har nyss skrivit klart nationella, det var inte så svårt som jag trodde. Får hoppas på ett G iaf. Snart blir det stan för att köpa en present åt mamma, har inte kommit på vad hon ska få än:(


5 maj 2010

Godmorgon!

Måste tyvärr släpa iväg mig till skolan idag pga att jag har nationella första, sitta och skriva fysik i två timmar. Känns riktigt taggat!


4 maj 2010

Kom nyss in efter att ha varit på Ica och köpt godis med Mimmi, sen satte vi oss bara och chillade o snackade, riktigt skönt! Hittade en söt liten igelkotte också som vi klappa på:]
Ska snart sätta mig och plugga på sidorna vi fick på moppekursen, har tyvärr ingen fysikbok hemma så nationella får gå som det går..


4 maj 2010

Kom hem för omkring en timma sen men har mått så jävla dåligt så har inte orkat blogga. Min hals verkligen dödar mig, trodde jag skulle kvävas på bussen hem.

Ikväll blir det väll till att fortsätta plugga på moppekursen, ytligare 30-40 sidor att läsa idag. Sen har jag även nationella imorgon i fysik vilket kommer gå åt helvete, för vill man plugga på det måste man läsa igenom hela boken. Och det har jag verkligen ingen lust att göra.


4 maj 2010

Nu drar jag på moppekurs, hörs senare!:)


älskade kusin.


4 maj 2010

Godmorgon!

Skulle ju egentligen ha gått till skolan idag men eftersom att jag inte kunde somna förens klockan 4 pga hals och ryggont så orkade jag inte kliva upp imorse. Mitt halsont blir ju bara värre och värre, kan knappt svälja.. Idag blir det moppekurs igen, sen ska jag försöka hitta någon present åt mamma. Måste verkligen göra det snart, bara 3 dagar kvar;o


min bästa.


3 maj 2010

Nu ska jag börja dra mig mot sängen och läsa dom där 30 jävla sidorna. Får se om jag ens tar mig upp till skolan imorgon, kan ju alltid hoppas för annars blir mamma arghhh. Godnatt!



jag och moa i förrgår.


3 maj 2010

Kom nyss in efter att ha följt Ida till matbiten, träffade på Alex också och snackade lite!
Var riktigt skönt att bara sitta hemma och snacka med Ida, har saknat henne galet mycke + att jag måste ta det lugnt så det var ju perfekt! Nu måste jag sätta mig och läsa dom 30 sidor jag fått i läxa på moppekursen tills imorgon, inte kul..


haha, fett gulliga bara.


3 maj 2010

Sitter här med Ida och chillar, vi orkade inte sitta kvar i stan tills hennes buss gick så vi drog hit istället.
Moppekursen gick bara bra, satt där i två timmar och lyssande på en jävla massa skit. Känns inte taggat det här, helt sjuka frågor vi ska plugga på.






3 maj 2010

Nu drar jag på moppekursen! Sen blir det stan och träffa Ida o Chrille!


Svenska arbete

Minns ni Svenska filmen vi skulle spela in för ett tag sen? Här är den iallfall!


3 maj 2010

Sitter och dunkar gammal musik, värsta nostalgi känslan! Hittade en kompis spellista där det bara var gammal musik, lite roligt faktiskt.
Ska nog ta och hoppa in i duschen innan jag drar vidare på Moppekurs, hörs senare då jag kommit på något roligt att skriva(a)

Glöm inte frågestunden!

http://maariabodin.blogg.se/2010/april/fragestunddagens-fraga.html#comment 


3 maj 2010

Godmorgon!

Känner mig så sjukt sliten idag och har galet ont i halsen så stannade hemma från skolan. Vill helst inte bli mer sjuk än vad jag redan är. Idag börjar ju även min moppekurs så är fett taggad, den hade gärna fått börja en annan dag med tanke på att jag knappat kan prata men aja, jag har inte så mycke annat val än att fara dit;o
 
Måste även köpa en present till min älskade mor som fyller år om 4 dagar, några förslag?!


underbar kväll.

Hade en underbar kväll med Alice, Ida och Sandra. Helt sjukt vad jag saknat dom brudarna!♥




2 maj 2010

Har nyss rensat datorn lite så får hoppas att den blir lite snabbare nu, snart ska Sandra och Alice komma hit. Ska bli sjukt kul för jag har inte träffat Sandra på.. jag vet inte hur länge;o för länge iallafall! Lär väll bara bli till att chilla oså, men nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret så vi hörs senare! Puss


ojojoj, helvete så länge sen!


2 maj 2010 - fråga nu!

Ska nog sätta mig och rensa datorn ett tag, kan verkligen behövas. Den är så sjukt överfull! Sen funderar jag på att göra en ny design också, men jag är inte så duktig på sånt så får se om jag orkar..


Glöm inte bort frågestunden, KLICKA HÄR för att komma till den! ;)

http://maariabodin.blogg.se/2010/april/fragestunddagens-fraga.html#comment


2 maj 2010

Godmorgon!

Vaknade upp med ännu värre halsvärk än vad jag hade igår, kan inte prata alls. Det bara låter som viskningar typ, blir inga riktiga ord.. Har ont i magen dessutom, jag som hade hoppats på att bli friskare! Får nog stå över ridningen idag om jag mår såhär dåligt.. Vill inte missa så mycke mer i skolan.

Igår drog jag och Moa r in till stan och Moa m drog hem. I stan mötte vi upp Jocke och så gick vi och köpte godis. Träffade på Sofia som jag inte träffat på huuur länge som helst, skit kul!♥ Sen drog vi hem och såg film.


1 maj 2010

Nu sitter jag här med Moa och Moa, vi sitter och funderar på vad vi ska hitta på ikväll.




1 maj 2010

Kom nyss hem efter att ha varit på stan sen typ 12. Dagen började ju inte så bra, skulle gå till bussen och det regnade. När jag väl kommer dit ser jag att bussen inte ens går förens om en halvtimma. Fett drygt, sen blev de bara stan med Moa tills Kasper o Frans kom o va med oss. Och sen dess har jag bara chillat i stan med Moa, Chrille, Kasper, Frans, Elvin, Jocke, Evelina och Emelie!:)

Och nu sitter jag och väntar på att min älskade moa ska komma hit, och efter det kommer andra moa också! Så blir det film o mys, hihi.


bilder från valborg.








1 maj 2010

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott, för det har inte jag. Gick och la mig klockan fyra och vaknade klockan åtta utan anledning. Dock var jag alldelens för trött för att blogga då så jag la mig ner och försökte somna om, men det gick inte så bra..

Idag blir det nog stan med Moa R, var ett tag sen jag träffade henne så det ska bli kul♥


valborg.

Äntligen hemma efter en lång och trevlig kväll med en massa trevligt folk. Käkade först hos Desiree med alla brudarna, sen drog vi vidare. Irrade omkring på teg, var runt och hälsade på lite här och var. Sen blev det stan och träffa linn + pojkarna, chillade där ett tag och nu är jag hemma! Nu ska jag slå på min älskade "Sleepy" spellista på spotify och sova, ska bli så sjuuukt skönt att äntligen få sova. Så vi hörs imorgon! Godnatt♥


RSS 2.0