promenad

Tog en promenad ner till älven och nu sitter vi och snackar. Ska strax börja röra oss hemåt(=

21a dagens bild: En persons om alltid ställer upp för dig


hemma från stan

Kom hem från stan för ett litet tag sen. Fick med mig ett linne hem, har letat efter sånna as länge! Sitter nu och kollar på Paradise hotel i väntan på att mamma ska komma hem. Efter maten blir det gymmet, skönt!

31 maj 2011

Godmorgon!
Vaknade för tjugo minuter sen av att mamma kommer in och ba "du börjar om 20 minuter". Är så jävla förbannad nu, ville verkligen fara på nkn för vi skulle få tillbaka våra prov. Hur svårt kan det vara och komma in och säga samma sak fast en timma tidigare så att jag inte försover mig, gaah...
Nu ska jag fixa mig för att fara till skolan, har bara två lektioner och sen slutar jag. Skönt!

Promenad

Kom nyss in efter en promenad med min bästa. Gick till baggböle för att klappa på hästarna, är så sugen på att skaffa en egen men har verkligen inte tid =( Sen gick vi hem och tog ut katterna en stund!









Handledarkursen

Kom ganska nyss hem från körskolan. Drog över väldigt mycket så har suttit där i nästan fyra timmar, något less! Vann iallafall två körlektioner, känns ganska nice! Killen som jag ska köra med verkar jätte duktig på att lära ut.
Nu är det bara att vänta på att intyget ska komma, taggar!
Skulle egentligen behöva plugga men jag har verkligen ingen ork kvar, har sovit fyra timmar inatt och suttit instängd i små rum största delen av dagen. Funderar på att gå en promenad så att jag får lite mer energi!

Dagens outfit

Halsduk - Gina tricot, Skjorta - H&M, Skor - Converse

20de dagens bild: En bild på dina närmaste

Dom här tre tjejerna har jag känt sedan jag var 4-5. Har gått igenom sjukt mycket med dom och dom kommer alltid att vara några utav mina närmaste.

kladdkaka

Kom ganska nyss hem från skolan, det är så sjukt fint väder ute! Får hoppas att det håller sig, och framförallt att det är fint väder på skolavslutningen. Nu är det inte länge kvar! Taggarr!
Ska lägga mig och vila lite innan handledarkursen, ska sitta där i tre timmar så kommer somna om jag inte vilar lite. Har sån sjuk huvudvärk också, tror inte jag tål när det är för ljust ute?
Menmen, har gjort ett tidsinställt inlägg med Dagens outfit medans jag sitter och lyssnar på trafikregler osv.. Nu ska jag kila ner och hämta lite kladdkaka och sen vila!

Hon har gjort igen


30 maj 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott, själv har jag bara sovit 4 timmar så det ska bli spännande hur jag ska orka dagen. Slutar tio över två idag och klockan 5 ska jag på handledarkurs, så vet inte ens om jag kommer hinna hemma emellan och äta. Kursen är 3 timmar, så kommer vara helt död efteråt! Måste dessutom plugga då, fml.
Menmen, nu ska jag inte sitta här och klaga. Måste verkligen skynda mig så att jag hinner bli klar! Hörs senare:)

Så söta

Gick över till min granne som fyller år idag för att gratta henne! Hennes hund fick valpar för ca 2 veckor sen, så sjukt söta dom var. Villa bara smuggla med mig en hem!

Svar

Min pappa fick det halsbandet när han konfirmerade sig, så istället för att få ett eget halsband när jag konfirmerade mig så fick jag det som var hans.


Nytt nagellack!


Morsdag

Grattis på morsdag♥



Morsdags fika!

Är så mätt att jag bara vill spy, orkade inte ens äta upp hela bullen för att den var så stor.. Nu bär det av till stallet för att fixa märke 3, har några tidsinställda inlägg idag!:)

Bilder från igår


29 maj 2011

Slog på Nrj webbradio och första låten som spelas är The lazy song, precis så känner jag mig idag! Är trött, seg och det regnar ute. Vill egentligen bara krypa ner under täcket och sova tills imorgon, men måste till stallet för att fixa en sak.. Känns väldigt jobbigt!

Hade iallafall väldigt trevligt igår. Satt först hemma hos Olivia tills halv tolv, sen drog vi till mariehem men det sög så då gick vi in till stan och tog bussen hem. Hämtade upp en cykel och cyklade ut till baggböle där vi grillade med jocke, ludde och elvin. Kom hem kring halv fem inatt och somnade direkt!

19de dagens bild: En person som är snygg


hos olivia

Sitter just nu hemma hos Olivia och chillar, ska alldeles strax iväg till mariehem och träffa några :)
Får se om vi stannar där eller drar vidare. Men nu ska jag va lite social, hörs senare!

Färdigfixad!

Är nu färdigfixad inför kvällen som kommer att spenderas med olivia troligtvis, får se vart vi ska! Menmen, nu ska jag fixa det sista och sen ska jag gå till bussen! Ha en bra kväll♥



Hemma från yran!

Nu är jag hemma från yran igen. Vädret höll hela dagen, började dugga lite ett tag men det gick snabbt över! Kollade på lite matcher och sen mötte vi mimmi och maria och gick in till stan. Gick bara runt och kikade lite! Nu ska jag börja göra mig klar för kvällen, lutar mot att vara med några kompisar och kanske dra på någon fest!(=

18de dagens bild: En bild på din fritid

På min fritid är jag med kompisar!

28 maj 2011

Godmorgon!
Somnade strax innan tre igår och vaknade tio imorse, riktigt skönt! Nu håller jag på att göra mig iordning för att fara på yran, får se hur länge jag blir där. Beror ganska mycket på vädret, får hålla tummarna för att det håller sig! Igår så var jag bara hemma och såg film med lillasyster, riktigt mysigt! Var alldeles för sliten för att orka göra något. Menmen, nu ska jag börja dra mig mot yran, hörs senare!♥
jag och amanda igår

17de dagens bild: En ovanlig bild

hahahha, den här bjuder jag på..

Yran

Var förbi yran ett tag efter skolan. Första jag ser när jag kommer dit är en kille som ligger däckad i ett dike, förstår inte riktigt det roliga i att däcka så tidigt.. haha
Blev inte där så länge för det regnade och var sjukt blött i gräset, sen var det inte särskillt mycket folk heller.

27 maj 2011

Godmorgon!

Mådde inge bra imorse så det blev inge nationella, lika bra det för jag kunde ändå ingenting.. Gick och la mig igen och vaknade nyss och nu mår jag bättre så ska börja fixa mig och fara till skolan för idag är det mitt sista slöjdpass och jag måste verkligen hinna klart med mina vantar!
Efter skolan drar jag och amanda till Mariehemsängarna där det är Brännbollsyran, inget utav oss ska spela men ska nog kolla på några! Får hoppas att vädret håller(=

If you only knew how much I miss u

Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?



Dagens outfit

Jeansjacka - H&M, Jeans - Rut M.fl, Skor - Converse

26 maj 2011

Kom ganska nyss in efter att ha varit och träffat Jocke och Simon. Satt bara ute och snackade ett bra tag, ganska skönt!:) Dock fryser jag mycket och borde egentligen både sticka och plugga till nationella imorgon.. Menmen, det får gå som det går..
Träffade även emma en stund, hon har varit sjukt saknad så lägger in en söt bild på henne också!

26 maj 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott, själv vaknade jag upp med fetaste träningsvärken i hela kroppen, ajaj. Idag har vi typ föreläsningar halva dagen, och sen slutar jag 10 över 2, ganska så skönt! Får se om jag drar ner på stan ett tag efter skolan, det är sjukt fint väder ute! Får hoppas att det håller i sig!
Menmen, nu måste jag skynda mig, vi hörs mer senare!:) Pussar
min bäbis

lek på ängen

Blev ingen långpromenad. Gick istället ner på ängen med hunden + pekka och hennes hund och lekte lite. Så nu är hunden helt slut efter att ha sprungit konstant i 40 minuter, haha. Men det kan han behöva! Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att mamma ska komma hem och laga middag, ikväll blir det nog till att ta det lugnt och plugga!:)

25 maj 2011

Godmorgon!


Blev ingen skola för mig idag, hade så sjukt ont i magen och mådde illa så jag gick och la mig igen. Vaknade kring tio och sen dess har jag bara legat i sängen och sett film. Nu ska jag kila ner och försöka få i mig någon "frukost", sen blir det en promenad och rensa tankarna lite! Hörs senare.
Tumblr_lloam1tqvg1qftjf4o1_500_large

pluggpluggplugg..

Jag och amanda for direkt hem till mig efter skolan, somnade framför tvn och när hon for hem gick jag upp och la mig och sov lite till. Just nu sitter jag och pluggar lite smått på en engelska sak som jag måste göra klar innan betygen sätts. Måste även kolla igenom spanskan eftersom att jag har nationella på fredag, fml. Kommer verkligen faila! Menmen, alltid värt att plugga lite. Förlorar ju inget på det.
gammal bild på mig och sofia!

nationella

Sitter just nu på engelskan och ska snart ha datakunskap. Har gjort bort både matte och engelska nationella nu, känns riktigt skönt! Fick dessutom VG+ på hör och läs övningarna på engelska nationella, fett stolt! Efter skolan blir det nog hem och sova med tanke hur lite jag sov inatt, måste även plugga inför nationella på fredag!
bildbrist!

24 maj 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Blev bara fyra timmars sömn inatt men jag känner mig ganska så pigg ändå, än så länge.. Lär väll bli helt slut i slutet av dagen, menmen. Idag är det nationella 8.20, så måste egentligen skynda mig o göra mig klar. Slutar 14.25 eller kanske tidigare beroende på om vi har datakunskap eller inte. Så då blir det nog hem och sova lite och sen plugga! Menmen, nu måste jag verkligen skynda mig. Skriver mer senare:)

Godnatt♥

Kom nyss hem från en kompis och nu ska jag krypa ner i sängen så att jag tar mig upp till nationella imorgon.. Godnatt♥

Klänning

Funderar på att beställa den här klänningen fast i ljusrosa. Fast den verkar vara slut för tillfället, får hoppas att dom får in den igen!

 


23 maj 2011

Hejsan!
Blev ingen skola för mig idag för jag hade så jävla ont i magen, klev upp halv sju och skulle försöka äta frukost men fick inte i mig något. Så har alldeles nyss ätit frukost i form av en knäckebrödsmacka(y) Blir nog bara till att ta det lugnt idag, kanske en sväng förbi gymmet ikväll om jag orkar. Menmen, nu ska jag kila ner och se på tv, hörs senare!:)

promenix

Blev ingen ridning idag för jag har så sjukt ont i ryggen efter inatt, nu ska jag ut på en promenad med Pekka. Hörs senare!(=

Blder från idag


Bilder från lördag


22 maj 2011

Hejsan!

Vi överlevde jordbävningen, wihoo! Kom ganska nyss hem från hörnefors där jag spenderade natten. Igår så var det väl helt okej ändå, tycker inte att Kulturnatta är särskillt roligt. Gick runt med lite folk och kollade på när olika folk spelade, sen blev det modevisningen och så åkte vi hem kring halv ett. Har sovit sjukt oskönt inatt så har galet ont i ryggen så får se hur jag gör med ridningen idag.. Ska lägga upp bilder från igår och idag senare!:)

skogen

Kom nyss till Hörnefors och nu sitter vi och fikar. Kvällen var ändå helt okej. Menmen, nu ska vi fortsätta snacka lite och sen blir det Disneyfilmer, hörs mer imrgn:)

mot stan

nu drar vi till stan, sover borta inatt så hörs mer imorgon eller via mobilblogg, ha en bra kväll♥



Nytt i garderoben!


Klänningen är mycket snyggare på, så någon dag ska jag ta mig tid och fota den när jag har den på mig!

Grattis älskling!♥

Idag fyller min lilla bäbis 4 år♥




shoppingtur

Blev en ganska lång shoppingtur, avslutade med en fika. Nu sitter vi i bilen påväg hem, visar sen vad jag köpte(=

21 maj 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott, blev inte jätte mycket sömn inatt för somnade inte förens halv sex typ. Har alldeles nyss gjrot mig klar och nu ska vi iväg till strömpilen för att kolla på klänningen och handla lite. Skriver mer senare!:)

Godnatt♥

Har varit lite dålig på att uppdatera idag, har nämligen inte varit hemma så mycket..
Kring två kom Sofia och hämtade upp mig och så for vi hem till hennes mamma och städade ur lite, sen for vi iväg till Strömpilen för att kolla på kläder. Hittade en söt klänning som jag funderar på att köpa till skolavslutningen, den var ganska så vardaglig så kan använda den vid andra tillfällen också! Efter middagen så såg jag och mamma på tv och kring elva for jag och träffade en kompis. Kom ganska nyss hem därifrån och nu blir det sova, så vi hörs mer imorgon, godnatt♥

Färger

Fyndade dessa nagellack på H&M idag, 10 kr för båda två, inte dåligt!




20 maj 2011

Godmorgon!

Vaknade inatt och hade så helvetes ont i magen, låg vaken i två timmar innan jag lyckades somna om. Men när jag vaknade hade jag fortfarande sjukt ont i magen, så det blev ingen skola idag.. Hade verkligen behövt fara dit men kan knappt röra mig för att det gör så ont, frågan är ju vad som är fel..?
Idag ska jag nog bara ligga hemma och tycka synd om mig själv, kanske städa och sticka lite! Får se helt enkelt, menmen nu ska jag läsa lite bloggar! Hörs senare:)
3736_large

Sommarfräscht

Kommer bli otroligt snyggt med starka färger i sommar, någon sån här ska införskaffas!

Till the world ends

Idag har det nog varit det konstigaste vädret hittils i år.
Imorse när jag åkte till skolan var det regn, sen blev det lite sol kring lunch. Men efter lunch så svartnade himlen och det började åska och blixtra, och blixten var riktigt nära oss! Så höll det på i kanske 20 minuter sen slutade det och det blev sol igen! Nu skiner solen och det är 17 grader varmt ute, april väder i maj..?

Fick hem resten utav bilderna idag också så nu är det bara att börja sätta upp dom osv! Har ganska mycket att fixa till mitt rum som jag inte hunnit göra än.. Ikväll blir det nog plugg, måste sticka klart mina vantar!



19 maj 2011

Godmorgon!

Har sovit ganska dåligt inatt och idag har jag en lång dag med två prov, får se hur det går egentligen.. Nu måste jag skynda mig så att jag hinner dit tills vi börjar, tar med mig datorn idag så vi hörs kanske senare! Pussar
jag och desiree igår!

Bilder

Klickade hem lite bilder i fredags och i förrgår kom det ett paket i brevlådan! dock var det inte alla bilder eftersom dom större tar längre tid att framkalla. Har nu suttit och fixat lite och lagt in dom i mitt fotoalbum! Nu ska jag plugga lite och sen sova, så vi hörs mer imorgon!
(Blev väldigt suddigt på sista bilden för det var så mörkt)

Paradise Hotel

Kom ganska nyss hem från badet, simmade några längder och sen fick jag bara ta det lugnt. Kan nämligen inte dyka eller va under vattnet efter operation. Slutade kring kvart över ett istället för halv fyra, sjukt skönt! Nu ska jag göra lite fika och glo lite på paradise hotel, hörs senare!

18 maj 2011

Godmorgon!

Idag så fick jag ingen sovmorgon eftersom att vi har nationella.. Efter det har vi bad och sen slutar vi, så det är ganska skönt ändå! Blir till att ta moppen till skolan idag, så slipper passa busstider osv! Får bara hoppas att solen håller i sig hela dagen, hörde att det skulle regna resten av veckan..?
Menmen, nu måste jag skynda mig lite. Hörs när jag kommer hem igen, pussar!

Godnatt♥

Gick ganska bra på gymmet, körde mest kondition men även lite styrka! Lär kännas imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon väntar nationella och bad, fml! Hörs imorgon, godnatt♥

mot gymmet

Sitter just nu med amanda och lyssnar på musik. drog till skolan kring fyra och gjorde nationella, hoppas på godkänt iallafall! Gick även på stan en stund innan, hittade dock inget jag köpte. Nu ska jag byta om och börja röra mig mot gymmet, hörs senare!
grym!

17 maj 2011

Godmorgon!
Vaknade för snart en timma sen, försov mig imorse för inatt vaknade jag och mådde illa så kunde inte somna om.. Ska iallfall till skolan och göra ett nationella prov kvart i fyra. Känns väldigt jobbigt;/ Men nu ska jag plugga lite, hörs senare!

Såhär känner jag mig.

Lägger bloggen åt sidan idag, hörs imorgon!


if you only knew

 



Mot stallet

Nu drar jag till stallet, hörs senare!♥



16de dagens bild: En bild på dig själv


15 maj 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Börjar bli lite deprimerad för imorgon är det skola igen, känns som om helgen har gått så himla fort.. Idag ska jag nog bara ta det lugnt och ladda upp inför imorgon. Ska även till stallet, var ingen ridning förra söndagen så har inte ridit på ett tag nu! Menmen, nu ska jag kika lite på paradise hotel! Skriver mer senare.

Kvällen!

Vi började alltså kvällen med att fara och sola, fick lite linje ändå! Efter det drog vi till Ica för att köpa en massa gosaker och sen hem till mette för att se på melodifestivalen! Sverige ledde ett bra tag men slutade som trea, tråkigt! Menmen, nu ska jag sova! Hörs mer imorgon:)

Hos mette!

Är just nu hemma hos mette! Drog och solade och efter det for vi förbi ica och köpte med oss en massa gosaker. Nu sitter vi och kollar på melodifestivalen och Eric Saade har nyss kört, så sjukt snygg han är!!


Myskväll med mette!

Har nyss duschat och målat naglarna, måste skynda mig lite för ska strax iväg och sola med Mette! Efter det blir det myskväll hemma hos henne, så kommer nog inte kunna uppdatera så mycket! Tar med mig kameran iallafall så ska försöka ta något kort=)
Helt osminkad och slappt klädd, bjuder jag på!

Svar!

Jag går Ledarskapsprogrammet på Dragonskolan!:)


15de dagens bild: En person som du vill vara med


14 maj 2011

Godmorgon!

Vaknade kring halv tolv idag, så skönt att få sova ut! Har klivit upp halv sju nästan hela veckan.. Har nyss ätit frukost och nu sitter jag och stickar, hehe. Håller på att göra ett par vantar på slöjden och måste hinna klart innan kursen tar slut! Idag så blir det nog bara till att ta det lugnt, sen ikväll ska jag vara med en kompis! Menmen, nu ska jag fortsätta sticka, ska försöka ta tag i kommentarerna sen. Var riktigt länge sen jag svarade på dom nu..

hemma!

Kom nyss hem efter grillning på tomtebo. Var helt okej ändå, lite tråkigt till en början. Nu ska jag krypa ner i sängen och slå på en film, hörs imorgon♥

Drar ut!

Nu är amanda här och vi har nyss fixat oss klart, ska dra och grilla! får se hur länge vi blir kvar, ha en bra kväll!♥



fredagen den 13onde!

Kom ganska nyss hem från skolan, fick sluta lite tidigare så jag hann med den tidigare bussen! Dagen har faktiskt gått ganska fort känns det som, och nu är det äntligen helg, underbart! Ikväll lutar det mot grillning om vädret tillåter det, vilket jag har en känsla av att det inte kommer göra. Det är ju trots allt fredagen den 13onde..
hemsk bild, men den bjuder jag på!

13 maj 2011

Godmorgon!
försov mig lite imorse så har ganska bråttom nu, men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg! Idag går jag till tjugo i fyra vilket känns fett drygt.. Men måste vara där hela dagen! Efter skolan blir det nog hem och kanske beställa bilder. Menmen, nu måste jag skynda mig! Hörs senare:)

pluggat klart!

Nu har jag äntligen lyckats börja på ett stort arbete som jag ligger efter i. Har gjort klart första delen som ska vara inne imorgon och är mycket nöjd. Får bara hoppas att min lärare tycker att det är tillräckligt bra så att jag slipper göra om det. Nu ska jag sätta mig och sticka lite för ska ha gjort klart stickningen tills imorgon. Skriver kanske mer senare!(=

Så jävla sköna!


Kladdkaka

Slutade skolan kring tre och då drog jag och amanda hem till mig och bakade kladdkaka. Har nyss ätit en bit, den var verkligen helt perfekt, muuumms!
Nu ska vi ut en sväng så vi hörs senare!:)

12 maj 2011

Godmorgon!
Ska till tandläkaren idag så orkade inte fara på den första lektionen. Gick och la tolv igår så har sovit ganska länge, skönt!(= Idag går jag till halv fyra och även skriva ett prov, känns lite jobbigt men får hoppas jag klarar det! Efter skolan tror jag att jag ska passa på och beställa bilder, internet gick så segt igår så vi gjorde det aldrig.
Menmen, nu måste jag skynad mig! Hörs senare:)

-

189070_208051122540456_100000067093753_842753_7155661_n_large


beställa bilder!

Hade sån huvudvärk efter skolan så jag la mig i sängen direkt jag kom hem och somnade. Nu har jag vaknat till liv och ätit middag. Snart kommer fanny hit och då ska vi nog beställa bilder och iväg o grilla en stund!

11 maj 2011

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott! Själv har jag sovit ganska så bra inatt så nu är jag utvilad!:) Börjar inte förens tio idag och sen slutar jag nog kring 3. Ganska så skönt! Får se om jag drar på gymmet efter skolan idag. Menmen, nu måste jag skynad mig så att jag hinner med bussen! Hörs senare♥

I'm forced to fake a smile


Så grymt duktig!


Det bästa som finns är att träffas igen

Sitter just nu hemma hos alex med han och sofia. Väntar på att klockan ska bli fem för då slutar mamma så då kan hon komma och hämta mig, börjar bli hungrig! Nationella gick ändå helt okej, hoppas på godkänt åtminstonde!
Ikväll blir det nog plugg och kanske en sväng förbi gymmet om jag orkar! men nu ska jag gå o vara social, hörs senare♥

Grattis sis♥

Stort grattis till min sis som fyller 19 år idag!♥


Loveu!

nationella

Sitter just nu i klassrummet och väntar på att få sluta. Skrev klart provet för tio minuter sedan men får inte lämna klassrummet fören tio i tio. Får inte heller sitta vid datorn eller mobilen, arg..

10 maj 2011

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott, somnade strax innan tolv igår och sov hela natten. så sjukt skönt! Nu har jag nyss ätit frukost och jag ska strax börja klä mig, idag ska jag skriva nationella i engelska A. Känns som om det kommer gå jätte dåligt.. Efter skolan blir det nog gymmet ett tag!:)

hemma från gymmet

Kom hem från gymmet kring kvart över tio och nu har jag nyss duschat klart. Ska alldeles strax krypa ner i sängen och försöka sova, imorgon väntar Nationella i Engelska A. Inte taggat! Sov så gott♥



amanda idag!

mot gymmet

Nu drar jag till gymmet, ska gymma lite och sola! Hörs senare!

shopping!

Kom hem från stan för ett litet tag sen, hade just tänkt att fota när jag upptäckte att jag har glömt min kamera i moas väska, fml. Så kan inte fota just nu, så det får bli bra med bilder från hemsidan! Hittade en jeansjacka men är inte helt säker på om jag ska ha kvar den eller lämna tillbaka den! Måste nog prova den lite mer och fundera. Nu ska jag se ett avsnitt Paradise Hotel och vänta på att mamma ska komma hem, sen efter maten blir det nog till att gymma och sola:)
Är inte säker på att det där är samma jeansjacka, tror min var lite mörkare!

Mot stan!

Slutar om tio minuter och då blir det stan med Amanda, skriver mer när jag kommer hem!♥


Kika in hennes blogg här!

9 maj 2011

Godmorgon!
är så arg just nu, blogg.se har inte funkat sen igår morse. Men nu så har alla inlägg jag gjorde igår kommit upp. Funderar starkt på att byta till myshowroom, men det känns så jobbigt med tanke på alla inlägg jag har här osv.
Just nu sitter jag på skolan och skriver tidningsnotiser, har en väldigt kort idag vilket är sjukt skönt! Bra start på veckan:) Efter skolan blir det stan, ska kolla på en jeansjacka tror jag!

14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider


Mot subway!

Sitter just nu med Moa och lyssnar på gammal musik, blev ingen ridning idag för jag tog mig inte dit.. Nu ska vi iväg och käka på Subway, hörs senare♥



Några "backstage" bilder från igår!


Grattis Hannah!

Stort grattis Hannah!♥
Tryck på klippet vid pilen för att lyssna på låten!

8 maj 2011

Hejsan!
Fick lite oväntat besök när jag satt och åt frukost imorse så därför har jag inte kunnat uppdatera. Det var kusinerna som kom förbi för att gratta mamma! Roligt att träffa dom, det blir inte så jätte ofta trots att vi bor i samma stad!:)
Nu har dom nyss farit och jag sitter och väntar på moa, ska gå igenom bilderna från igår och lägga in några!

Två bilder från fotostudion!

Gick jätte bra i fotostudion, blev några grymma bilder! Lägger upp mer bilder imorgon så kika in då! Nu ska jag sova så med dessa bilder säger jag godnatt♥
Fotograf: Stig Lundberg

studio

Har nyss fotat klart och ska strax fara hem. När jag kommer hem blir det till att vara med fanny, får se vad vi hittar på:)

Lite bilder från idag


GRATTIS MAMMA♥

Idag fyller min älskade mamma 45 år! STORT GRATTIS!♥




Jag älskar dig!



7 maj 2011

godmorgon!
Vaknade för snart en timma sen, blev inte så sent igår så vaknade lagomt tidigt idag, perfekt! Ska strax hoppa in i duschen för snart kommer mormor och farmor. Måste även hinna fixa mig och städa upp lite så måste skynda mig! Hörs senare

Godnatt♥

Blev inte till att träffa Olivia och Emeli, istället kom Sofia och hämtade upp mig och sen har vi bara glidit omkring och skjutsat folk. Kom alldeles nyss hem och nu ska jag sova, imorgon är det mammas födelsedag! Godnatt♥


Drar ut!

Nu drar jag ut för att träffa Olivia och Emeli en stund, hörs senare eller imorgon!♥

Shopping!

Köpte några småsaker igår. Bikinin gick bara på 49 kr,blev tvungen att köpa den. Alltid bra o ha!

Ingen grillning!

Tog en liten "powernap" efter skolan. Blev inte till att sola för det regnade så mycket och jag hade tänkt att gå till stan. Får ta det någon annan dag! Nu ska jag börja fixa mig, blev inte grilla ikväll heller eftersom att det fortfarande regnar. Ska nog vara med Olivia och Emeli ändå, får se vad vi hittar på!:)

6 maj 2011

Sitter just nu med emma och väntar på att nästa lektion ska börja, har bara en lektion kvar. Dock är den över två timmar lång, sjukt drygt.. Efter skolan blir det stan och sola, sen blir det hem och duscha. Ikväll så lutar det mot grillning med lite folk, blir nog trevligt!(=

mobilblogg

Sitter ute, så sjukt härligt väder!

6 maj 2011

Godmorgon!
sitter just nu på skolan och ska strax börja spanskan, hann inte blogga innan jag for till skolan imorse! Somnade kring tolv igår och vaknade bara en halvtimma inatt, ganska så skönt! Idag slutar jag 20 i fyra och då funderar jag på att fara och sola, får se hur det blir!

gymmet

Kom hem från gymmet för ca 45 min sen, blev ganska lugnt idag eftersom att jag borde fortfarande inte anstränga mig och det kände jag av ganska fort. Passade även på att göra bort lite plugg efter gymmet! Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det sova, godnatt♥

Hemma!

Kom ganska nyss hem från stan, drog dit en stund efter skolan för att leta en present till mamma. Hittade faktiskt en helt okej present, blev även lite småsaker till mig själv! Åt även middag i stan, därför jag är hemma så sent. Nu ska jag iväg till gymmet, har inte varit där på evigheter pga operation!

5 maj 2011

Sitter just nu på min sista lektion som är datakunskap, och min dator håller på att dö, paniik! Har typ 10 % batteri kvar :( Efter skolan blir det stan en stund med emma, måste verkligen köpa något till mamma! Bara två dagar kvar tills hon fyller år.. Menmen, nu ska jag fokusera! Hörs senare:)

5 maj 2011

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott!(= Vaknade ganska sent idag så har lite bråttom, men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg! Har världens drygaste dag idag, börjar 8.20 och slutar 20 i fyra och har lektioner inprincip hela tiden! Fyfan.. Efter skolan kanske det blir en sväng förbi stan, måste verkligen hitta något åt mamma.. Någon som har något tips?:)

Nytt!

Det här kom min söta mamma hem med, ett torrschampoo och en inpackning!
Testade nyss torrschampoot men hade inte särskillt smutsigt hår så det blev inte jätte stor skillnad, men det märktes lite. Blir nog perfekt när man måste fixa håret och inte hinner tvätta det!
Tror båda gick på ca 30-40 kr/st

13de dagens bild: Du och någon klasskompis


Ansiktsmask!

Har nyss duschat och nu sitter jag med en ansiktsmask! Hade inget bättre för mig så tyckte det var kul att testa någon ny! När jag tvättat bort den ska jag nog städa lite, mitt rum börjar bli stökigt igen! Funderar även på att åka och köpa lite småsaker, fast tror inte jag kommer orka, hehe!

4 maj 2011

godmorgon!
vaknade för kanske en halvtimma sen, helvete säger jag bara. Hade nationella idag men försov mig för att jag låg vaken hela natten och mådde illa. Ska gå ner och ta något att äta och sen lägga mig och se film! Så vi hörs senare!(=

12te dagens bild: En bild på din vardag

Skola, sen typ kompisar!


3 maj 2011

Hejsan!
Ligger just nu i sängen och ser på en film som heter Main Street, helt okej film ändå. Lite seg bara. Blev ingen skola för mig idag för jag mår inge bra, hoppas bara att jag inte blir sjuk! Lär inte bli så mycket uppdatering idag för har ingenting att skriva om, men ska försöka slänga in något inlägg lite senare!(=

What are words

Kvällen spenderades med jocke och amanda, var ute och gick lite och såg lite film! Nu har dom nyss dragit och jag ska strax sova, måste orka mig upp imorgon! Sov gott allihopa!♥



2 maj 2011

Hade sån huvudvärk och var sjukt trött när jag kom hem från skolan, så gick och la mig o vilade tills middagen. Och efter middagen slog jag på en film och vilade lite till. Nu är jag någorlunda pigg, lär väll inte kunna sova inatt menmen! Ikväll så blir det bara till att ta det lugnt, kanske träffa en kompis!:)

11te dagens bild: En person du kan berätta allt för


2 maj 2011

Sitter just nu på skolan och ska ha min sista lektion, känns skönt att sluta! Blir en sväng förbi stan med emma också, så uppdaterar mer när jag kommer hem! Pussar

2 maj 2011

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott, klev upp för 30 min sen. Är så jävla trött. Fattar inte hur jag inte kan vakna av väckarklockan, på något sätt slår jag av den i sömnen.. Menmen, idag har jag en ganska kort dag, slutar kring två. Då blir det nog stan med Emma en stund, funderar på att köpa spotify premium. Vet inte hur jag ska klara mig utan musik i skolan :(
Nu ska jag fortsätta fixa mig så att jag hinner bli klar innan jag ska fara, hörs senare!

1 maj 2011

Blev ingen hemma kväll med film, istället kom amanda förbi och så gick vi en promenad. Sen åkte vi till grubbe för att träffa jocke ett tag och nu är jag hemma igen! Ska strax gå och lägga mig så jag tar mig upp imorgon! 

Stallet!

Nu har jag nyss ätit och duschat. Ridningen gick helt okej, var sjukt roligt att rida igen! Ikväll så blir det nog bara till att ta det lugnt framför en film, vet inte om jag kommer uppdatera mer ikväll. Annars hörs vi imorgon!(=

Valborg!


1 maj 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott!(= Själv är jag sjukt sliten, blev ganska lite sömn inatt. Vakande kring tio imorse och sen dess har jag bara legat och sett film. Ska snart till stallet dessutom, har inte ridit på jätte länge så ska bli sjukt skoj! Får egentligen inte anstränga mig än, men får försöka ta det lite lugnt! Ska strax lägga in bilderna från igår också!:)


10de dagens bild: Någon/några du tycker är väldigt snälla



Kvällen

Nu är jag hemma efter en ganska trevlig kväll, började hos Desiree och slutade även där. Nu ska jag krypa ner i sängen och se en film, lägger upp bilder från kvällen imorgon. Godnatt♥


snodde en bild av fanny, ser cp ut men den bju jag på!

RSS 2.0