9de dagens bild: Någon i din släkt

<mormor | farmor>

Mot Desiree!

Nu drar jag till desiree för att käka middag med en massa brudar, ha en underbar kväll♥




Party!

Har haft den här låten på hjärnan i flera dagar nu! Grymt bra!

Jeansjacka

Ska köpa en ny jeans jacka till i sommar men kan inte bestämma mig för vilken, vill ha en ganska ljus som är ganska lång! Tipsa gärna om ni vet vart det kan finnas(=
Bikbok, H&M

30 april 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott(= Nu är jag utvilad så jag inte blir trött ikväll, hehe! Ska strax hoppa in i duschen och sen försöka välja kläder till ikväll, vet att det kommer sluta med att jag sliter ut hela min garderob.. Men nu ska jag kila ner och äta och sen duscha, hörs senare!

Kvällen!

Kvällen spenderades på grubbe med Pekka.
Hade varit på ica och köpt chips och just när vi ska slå på filmen upptäcker vi en spindel i taket, paniken alltså. båda två höll på att börja gråta för ingen av oss vågade ta bort den, hehe. Slutade iallafall med att jag slog ihjäl den och vi kunde slå på filmen, såg The tourist, men som vanligt så somnade jag en stund(a) så sjukt trött efter att ha klivit upp halv 7 imorse.
Nu sitter jag och spelar min disney lista på repeat och ska strax gå och lägga mig, måste ju vara pigg imorgon när det är valborg!

Gigantisk spindel

Det satt en gigantisk spindel i taket så vi sprang över till grannen och bad om hjälp, han dödade den inte så jag fick lov att slå till den, fyfaaan asså..

Bilder från skolan idag!


Nu drar jag ut!

Mot denna snygging! ♥


Dagens outfit

Kofta - Lindex, Tshirt - Bikbok, Jeans - Rut m.fl, Ringar - Glitter/H&M

8de dagens bild: En person som du saknar


Skola!

Sitter just nu på skolan och ska ha uls, efter det är det bara en lektion kvar! Dock är det dagens drygaste lektion. Har varit en ganska så skön dag idag eftersom vi har haft ganska lite lektioner och då har vi mest bara suttit ute i solen! Efter skolan blir det nog hem och sova lite, är så sjukt trött! Sen tror jag att det blir en lugn kväll ikväll, skönt!

29 april 2011

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott. Somnade relativt tidigt igår och så vaknade jag av att hunden försökte väckte mig. Så tog mig upp i tid! Idag så går jag till tjugo i fyra men får se om jag orkar vara kvar hela dagen. Menmen, nu ska jag fixa det sista! Hörs senare♥

Jag och emma idag!


Duscha sen sova!

Kom ganska nyss hem från desiree, jag och fanny drog dit ett tag och chillade lite. Har planerat och fixat allt inför valborg nu, känns skönt! Nu taggar vi!
Ska hoppa in i duschen nu och sen slå på en film, imorgon har jag bestämt mig för att åka till skolan. Så vi hörs nog mer imorgon istället! Pussar♥
två bilder från förra valborg!

Bilder från påsk!


Promenad med emma!

Kom nyss in efter en promenad till Ica med Emma, gick och köpte varsinn isglass, mums! Så sjukt varmt och skönt ute, äntligen börjar det bli sommar:)
Fick veta vad jag fick för sommarjobb idag, är så jävla förbannad! Fick inget utav det jag hade sökt, och inte samma period som pekka heller. Tycker att dom kan ju åtminstonde ge en den period man sökt eftersom att det finns oftast en anledning till att man sökt just den perioden...


Bilder från igår


7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp

Julafton 2009

28 april 2011

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott. Kunde inte somna om förens kring sex imorse och så vaknade jag nu. Är så less på att vakna om nätterna och må dåligt. Hade verkligen tänkt att ta mig upp imorse och fara till skolan men det gick inte..
Idag ska jag nog försöka städa lite, svara på kommentarer osv! Bara ta det lugnt. Nu ska jag slå på en film och efter den ska jag lägga in bilderna från igår!:)

kan inte sova

Kan som vanligt inte sova, kallsvettas och mår illa. Ska slå på en film och hoppas på att somna!

Godnatt♥

Hade tänkt att lägga in bilderna från idag men fick lite oväntat besök när jag stog och gjorde te så det får vänta tills imorgon! Nu ska jag krypa ner i sängen med mitt te och slå på en film, hörs imorgon! ♥


hos alex

Sitter just nu hemma hos alex och har just ätit middag. Ska nog iväg på hippo ett tag och kolla om det är träningar, skriver mer och lägger upp bilder när jag kommer hem!:)

6e dagens bild: En bild på en vän du inte varit med på länge

Saknar dig gumman!

dagens outfit

Jacka - h&m, tröja - gina tricot, shorts - bikbok

27 april 2011

Godmorgon!
Försov mig imorse så kändes inte värt att åka till skolan med tanke på att jag bara hade en lektion. Vaknar inte längre av väckarklockan..
Nu tror jag att jag ska ut och sola en stund med sofia, dock gick solen just i moln men får hoppas att den kommer tillbaka:) Ha en bra dag, hörs senare♥

Kallt!

Kvällen har spenderats med Amanda. Tog moppen till teg för att hälsa på desiree ett litet tag. Träffade även jocke en liten stund. Helt sjukt så kallt det var att köra. Trodde att det höll på att bli sommar men jag hade nog fel, på med dunjacka och täckbyxor! Brr. Nu ska jag krypa ner i sängen och värma mig, har sovmorgon imorgon så ska försöka ta mig upp! Hörs imorgon♥

Saknar gymmet!

Har velat fara och gymma i flera dagar men får inte anstränga mig:( Får abstinens av att bara sitta hemma och ta det lugnt.. Ska hoppa in i duschen nu och sen invänta amanda, får se vad vi hittar på ikväll!

Inte ful

Tumblr_lk86bctotx1qh4n4fo1_500_large


Underbart väder!

Gick ut och la mig på altanen med hunden, en tidning och en glass! Riktigt härligt, var lite små kallt men ändå skönt. Tror dock inte jag fått någon färg, har ganska så svårt för o bli brun, haha.
Nu ska jag byta om och sen ska jag ta en sväng till ica, måste handla lite småsaker!

26 april 2011

Godmorgon!
Blev ingen skola för mig idag. Har så sjukt ont i min hals och så hostar jag blod, mumsigt! Det är riktigt fint väder ute så funderar på att gå ut en liten sväng med hunden, eller kanske sätta mig i en stol på altanen och lyssna på musik. Måste även städa lite och sen svara på kommentarer, internet ville inte riktigt fungera igår!

5e dagens bild: En gammal bild på dig själv

hahaha, skolavslutning i femman!

4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv

En förvirrad liten 13-åring.


Shopping


Dagen i bilder!


steker

Sitter ute på altanen och steker!:)

25 april 2011

Goddag!
Idag är det underbart väder, solen skiner och det är 16+ i skuggan. Ska åka in till stan en stund med Pekka, det är nog inte så mycket öppet så blir nog inte där så länge. Efter det blir det väll till att vara ute i det fina vädret! Har även slutat ta smärtstillande idag så har sjukt ont, får ta det lite lugnt..

bästa♥

I need someone who knows me from the inside out,
the way you do.



Dagens outfit

Sommarkänsla♥

stan!

Så sjukt skönt väder det har varit idag! Drog ner på stan kring två och shoppade lite med mamma och lillasyster. Fick med mig lite saker hem, visar senare! Åt även middag i stan och sen for vi och köpte glass, mums!
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning, får se vad som händer ikväll.

24 april 2011

Godmorgon!
Idag är det underbart väder så funderar på att fara ner på stan en liten sväng. Om det inte vore för att jag var så sjuk hade jag nog satt mig i bikini och solat också. Har fortfarande så sjukt ont från operationen och idag är sista dagen jag får äta smärtstillande tabletter, vet inte hur jag ska klara mig..
Ska ta och lägga upp lite bilder från igår också!
så små och söta dom var!

I'm sick of this life

Love_violently__kill_tenderly_by_juliangraves_large


23 april 2011

Godmorgon!
Håller just nu på att fixa mig, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och säga att jag tar en bloggpaus idag. Är less på allting och känner att jag inte orkar sitta vid datorn. Får se när jag kommer tillbaka, antingen skriver jag lite ikväll eller så blir det imorgon. Ha en bra lördag allihopa♥

-

Kvällen spenderades med moa, började väl helt okej men slutade inte särskillt bra.
Mår förjävligt, så ska krypa ner i sängen och hoppas på bättre tider. Godnatt!

Z203270066_large
Img-thing_large


Moa!

Nu är moa här och vi ska strax börja fixa oss lite, får se vad som händer ikväll!

uttråkad

Är riktigt uttråkad, får inte göra så mycket efter operationen. Hela dagen har spenderats i soffan med mamma och ebba. Har sjungt lite singstar och kollat på tv, kul!(y)
Ikväll så kommer moa hit, får se vad vi hittar på! Mår fortfarande dåligt efter operation så får väll se hur mycket jag orkar med.

22 april 2011

Godmorgon!
Sitter i soffan och tittar på Pippi på rymmen med lillasyster. Så mycket nostalgi! Idag så ska jag nog bara ta det lugnt och vila, har fortfarnade så sjukt ont efter operation och smärtstillande hjälper inte..

It's just too much

Tumblr_lizwuf4ap21qc023no1_500_large

 


Mys med mamma!

Nu ska jag och mamma lägga oss i sofforna med en skål ostbågar och se en film! Mysigt♥



ersboda

Åkte till ersboda ett tag med mamma och ebba, dum idé! Efter att vi varit på första affären började jag känna mig svag i kroppen och yr. Fick gå omkring i lugn takt och stanna till lite då och då. Men det gick bra ändå. Fick med oss liet småsaker hem. Påslakan, ps-spel och en självutlösare till kameran! Så nu kanske det blir lite lättare att ta outfit bilder!:) Sitter just nu och skakar och känner mig yr så ska lägga mig och vila en stund, får se vad jag hittar på ikväll. kanske bara blir till att vila

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj.


Operation

Svar: Opererade bort adenoid körteln (polyperna) för att jag har haft svårt att andas!


Bilder från operation

I förberedelse rummet, fick vänta i två timmar!
hahaha, den bjuder jag på!
fick ett coolt sjukhusband!
nyvaken och riktigt sliten. Är röd i ögonen pga narkosen.
rolig utsikt från mitt rum..
fick ett plåster med nallar på!
mami♥
riktigt sliten, minns inte ens att jag tog bilder, hehe. Somnade om direkt efter!

21 april 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Lyckades faktiskt somna igår trots att jag hade ont och sov även hela natten. Var fortfarande ganska så sömnig efter narkosen. Operationen gick bara bra igår, var sjukt nervös men det gick bra. Fick sitta och vänta i typ två timmar på att det skulle hända något, ganska drygt! Blev kvar på uppvaknet tills halv fem ungefär. Fick morfin och sen fick jag åka hem. Åkte och köpte mat och sen kom Amanda hit ett tag. Kul med lite sällskap!

Nu sitter jag i morgonrocken och äter glass, har sjukt ont i halsen så glassen hjälper lite för att den är så kall! Har även en fläskläpp:( Snyggt! Nu ska jag lägga mig i sängen och se lite desperate housewives, blir nog bara en lugn dag idag! Ska göra lite tidsinställda inlägg för jag vet inte om jag kommer orka blogga så mycket mer!


ben&jerrys♥

2a dagens bild: En bild på dig själv


20 april 2011 - operationsdagen!

Godmorgon!
Har alldeles nyss duschat och klätt på mig. Ska strax börja fara mot sjukhuset. Är så sjukt törstig och hungrig men jag får inte dricka eller äta, får inte ens borsta tänderna.. Håller verkligen tummarna för att jag ska få göra operation trots min förkylning! Menmen, det lär inte bli någon uppdatering idag. Kanske något enstaka inlägg! Vi ser väl, men om inte så vet ni varför!:) Ha en bra dag allihopa, and wish me luck!♥



Godnatt♥

Nu har moa nyss åkt härifrån och jag ska strax krypa ner i sängen. Tänkte bara uppdatera lite snabbt först.
Kvällen spenderades framför en film med kladdkaka, mys! Gick även ut och träffade Fredrik en liten stund.
Menmen, nu ska jag ta och förbereda mig inför imorgon. Är sjukt nervös! Hoppas verkligen inte att dom skjuter upp det för att jag är sjuk..

Moa!

Nu är moa här, får se vad vi hittar på! Lutar mot en lugn hemmakväll, kanske drar ut och träffar några också!(=

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med



Lista

Tänkte köra en liten lista för jag har inte så mycket roligt att skriva om!

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med 
2a dagens bild:
 
En bild på dig själv 
3dje dagens bild:
 En bild på någon i din familj. 
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv 
5e dagens bild:
 En gammal bild på dig själv 
6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge 
7de dagens bild:
 En bild som du aldrig lagt upp 
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt 
10de dagens bild:
 Någon du tycker är väldigt snäll 
11te dagens bild:
 En person du kan berätta allt för 
12te dagens bild: En bild på din vardag 
13de dagens bild:
 Du och någon klasskompis 
14de dagens bild:
 En bild som påminner dig om gamla tider 
15de dagens bild:
 En person som du vill vara med 
16de dagens bild:
 En bild på dig själv 
17de dagens bild:
 En ovanlig bild 
18de dagens bild:
 En bild på din fritid 
19de dagens bild:
 En person som är snygg 
20de dagens bild:
 En bild på dina närmaste 
21a dagens bild:
 En persons om alltid ställer upp för dig 
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar 
23dje dagens bild:
 En bild från i sommras 
24de dagens bild: En bild som gör dig glad 
25te dagens bild:
 En person som alltid gör dig glad 
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med 
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt 
28de dagens bild:
 En tokig bild 
29de dagens bild:
 Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

19 april 2011

Godmorgon!

Blir så lat när det är lov, vaknade 10 imorse men har legat i sängen och sett film tills nu. Ska strax hoppa in i duschen och efter det ska jag städa, ska även försöka hinna ta tag i kommentarerna! Idag blir det nog bara till att ta det lugnt med tanke på att jag ska opereras imorgon bitti, är sjukt nervös!


jag och moa igår!

-

Är riktigt less just nu, ska lägga mig i sängen och tänka genom lite saker! Hörs imorgon!

205762_161230573937716_100001523232584_365156_437484_n_large

Bilder från igår!


18 april 2011

Drog ner på stan ett tag och träffade Mette, träffar henne ju så sällan! Gick mest bara runt och kollade lite, hittade dock ingenting jag ville ha. Lika bra det för jag måste lära mig att spara pengar! Nu sitter jag och dunkar musik och väntar på att Moa ska komma förbi och sen ska vi dra och tanka gamm-moppen!

Bilder från Övik!

Fredag:
Lördag:

mot stan!

Drar till stan för att träffa Mette nu, hörs senare!♥



18 april 2011

Godmorgon!
Har legat i mammas säng och tittat på gamla foton med lillasyster hela morgonen. Så otroligt söta bilder det fanns! Ska alldeles strax börja göra mig i ordning för att åka in till stan och träffa Mette en stund. Ska även ta och lägga upp bilderna från övik!

Shoppingen från övik!

Skor - H&M, Hörlurar - Clas Ohlsons, Trosor - H&M, Glasögon - Cubus
Kofta - Bikbok, Bandeau bh - Bikbok, Tshirt - Bikbok

Lockigt

Nu ska jag börja röra mig mot Pekka för att äta middag. Är osminkad och håret är väldigt lockigt, försökte få med det på bild men det gick inte. Antingen syns inte riktigt lockarna eller så ser hårfärgen jätte konstig ut. Blir så arg på den lilla locken jag har i luggen..


17 april 2011

Har alldeles nyss duschat så nu känner jag mig riktigt fräsch! Ska strax börja klä på mig, fixa mig osv för att sedan åka till Pekka! Ska nog köpa hem pizza och mysa framför en film! Ska även ta och fota det jag köpte i helgen innan jag far och göra ett tidsinställt inlägg!:)

17 april 2011

Godmorgon!
Gick och la mig ganska tidigt igår så jag vaknade kring åtta imorse. Har legat i sängen och sett Desperate Housewives, håller nämligen på att bli sjuk.. Inte bra alls, ska opereras om bara några dagar! Hoppas att jag får göra det iallafall. Idag blir det nog bara till att ta det lugnt, kanske träffa en kompis och sen stallet om jag orkar! Men nu ska jag krypa ner i sängen igen och slå på en film!

hemma från övik!

Blev inge mer uppdatering idag efter inlägget imorse. Åkte ju ut till stugan och där var det lite svårt att få internet att funka! Brukar aldrig finnas täckning..
Ska alldeles strax gå och lägga mig för jag har huvudvärk och mår illa, buhu:( Menmen, vi hörs mer imorgon!♥

16 april 2011

Godmorgon! Hoppas alla sovit gott(= vaknade mitt i natten och kunde inte somna om.. nu sitter vi i bilen påväg ut till stugan där vi ska fika med släkten! Skriver mer sen:)

sängen

Ligger just nu i sängen och läser lite, ska nog alldeles strax sova så ville bara säga godnatt, sov gott!(= I miss u<3

jordgubbar

Sitter just nu framför tvn och äter jordgubbar, mums!(=

dagens outfit


fikar

Sitter just nu och fikar med farmor, har shoppat jätte mycket! Ska försöka visa lite senare:)!

Grattiis♥

Stort grattis till min älskade farmor sopm fyller år idag!♥


15 april 2011

Godmorgon! Vaknade kring nio imorse och har hunnit äta och sminkat mig. Nu sitter vi i bilen påväg till stan:) slänger upp dagens outfit senare!

på tåget

Sitter just nu på tåget till övik, tycker faktiskt det är små läskigt för jag är sjukt fart rädd.. och nu åkte vi igenom en tunnel också, ännu läskigare..:(

Hemma från stan!

Nu är jag hemma från stan igen och har nyss packat klart det mesta! Ska förmodligen ta tåget istället så fick lite mer tid på mig! Kommer nog inte kunna uppdatera så mycket under helgen, förutom med mobilen så jag hoppas alla får en underbar helg! ♥

För alla hästintresserade!


Helt sjukt!

Mette!

Nu drar jag in till stan för att fika med Mette! Hörs senare♥




14 april 2011

Godmorgon!
Har sovmorgon idag men ändå så lyckades jag försova mig.. Vaknade även upp med nackspärr och ont i hela ryggen, riktigt jobbigt! Får se om jag ens orkar fara till skolan eftersom att jag bara har två lektioner och båda dom sakerna kan jag göra hemma! Senare idag så bär det av till Övik dessutom så måste hinna packa, duscha osv! Menmen, nu ska jag krypa ner i sängen igen och tycka synd om mig själv.. Hörs senare!

Hemma!

Nu är jag hemma från gymmet igen. Tog det väldigt lugnt idag för både jag och Pekka är lite krassliga.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova! Hörs mer imorgon♥

gymmet!

Nu drar jag till gymmet, hörs lite senare!♥



Desperate Housewives!

Nu är jag hemma från skolan och stan! Hittade inget till farmor så det får nog bli ett kort och choklad! Det är så sjukt svårt att hitta presenter till äldre människor.. Nu ska jag lägga mig i sängen och kika lite på Desperate Housewives, har sjukt ont i huvudet! Sen blir det nog gym lite senare också(=

13 april 2011

Godmorgon!
Har sovmorgon till tio idag, riktigt skönt! Lyckades faktiskt ta mig upp trots att jag somande ganska så sent inatt, men en positiv sak var att jag vaknade ingenting under natten!(=
Idag har jag en ganska slapp dag, slutar förhoppningsvis kring halv tre och då blir det en sväng på stan med emma!
Menmen, nu måste jag skynda mig lite. Hörs senare!♥

Föräldrafällan!

Fick igång moppen! Så jag och pekka drog till Ica och köpte nachos och avocado!
Nu har vi alldeles nyss sett klart filmen Föräldrafällan. Vi ville ta en liten nostalgitripp!;)
Men nu blir det sängen! Hörs mer imorgon♥
snyggg

Subway

Justja, åt ju på Subway idag och var till och med så duktig att jag tog några bilder! Men glömde ladda upp dom tidigare, så här är dom, haha!

12 april 2011

Sitter just nu här med Pekka, har alldeles nyss käkat middag. Hade egentligen tänkt att fara på skolan eftersom att vi har öppet hus men jag mår fortfarande sjukt illa så tyckte inte det kändes värt.. Istället ska jag nog försöka vila lite och kanske dra fram moppen! Menmen, skriver mer sen!:)

Hjälp!

Sitter just nu inne på bibblan i stan. Mådde riktigt illa så kunde inte vara kvar i skolan, ska bara käka lite med pekka och sen ska jag hem! Måste även köpa något åt farmor som fyller år i helgen men funderar på att låta det vänta med tanke på hur jag mår.. Någon som har något förslag på vad man kan ge till farmor?(=
1288138480401_f_large

12 april 2011

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott, själv har jag bara sovit fyra timmar så kommer vara sjukt trött och sliten idag;/ Har skola mest hela dagen. Börjar 8.20, går till halv tre, sen börjar jag 6 och slutar 9. Har nämligen öppethus ikväll, så kom och kika på dragonskolan!(=
Men nu ska jag fixa det sista och sen ska jag börja dra mig mot skolan, hörs senare!♥

-


Foto!


fota!

Ska ut och fota lite med pekka, lägger upp lite bilder senare!♥

Bilder från söndag!

i backen!



moa!

-

kittelfjäll!

grillning!

kusin!

Bilder från fredag/lördag!

Slitna efter en 5 timmars bilresa!

i liften!

fikapaus

älskade kusin!

middag!

11 april 2011

Godmorgon!
Nu är jag tillbaka! Har spenderat hela helgen uppe i Kittelfjäll, så har inte kunnat uppdatera något. Var riktigt skönt att få komma bort från allting och bara slappna av.
Idag så stannade jag hemma för jag kan fortfarande inte sova om nätterna, börjar bli riktigt jobbigt nu.. Men imorgon lär jag behöva släpa mig till skola trots att jag inte sovit något!
Nu ska jag sätta mig och kika i H&M's katalog och äta en av mammas muffinsar! Ska också lägga upp bilder från i helgen och svara på kommentarer!(=

bäbis♥


missu

 


Bloggpaus

Tillbaka på söndag eller måndag!

music


-


8 april 2011

Godmorgon!
Vaknade ganska nyss. Kunde ju inte sova inatt heller så jag orkade inte åka till skolan, somnade inte om förens 7 imorse.. Idag lär det bli en låång dag, ska fixa en massa saker och sen ska jag försöka ta tag i kommentarerna också!:) Menmen, nu ska jag kolla på ett avsnitt Desperate Housewives och sen göra lite frukost! Vi hörs senare! Puss

Can't sleep

Det var bara lite mer än en timma sedan jag somnade och jag har redan vaknat, börjar bli galen på det här nu! Har inte sovit en hel natt på över en vecka.. Nu ska jag kila ner och ta mig något att dricka, hoppas alla sover gott!♥



Godnatt♥

Kvällen har spenderats framför tvn med mamma. Har ätit chips och guacamole och tittat på two and a half men. Nu ska jag fixa det sista inför imorgon och sedan ska jag gå och lägga mig, vi hörs mer imorgon!♥

Dagens outfit

Idag var det +10 ute så körde på skinnjacka, skönt!
Jacka - H&M
Kofta - H&M
Halsduk - Gina Tricot
Linne - H&M
Jeans - Rut m.fl
Väska - Mammas gamla från 80-talet
Ring - Glitter

Hemma från ersboda!

Kom ganska nyss hem från ersboda. Drog först dit med lillasyster och kollade lite på myrorna och H&M, fick bara med mig ett par trosor hem! Sen mötte vi upp mamma och for på rusta och willys och nu är vi hemma igen! Slänger in dagens outfit kring åtta, så kika in då!(=


ersboda

Sitter just nu på bussen påväg till ersboda med lillasyster. Ska kolla lite affärer och sedan handla med mamma :) slänger upp dagens outfit när jag kommer hem!

Kandee

Så sjukt snygga saker! Funderar på att beställa hem något!(=

7 april 2011

Godmorgon!
Vaknade ganska nyss. Kunde inte somna om förens kring 7-8 imorse.. Idag ska jag nog stanna hemma och fixa lite saker inför imorgon. Ska nog även försöka städa lite och kanske tvätta om jag orkar! Men nu ska jag slå på ett avsnitt desperate housewives och försöka vila lite. Vi hörs senare! Pussar

Kan inte sova..

Vaknade för ett litet tag sen och kan som vanligt inte somna om. Börjar bli riktigt less på att aldrig få sova nu, vaknar så gott som varje natt.. Nä, nu ska jag slå på ett avsnitt desperate housewives och hoppas på att jag kan somna om! Godnatt

Tumblr_lj2515j7cp1qzgo4uo1_500_large



Hemma!

Är hemma från gymmet nu. Körde styrka i en timma och sen sprang jag 5 km, riktigt stolt över mig själv! Hittade även 20 kr påväg hem, nice! Nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs mer imorgon, puss♥

Mot gymmet!

Är på riktigt dåligt humör så ska fara till gymmet ett tag och hoppas på att det går över. Vi hörs senare!



Ray-Ban

vill ha!

Bikini

Nu när sommaren börjar närma sig så är det väll dags att köpa en ny bikini. Är sjukt sugen på någon utav dom här två, fast på den första skulle jag nog plocka bort hajtänderna. Och den andra skulle jag vilja ha i aprikosfärg.
Vad tycker ni om dom här?(=

Yesterday


6 april 2011

Försov mig imorse så jag orkade inte åka till skolan. Har haft jätte svårt att sova dom senaste nätterna.
Igår så spenderades kvällen med Pekka, bakade lite chokladbollar och pluggade lite. Idag så har jag inte gjort någonting men ska strax fixa lite saker på rummet, sen blir det gymmet senare också! Slänger upp bilder från igår lite senare(=
Ett år sen!

Tired

Tumblr_lhczh0sh2g1qdlhdao1_500_large
Tumblr_lind1dkq2g1qzfrvpo1_400_large

Såhär känner jag mig. Alldeles för trött och sliten för att orka göra något, men ändå så kan jag aldrig sova.

5 april 2011

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott. Jag gick och la mig ett igår så somnade lite efter det, sen vaknade jag fyra och har inte somnat om sen dess. Ska strax börja röra mig mot skolan för att ha utvecklingssamtal, efter det blir det hem och sova direkt! Vi hörs lite senare, pussar♥
Gammal bild!

Plugga med Pekka!

Nu är jag hemma från gymmet igen. Försökte springa så mycket som möjligt så sket i att köra styrka, får ta det imrogon istället! Nu ska jag och Pekka sätta oss och plugga, hörs senare eller imorgon!♥

Mot gymmet!

Nu drar jag och Pekka till gymmet, ska ta det lite lugnt för jag är helt slut i kroppen! Hörs senare♥

Prov

Nu är jag hemma från skolan igen. Åkte ju dit och skrev två prov, tror att det gick hyfsat bra på båda. Ganska stolt över mig själv! hihi. Drog iallfall på stan en stund efter men hittade inget. Nu ska jag krypa ner i sängen med pekka och se ett avsnitt dh, sen blir det nog gymmet om ett tag! Hörs senare(=

4 april 2011

Godmorgon!
Har just ätit frukost och nu sitter jag och dunkar musik. Idag har vi utvecklingssamtal så vi har inga lektioner, men ska till skolan och göra ett prov iallafall! Så måste börja göra mig iordning så jag inte kommer försent(a)
Efter skolan blir det nog hem och sen ikväll blir de gymmet och plugg! Kommer nog bli lite dåligt med uppdatering idag, menmen!

♥Så sjukt fin♥

Gråter lika mycket varje gång, så sjukt fin!  


GRATTIIIIS♥

Idag fyller två väldigt nära vänner år, stort grattis!



Hanna!
Chrille!

Ridning

Kom hem från ridningen för ett tag sen, gick ganska bra! Efter middagen somnade jag en liten stund framför tvn och efter det tog jag en lååång dusch!(= Nu ska jag sätta mig och plugga lite inför prov som jag har imorgon, gör ett tidsinställt inlägg lite senare ikväll! Annars hörs vi mer imorgon, puss♥



Riktigt dålig bild, men mamma är inte världs bäst på att fota!


-

Tumblr_lge4e53yp61qanqj4o1_500_large

Jana Kramer - I won't give up


Uttråkad

Var väldigt uttråkad igår så passade på att måla naglarna lite, körde på rosa manikyr. Kanske inte skit snyggt men lite roligt med något annorlunda!(=

3 april 2011

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott! Själv vaknade jag upp i panik kring elva, var helt säker på att det var skola och att jag försovit mig så jag slängde mig upp ur sängen. Sen kom jag på att det är bara söndag idag, skönt!
Idag blir det till att bara ta det lugnt, sen stallet och ikväll blir det plugg!:) Nu ska jag slå på en film så vi hörs senare!
gammal bild!

Bilder från kvällen!


Believe

908846-8-1298047532259_large


Färdig för kvällen!

Nu har jag och moa just fixat oss färdigt och snart kommer några pojkar hit. Blir nog en myskväll med film!



Moa!

Nu är Moa här och vi ska strax käka. Sen kommer det förhoppningsvis hit lite folk och då får vi se vad vi hittar på!(=


Min snygging;)

Maggio


2 april 2011

Godmorgon!

Igår så spenderades kvällen med moa. Såg när mörkret faller och åt chips + guacamole. Kring halv två kom Sofia och hämtade upp oss och så följde vi med henne och åt. Var hemma kring kvart i tre igen så det blev ganska sent inatt!
Ligger just nu och ser på Desperate Housewives och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Idag ska jag nog försökta städa lite för ikväll tror jag att det kommer hit en massa folk. Menmen, vi hörs senare! Pussar

Moa + chips & guacamole

Nu blir det film, ha en underbar kväll!♥

Gymmet!

Drog till gymmet direkt efter skolan med Pekka. Körde styrka i en timma, kändes riktigt skönt! Nu har jag duschat och ätit, sitter just nu och inväntar moa! Ska ha en riktig myskväll♥

Dagens outfit

Kofta - H&M
Linne - H&M
Jeans - Rut m.fl.

1 april 2011

Sitter just nu på skolan och har ULS. Hann inte blogga innan jag drog till skolan imorse och sen dess har jag inte haft några lektioner med datorn. Slutar tjugo i fyra idag och då blir det förmodligen gymmet ett tag!:)

RSS 2.0