..

Om du bara visste hur mycket jag saknar dig..

only girl in the world

Man blir sjukt taggad av hennes låtar(=

31 okt 2010

Blev ingen ridning för min del för jag mådde så illa. Vet inte vad det är för något men jag hoppas att det går över snart.. Blir förmodligen bara till att ta det lugnt ikväll om jag fortsätter må såhär.  Jag får hoppas på det bästa helt enkelt!

bilder


31 okt 2010

Goddag!
Är ganska så sliten idag, blev inte så mycket sömn inatt! Vaknade kring 10 men låg kvar tills typ 12, var alldeles för trött för att kliva upp.
Ska strax börja dra mig mot stallet men hade tänkt o göra ett tidsinställt inlägg med bilder från igår!=)

facelook


we can do it all night

Kom alldeles nyss hem från en riktigt trevlig kväll med en massa sköna människor!=) Började på Marieberg och slutade på stan! Nu ska jag krypa i säng och slå på en film, vi hörs mer imorgon och då kommer jag lägga upp bilderna från idag! Hade med mig kameran för en gångs skull;)

färdiga

Nu är therese här och vi båda är färdigfixade så vi ska strax börja dra oss mot bussen!(= Hoppas alla får en jätte trevlig kväll, pussar♥

cant you just get over it?

Nu ska jag börja göra mig iordning för snart kommer Therese hit och sen drar vi ut!;) Återkommer med resultat!

nails

Sitter just nu och väntar på att mina naglar ska torka. Funderar också lite på vad jag ska ha på mig ikväll, har inte riktigt bestämt mig än..

30 okt 2010

Goddag!
Vaknade kring nio imorse, la mig och såg lejonkungen och somnade om. Vaknade sen kl 11, så har varit vaken ett tag men har haft annat för mig! Idag så åker Pekka till Kanarieöarna i en vecka, kommer sakna henne så sjukt mycket!
Igår så var jag och Moa och såg Saw 3D som jag skrev tidigare. Den var faktiskt bra och inte alls så äcklig som jag trodde att den skulle vara. Blodfläckarna som flög ut i luften mot en var så overkliga så jag blev inte så rädd(a)
Men det var kul att testa se 3D iallafall!

mot stan!

Nu drar jag in till stan och möter upp Moa, ha en underbar kväll allihopa!=) Pussar♥

saw 3d

Ikväll så ska jag och Moa gå och se på Saw i 3D! Fyfan vad äckligt det ska bli men ändå jävligt roligt! Har aldrig sett på en film i 3D.. Jätte kul att göra något med Moa, det var så sjukt länge sedan vi var med varandra! Men det ska det bli ändring på (=

rött läppstift

Svängde förbi stan ett tag efter skolan, fick bara med mig ett rött läppstift hem! Perfekt, hittade en skitsnygg färg(=
dålig bild

fikaaaa

Idag så bjöd tjejen i cafeterian på gratis fika för att hon inte var här förra veckan. Helt underbart!

29 okt 2010

Godmorgon!
Tog mig faktiskt upp i tid för en gångs skull, trots att jag somnade sent inatt! Är alldeles strax klar för att börja dra mig mot skolan. Slutar 20 i 2 idag men efter det ska jag till skolsköterskan så det lär bli lite senare. Och efter skolan ska jag nog svänga förbi stan, funderar fortfarande på om jag ska orka köpa dom där skorna eller inte.. Hjälp mig!!:(

saknar

Trästock 09

i´m just a minute away from you

Kom ganska nyss in efter att ha varit ute med Fanny ett tag! Gick bara omkring och snackade. Det var länge sedan vi gjorde det, trots att vi bor grannar! Men det är skönt att veta att hon alltid finns där iallafall!:)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen! Vi hörs senare, pussar

shopping

Kom alldeles nyss hem från Strömpilen och fick med mig detta skärp hem!
Har länge letat efter ett tjockt skärp, och det här var billigt och snyggt så!;)
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med mat. Och efter det så får jag se vad jag hittar på. Kanske ska ha beck-maraton?

your body is a wonderland

Dom här två låtarna är verkligen så sjukt fina! Har ni inte hört dom så borde ni lyssna på dom direkt!(;
John Mayer - Your body is a wonderland
Ron Pope - Fireflies

28 okt 2010

Godmorgon!
Ligger fortfarande i min säng. Hade tänkt att somna tidigt igår så försökte jag somna kring 11 men vid ett så var jag fortfarande vaken. Jag blir galen, somnar ju aldrig! Är det någon som har något förslag på hur man kan göra för att somna lättare?
Iallafall så försov jag mig imorse med tanke på att jag somnade så sent, vaknade kring kvart över 10 och då kändes det inte värt att kämpa sig dit eftersom att jag slutar 2.
Ska nog fara till strömpilen en stund med Sofia istället, måste leta efter lite saker till halloween!;) Men nu måste jag skynda mig och göra mig klar , vi hörs senare! Pussar

27 okt 2010

Har alldeles nyss sett klart Beck - Mannen utan ansikte! Det måste ärligt vara dom bästa svenska filmerna. Och Gunvald, helt underbart bra ju! Kan inte sova eftersom att jag somnade när jag kom hem från skolan.. Inte bra, ska upp tidigt imorgon men får väll se hur det går med det.
Ikväll så har jag varit med emma och bara chillat, såg två beckfilmer innan den här också! Inte direkt något intressant!
Men nu ska jag försöka sova, vi hörs mer imorgon! Pussar

klättring

Såhär såg det alltså ut på idrotten idag ;)

skor?

Var in och kikade på scorett idag eftersom att dom nyss öppnat i Umeå! Hittade ett par skor som jag är riktigt sugen på, får se om jag svänger förbi och köper dom någon dag i veckan!;)
dålig bild

Facelook


27 okt 2010

Godmorgon!
Sitter på Nk;n nu och leker dagisbarn typ.. Håller på att klippa och klistra, hur tråkigt som helst!
Somnade ganska så tidigt igår så idag är jag utvilad. Ska försöka gå i säng tidigt idag igen, hur skönt som helst ju!(=
Efter skolan hade jag tänkt att kanske svänga förbi stan en stund om jag orkar! Annars så blir det nog till att åka hem och ta det lugnt!

26 okt 2010

Har alldeles nyss sett klart webbprogrammet Bloggoholics. Har ni sett det? Det handlar om bloggare, fast det kanske man hör på namnet. Helt okej att kolla på om man har tråkigt faktiskt. Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen, eller kanske bada. Och sedan sovaaa. Har sovmorgon imorgon men är sjukt trött så ska nog gå och lägga mig tidigt ändå! Vi hörs mer imorgon! pussar

Dagens outfit

Halsduk från Övik
Tröja från JC
Jeansleggings från Nicole
Hade tyärr tagit av mig ringarna här och orkade inte leta upp dom!

26 okt 2010

Känns som om uppdateringen börjar bli sämre.. Skulle göra ett tidsinställt inlägg idag när jag var på skolan men det glömde jag helt bort! Slutade som sagt typ 13.30 och då drog jag och Emma hem till mig och bakade lite fler mockarutor! Dom gick åt fort dom jag gjorde igår ;)
Igår så var jag med min finaste Linny hela kvällen så jag hade inte tid att uppdatera! Vi gick till Ica, köpte lite godis osv! Mysigt(=
Slänger snart upp en dagens outfit också om jag kommer ihåg det(a) men jag ska göra mitt bästa! Ska först bara be min underbara lillasyster att fota mig lite. Pussar

26 okt 2010

Godmorgon!

Sitter just nu på skolan och väntar på att Idrotten ska börja. Hann inte uppdatera något innan jag åkte till skolan imorse. Slutar 13.45 idag vilket ska bli riktigt skönt! Men nu ska jag vara social med mina små vänner! Pussar


saknar min bäbis

resultat



Sånna här kakor var det jag menade! Första gången jag testade göra sånna och dom blev faktiskt lyckade!
Sjukt gott, måste göras fler gånger :D


baka

Håller på att baka chokladrutor, eller mockarutor kanske det heter? Uppdaterar snart med resultat;)


25 okt 2010

Har alldeles nyss sett klart Kenza & Tyra show. Har fortfarande inte orkat gå ner och äta så nu är jag verkligen hungrig. Måste nästan ta och laga någon riktig mat, fast jag är ju så dålig på det.
Vill göra något idag, men vet inte vad. Är verkligen sjukt uttråkad.. Menmen, nu måste jag faktiskt ta och laga mat! Ska försöka att inte bränna ner huset(a) pussar


25 okt 2010

Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen för jag försov mig och vaknade nyss. Inte särskillt lyckat. Funderar på om jag ska orka åka på en lektion och sen hem igen, kändes småjobbigt. Kanske ska stanna hemma och plugga lite istället.
Men nu ska jag gå ner och göra en god frukost. Är riktigt hungrig! Pussar

rätt svar

Rätt svar var en djävul!;d orkade inte anstränga mig så himla mycket så det fick bli något enkelt!


24 okt 2010

Kom alldeles nyss hem från grubbe. Hann inte uppdatera något innan jag drog. Mötte upp mimmi och sedan drog jag till grubbe och träffade Amanda. Så träffade vi jocke en stund också, och nu är jag äntligen hemma igen!=) börjar bli så sjukt kallt ute. funderar fan på att skaffa dunoverall, skulle väll vara skönt? Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och sedan sova! Vi hörs mer imorgon, sov gott!


shopping




Tröjan köpte jag igår när jag var på stan med mamma och nagellacket och ringen idag.

Har äntligen bestämt mig för vad jag ska vara på halloween, någon som kan lista ut vad jag valt?:)
En ledtråd, nagellacket tillhör det!


bilder från igår


:(

Nu är dom här för att hämta 2 eller 3 katter.. Helt sjukt hur mycket man kan fästa sig vid dom på så kort tid, kommer sakna dom sjukt mycket! Fast som tur är så är det en vi känner som ska ta dom.


24 okt 2010

Godmorgon!

Orkade inte blogga något mer när jag kom hem igår för jag var så jävla frusen och trött, gjorde varmchoklad och gick och la mig.
Iallafall så började vi kvällen igår med att dra ner till stan kring 8 och mötte upp alla. Sedan kring 9 så började vi spela Laserdome. Helt sjukt vad kul det var! Måste verkligen göras om!
Har tyvärr inga bilder eftersom att jag inte har någon kamera och fanny verkar inte vara vid dator. Men jag slänger in bilder när jag fått dom från henne! Pussar

music

Satt och lyssande på den här tidigare idag! haha, älskade den när jag var mindre!


23 okt 2010

Planerna för kvällen förstördes så istället ska jag fara och spela Laserdome med brudarna! Ska bli riktigt kul, har bara gjort det en gång tidigare och då spelade vi en kort tid med klassen.
Har egentligen ganska så bråttom eftersom att jag fortfarande sitter i handduk, men ska försöka att göra ett tidsinställt inlägg till ikväll så att det inte blir så tomt!




23 okt 2010

Drar till stan med mamma och ebba en stund! Ska kolla på lite halloween saker, vi hörs mer senare! Pussar


halloween?

Jag behöver hjälp, halloween närmar sig och jag är jätte sugen på att klä ut mig. Men jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. Helst något riktigt lätt, orkar inte anstränga mig så jävla mycket, särskillt inte när det bara är för en kväll. Men ge gärna förslag på maskeraddräkter och vart man kan köpa osv!=)


23 okt 2010

Godmorgon!

Orkade inte skriva något långt inlägg igår innan jag gick och la mig. Blev ju ingen bio igår men istället så såg jag och Pekka film hemma. Såg en norsk skräckfilm som hette Död Snö. Det måste vara den mest vrickade film jag någonsin sett. Den började bra men sedan så spårade allting ur. Är det någon som har sett den?
Men nu ska jag kila ner och ta mig något att äta, hörs snart!


årets första snöängel, ca 1 dm snö här nu! mobilbild

i miss u






inköpt



Ögonfransarna köpte jag idag och ska nog användas på Halloween!
Och nagellacket köpte jag igår, marinblått! Tyckte det var fint med annat än rosa för en gångs skull


22 okt 2010

Kom hem från stan för kanske två timmar sen, men somnade direkt när jag kom hem. Var så sjuukt trött efter en lång skolvecka. Skulle som sagt på bio ikväll men det blir inte av, självklart ska mamma komma och förstöra allting i sista sekund. Blir väll bara till att sitta hemma och chilla ikväll då, är verkligen inte tagad på någonting just nu.


Såhär ser det alltså ut i umeå, vitt överallt! Har ni också snö?=)


stan



Är just nu på stan med denna flicka! Ska kolla på lite saker till halloween. Funderar på att köpa ett par lösögonfransar! :) Uppdaterar mer när jag kommer hem! Pussar


22 okt 2010

Helt underbart att dom har fixat så att man kan göra tidsinställda inlägg! Brukar bli lite dålig uppdatering emellanåt men nu ska jag försöka att publicera inlägg även när jag inte har tillgång till dator! ;)

13:26

Goddag sötnosar!

Om fem minuter så har jag fortfarande uls, ville bara testa den nya funktionen med tidsinställda inlägg :D pussar

förövrigt är klockan 13.26 medans jag skriver detta.


22 okt 2010

Godmorgon!

Min dag startade verkligen inge bra, först försov jag mig. Men lyckades ändå hinna i tid till bussen, men när jag kommer dit upptäcker jag att jag har glömt nycklarna hemma så då var det bara att vända om. Kom lite sent men läraren brydde sig inte som tur var!

Idag är det fredag, vilket innebär heeeeeelg♥ Har dock ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll men det lär dyka upp något! Är småsugen på bio så ska försöka dra med mig någon. Vad ska ni göra ikväll?=)


över ett år sedan, saknar mitt hååår..

21 okt 2010

Kom hem från skolan för kanske en timma sen och sen dess har jag varit med Pekka och lekt med katterna. Hade inte med mig datorn till sklan idag så kunde inte uppdatera något! Båda proven gick hyfsat och jag hoppas att jag blir godkänd åtminstonde!:)

Ikväll så blir det till att ta det lugnt med Pekka, baka lite snickerskakor osv! Får se vad vi hittar på. Men nu ska jag kila ner och äta middag för jag är svinhungrig. Pussar



make the pain just go away

Har nyss lagt ifrån mig skolböckerna, skulle egentligen ha behövt sova riktigt tidigt idag men så blev det icket.. Går från 08.20 till 17.00 imorgon, kan ju bara säga att jag kommer ALDRIG orka hela dagen. 2 prov och ett läxförhör,vill bara skjuta mig själv just nu. Dessutom kan jag ingenting men gör jag dom inte så lär jag få IG i kurserna och det känns inte värt det. Är så sjukt skolless redan, får se om jag kommer orka i två och ett halv år till. Menmen, nu måste jag verkligen krypa i säng så att jag tar mig upp imorgon.. Sov så gott! Puss


ld1ad

Söt klass jag har, dock är det jävligt många borta!
Blev jävligt ful så jag kluddade över mig(a)


dagens outfit



Såhär såg jag ut idag, ganska mysig outfit!
Linne och kofta från Gina Tricot
Tights med dragkedja längst ner från Rut m.fl.


20 okt 2010

Godmorgon!

Sitter här i min säng med morgonrock på mig och lyssnar på disneymusik, har sovmorgon till 14.05 idag! Sjukt skönt.
Har bara en och en halv timmas skola idag, så det blir nog stan med Elina en stund efter det! Är verkligen sjukt taggad på att köpa julklappar, men kan inte komma på något!:(
Någon som har något bra tips på vad man kan ge till en mamma?

Nu ska jag börja klä på mig så jag slipper stressa sen. Pussar


kom igen nu

Såhär ser mascaran ut!=)
Om ni tycker om denna mascara så borde ni köpa den rosa istället och stödja bröstcancer fonden!


19 okt 2010

Dagen spenderades på stan med Pekka. Fick med mig en mascara (10 kr gick till bröstcancer-fonden!!) och en kofta hem. Tyvärr inga julklappar, var alldeles för svårt att komma på vad jag skulle köpa.
Efter middagen så tog jag och Pekka moppen till Ica för att handla godis, riktigt blött kan jag ju bara säga!

Fick veta att jag börjar 14.05 imorgon så det var ju jävligt nice, behöver inte gå och lägga mig så tidigt ikväll alltså!(=


you walk around like you dont know me

Måste bara tillägga att inlägget här under handlar inte om bara en person. Såg att många började undra om det var p.g.a. dom jag skrev det. Men nej, det är flera som borde ta åt sig.

Nu sticker jag in till stan och möter upp Pekka! Vi hörs mer senare, pussar


damp

När fan ska folk lära sig att respektera andra och sluta lägga sig i deras liv? Det är mitt liv, mina val. Det spelar ingen jävla roll vad ni säger, jag gör som jag vill och det kommer inte ni kunna ändra på! Så snälla lägg bara ner.


(är så jävla förbannad just nu, ni som inte har något med det att göra behöver inte bry er. Men känner ni igen er i det här kanske ni borde ta och tänka efter!)


19 okt 2010

Godmorgon!

Ligger just nu i min säng och läser lite bloggar, har alldeles nyss ätit frukost och funderar på att åka till stan ett tag. Orkade inte åka till skolan imorse för det har hänt lite saker så jag kunde inte sova inatt.. Tror jag ska ta och hoppa in i duschen och sedan får vi väl se om jag orkar åka till stan ett tag, var lite småsugen på att köpa julklappar faktiskt(a)


gubben i lådan



Dom flesta av er har förmodligen redan hört den här låten men måste bara lägga in den! Den är verkligen så sjukt bra!(=


18 okt 2010

Godmorgon!

Hoppas ni alla sovit gott, själv vaknade jag 5 inatt och kunde inte somna om förens kring sex. Och så ringde min väckare 20 över 6, men duktig som jag var tog jag mig upp iallafall och kom i tid till skolan!
Nu ska jag ta tag i engelskan och göra några frågor och ställa till Therese, vi hörs mer senare! Pussar♥


haha fastnar inte på bild idag..

17 okt 2010

Har inte haft tid för att uppdatera idag. Morbror och hans tjej åkte hem idag så jag ville hinna vara med dom lite också! Vi åkte upp till Ersboda och gick på alla möjliga affärer, men hittade tyvärr inget roligt. Orkade inte fara på ridningen idag för att jag har sovit så sjukt dåligt inatt, (sov på soffan) och så har jag ont överallt. Ska till vårdcentralen imorgon och kolla upp mig, orkar inte med att vara sjuk hela tiden..


igår på allstar


i fly with you

Kom ganska nyss hem från en väldigt så kall kväll. Började med att vi åkte till Allstar för att äta middag, blev revbensspjäll. Riktigt gott! När vi skulle hem så släppte mamma av mig på grubbe och så mötte jag upp Elina och så drog vi till Jocke ett tag. Och resten av kvällen spenderades där och ute, måste bara säga att det är så sjuukt kallt! Börjar bli minusgrader nu, fyfan..


16 okt 2010

Goddag!

Vaknade kring 11 imorse men har bara legat i sängen sen dess typ. Har alldeles nyss duschat också och ska strax städa! Snart kommer morbror och hans tjej hit och ska stanna tills imorgon! Blir middag på Allstar ikväll och kanske bio efter det, riktigt trevligt! =)

Igår så spenderades först kvällen på teg med nathalie, emma, desiree, maria, mimmi och fem killar. Hade det riktigt trevligt, sedan skulle vi dra vidare men vi tog oss bara till stan och där blev vi kvar i typ tre timmar. Kom hem kring halv två kanske, men somnade inte förens kring fem inatt.

Nej, nu måste jag ta och skynda mig lite med städningen för dom lär vara här snart! Vi hörs mer senare, pussar



såhär såg jag ut igår. ni får ursäkta den hemska bilden, var lite stressad!


15 okt 2010


Sitter just nu och fixar mig inför kvällen som ska spenderas på teg tillsammans med några brudar!
Ska fira en kompis som har fyllt år så det blir nog trevligt =) Menmen, nu måste jag skynda mig, ha en underbar fredagskväll allihopa, vi hörs imorgon! Pussar ♥


15 okt 2010

Godmorgon!

Sitter just nu på skolan och ska läsa i min svenska bok! Känner mig riktigt duktig som faktiskt tog mig till skolan och kom i tid!=D
Ikväll så blir det till att fira en kompis som har fyllt år, ska bli riktigt trevligt!:) men nu måste jag jobba, vi hörs senare! Pussar


14 okt 2010

Ska alldeles strax gå o lägga mig, sov väldigt dåligt inatt så kan behöva det. Dagen spenderades med Fanny och Sofia hemma hos Sofia. Sedan blev det ledarutbildning med konfan. Bara en snabb sammanfattning om dagen, nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgon! pussar


galet



Det här är bara galet, 9 år!! Så jäävla duktig!


14 okt 2010

Godmorgon!

Sov ingenting inatt så jag sket i att kliva upp och gå till skolan. Vaknade alldeles nyss men ska strax lägga mig och sova igen. Har huvudvärk och ont i hela kroppen.. Inge roligt! Något som inte heller är så roligt är att det snöar ute!! Det är ju bara oktober än så länge?!?!


13 okt 2010

godmorgon!

Sitter just nu i Cafeterian och chillar med brudarna! Ska strax ha idrott, ska ha gym! Blir perfekt eftersom att jag är sjuk och inte kan springa osv.


dagens outfit



haha, fråga inte vad jag gör på sista bilden. skulle just sätta armen i sidan när Ebba tog kortet..
Detta hade jag då på mig idag.


Kofta och halsduk från Övik
Linne och tights från Gina Tricot!


Sitter och lyssnar på Disney-låtar just nu, är kär! Dom är ju hur bra som helst, saknar verkligen när man var så liten att man kunde krypa upp i soffan med mamma och ligga och se på Disneyfilmer.
Snart kommer Pekka hit och då blir det till att plugga lite, fick veta igår att jag tydligen har prov imorgon! Men som tur är har jag ganska lätt för matte så det blir förhoppningsvis inga problem!=)


skor, hjälp?

Har länge letat efter ett par skor men jag hittar dom absolut ingenstans. Dom är svarta, kilklack, i mocka och med snörning där fram. Är det någon som vet vart man kan köpa sånna så säg gärna till!=)


Typ såhär ska dom se ut!


11 okt 2010

Kom hem från stan för omkring en timma sen, drog på stan ett tag efter skolan med Pekka för att leta en present till hennes mamma. Fick inte med mig något hem som tur var, måste lära mig o spara pengar!
Fick veta resultatet på ARL provet idag och fick VG! Är sjukt nöjd med tanke på att jag trodde att jag skulle få IG!
Menmen, nu ska jag kila och äta! Vi hörs mer senare:) Pussar


dagens blogg

Har haft så fullt upp i veckan att jag aldrig hann utse dagens blogg, men nu har jag gjort det! Vinnaren är Frida Sjöblom!

Kan tyvärr inte ladda upp bilder men tycker att ni alla borde klicka er in på hennes blogg! Den är riktigt bra och inspirerande! Stort grattis =)



KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!!


11 okt 2010

Godmorgon!

Sitter på skolan just nu och ska snart börja min svenska men tänkte bara säga att jag är tillbaka i umeå nu! Och jag lever;)
Var ju i Övik över helgen för att ta det lugnt och hälsa på farmor. Plockade även en massa svamp, har tjänat jävligt mycke redan! Helt perfekt, behöver verkligen pengar.



Hittade denna halsduk i övik, blev helt överlycklig! Har letat efter en sån jätte länge!


7 okt 2010

Har alldeles nyss kommit ut ur duschen och packat klart det sista! Ja, ni hörde rätt.
Om lite mer än en timma sitter jag på bussen söder ut. Hela helgen ska spenderas mitt ute i skogen. Förmodligen tills på söndag, utan internet och utan dator! Men det ska faktiskt bli riktigt skönt att bara komma bort från allting ett tag, känns som om det kan behövas! Men hoppas ni alla får en underbar helg så hörs vi mer när jag kommer hem igen!=) Pussar♥


6 okt 2010

Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen trots att jag vaknade kring åtta imorse igen. Kan knappt prata och halsen bränner, inte kul.. Måste ändå till skolan kring tre för då har jag ett möte plus att jag har prov imorgon. Ska utse Dagens blogg från i helgen idag hade jag tänkt, vet redan vem som vunnit men jag har bara inte orkat fixa allting med det. Men håll ut, för idag kommer det upp;) Men nu ska jag kila ner och äta lite frukost och dricka te, vi hörs senare!


5 okt 2010 (skulle publicerats imorse)

Godmorgon!

Vaknade kring åtta imorse trots att jag inte hade tänkt att åka till skolan. Har suttit och sett på Alla vi barn i bullerbyn nu ett tag, riktigt bra! Saknar nästan att vara liten(a) Ska strax hoppa in i duschen och efter det kanske Chrille kommer hit et tag! Menmen, nu ska jag fortsätta se på tvn, pussar



(PS. Skulle ha publicerats imorse!!)


4 okt 2010

Har gått och blivit riktigt sjuk så orkar inte med bloggen för tillfället, ska försöka ta tag i det snart! Måste bara bli lite friskare först, orkar inte med någonting. Men ska försöka uppdatera någon gång om dagen åtminstonde:) Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, pussar


4 okt 2010

godmorgon!

sitter just nu på engelskan, hann inte blogga innan jag gick. Hade inte så mycket att skriva igår så det blev inte så mycket uppdatering. Menmen, nu måste jag jobba lite(a) vi hörs mer senare, puss


för någon dag sen

lanet i bilder

Här kommer några få bilder från lanet, blev inte så mycke bilder:)
Hade tyvärr inte med mig kameran men som tur var hade Malin det!





3 okt 2010

Godmorgon!

Somnade elva igår och vaknade åtta imorse, ganska skönt faktiskt! Fast hade gärna sovit lite längre med tanke på att jag inte sov något natten innan.
När jag vaknade så märkte jag dessutom att min telefon inte funkade, helvete så arg jag blev. Mina gamla telefoner funkade inte heller, men nu har jag lyckats fixa det så nu funkar den igen;)
Nu ska jag gå och äta frukost så vi hörs senare, puss


2 okt 2010

Skjuter nog upp vinnaren av dagens blogg tills senare eller kanske till och med imorgon.. Är så jävla trött så jag orkar inte sitta och kolla igenom allas bloggar för att bedömma vem som var bäst! Men jag ska försöka orka senare, om jag inte somnat då. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och sovaaaa, det måste ju ärligt vara det bästa som finns.


2 okt 2010

Goddag!

Kom hem från lanet för omkring en timma sen, hoppade direkt in i duschen! Gissa om man kände sig ofräsch? Hade iallafall sjuukt kul, det måste verkligen göras om!:) Ledsen för att jag inte hunnit utse dagens blogg, jag hade fullt upp med annat inatt så. Men ska göra det senare, nu måste jag skynda mig lite för jag ska in till stan och träffa mina kära kusiner. Hannah är på besök från vilhelmina så det ska bli sjukt kul att träffa henne, har saknat diig!:)


1 okt 2010

Sitter hemma hos Beckan nu med hon, Elin, Cajsa och Malin. Ikväll så blir det lan och film hela natten;) Ska bli riktigt mysigt! Har laddat upp med fett mycke tjockheter. Typ 7 drickor, 3 chipspåsar och en massa godis!
Nu blir det singstar, vi hörs mer senare!:) pussar


dagens blogg


Har inget bättre för mig och tänkte försöka få min blogg lite roligare så vi kör igång med dagens blogg!
Utser förmodligen den första vinnaren redan inatt så kom igen och anmäl er nu!


1 okt 2010

Emma drog härifrån för ett tag sen, drog hem till mig efter skolan och bakade kladdkaka! Sjukt gott, förutom att vi är urkassa på att baka, det blir bara smet.. Men gott hur som helst;) Iallafall, ikväll så ska jag lana med några brudar från klassen! Ska bli sjukt roligt, är riktigt taggad;d Måste nog hoppa in i duschen strax och sen blir det mat och sen måste jag börja dra mig mot teg! Men vi hörs mer senare, förmodligen när jag kommer dit:) Pussar


1 okt 2010

Sitter på skolan just nu, har nyss skrivit ARL provet! Gick ganska bra kändes det som, får hoppas på det iallafall:)
Har hål i typ en halvtimma till nu, och så slutar jag tidigt idag! Fett skönt.

Förresten, du som sitter och kommenterar anonymt! Är du så jävla feg att du inte ens kan skriva vem du är så kan du lika gärna strunta i att kommentera för jag bryr mig inte ett skit om vad någon random tycker!:) Så nästa gång du kommenterar kan du skriva ditt namn åtminstonde, om du vågar;)




RSS 2.0