28 april 2012

Bloggen kommer få lida några dagar framöver. Allt är bara skit just nu, 3 släktingar har dött inom loppet av en månad och det känns förjävligt! Så nu vet ni varför det kanske kommer vara få och tråkiga inlägg.



Måste bara säga att den här tjejen är världens underbaraste, vad skulle jag göra utan dig? Tack för att du finns!♥


Rest in peace!♥

Att livet kan ta en sån snabb vändning, nu får du återförenas med pappa!

vila i frid göran, kommer aldrig glömma dig!


27 april 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott!(= Vaknade upp pigg imorse, fett skönt! Har nyss fixat mig klart och ska snart börja röra mig mot bussen. Har bara en lektion så slutar 11.20, då ska jag in till stan ett tag med Linny. Ska bli kul för har inte varit med henne på jättelänge, har en massa att ta igen! Idag börjar långhelgen, känns otroligt skönt! Firar förhoppningsvis det med partyy ikväll! Men nu ska jag börja gå mot bussen, hörs sen!♥

Yesterday






Tog med mig kameran ut en stund igår, tog några fina bilder på mina fina vänner! Det var väldigt dåligt ljus men lyckades fånga tillräckligt för att få helt okej bilder.

26 april 2012

Godmorgon!

Blev ingen skola idag, försov mig och mådde dåligt när jag vaknade plus att de spöregnar så orkade inte åka.. Hade ju som sagt nationella igår och jag tyckte det gick bra! Känns skönt att ha det bortgjort. 
Just nu sitter jag ensam på mitt rum och är lite smårädd, pågår skumma saker häromkring. För någon timma sen var det 3 gubbar som plingade på dörren men då vågade jag inte öppna, hehe. Sen när jag åt frukost läste jag i tidningen om att det varit inbrott på Umedalen och att en bil med utländskt registreringsnummer har synts till i området. Vad tror ni jag ser när jag går ut med hunden? Jo, det står en bil med utländskt registreringsnummer på vårat kvarter. Övervägde att ringa polisen men bilen hade reklamskyltar på sig så vågade inte, var säkert bara någon företagsbil. Har iallafall låst in mig nu och grannarna är hemma så de är säkert lugnt! Nu ska jag ta en dusch, hörs mer sen! 



15 april 2012 - nationella i svenska b.

Nu väntar nationella i svenska b, wish me luck!

23 april 2012

Skoldagen gick sjukt snabbt. Hade bara två lektioner och efter de for jag och amanda hem till mig och chillade. Hela kvällen har bestått av plugg med pekka och amanda. Har lyckats göra ganska mycket men ska fortsätta imorgon. Nu ska jag sova för imorgon väntar rättegång och sen en hel skoldag.. hörs imorgon!

23 april 2012

Godmorgon!

Tog mig upp idag trots att jag somnade sent inatt, duktigt! Har bara två lektioner idag och slutar halv 1 vilket är otroligt skönt. Efter det ska jag nog hem och plugga lite. Men nu ska jag kila till bussen! Hörs sen!


en bild från i helgen!

älskling!



min älskling märker när jag mår dåligt och då lämnar han inte min sida, vet inte vad jag skulle göra utan han!

-

aldrig känt mig såhär ensam.

I'm falling to pieces.

Funderar på att sova snart. Är trött, less, arg, ledsen, allt dåligt man kan vara.. Har varit nere dom senaste dagarna och därför har jag sovit hos en kompis som får mig att må bra, så otroligt tacksam över att jag har henne! Nu ska jag träffa min finaste en stund och sen kanske sova, vi hörs mer imorgon!♥

Words cant express what you mean to me


kul fredagskväll!

tittar på världscupen i hoppning!


20 april 2012

hejsan!

sov borta inatt också, hade tänkt fara till skolan men tog mig inte upp;/ igår så spenderades kvällen i sörfors med Sofia, jopp, Jocke, Simon, Emil och Oskar. satt ute i grillstugan och chillade, sen drog vi hem till Sofia och spelade kort! idag så har vi hunnit städa en lägenhet, duktiga! menmen, hörs mer sen!


Så jävla fin


19 april 2012

godmorgon!

sov borta inatt och somnade inte förens halv 5 och vaknade vid 9. sitter just nu och äter frukost. nudlar, cola och glass, mums! snart ska vi till stallet och efter det ska vi på jula! hörs sen, pussar!


inredning!

sitter just nu hemma hos Sofia som håller på att sätta upp en lampa, spännande!


People say hate is a strong word, but so is love and people throw that around like it's nothing.



Nytt i garderoben!






stallet!

skoldagen gick ganska fort idag, men mådde fortfarande dåligt så for hem innan sista lektionen! sitter just nu i stallet och tittar på Amandas ridning, vill också rida...


17 april 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott!(= Lyckades somna strax innan 2 igår så tog mig upp imorse, skönt! Känner mig dessutom ganska utvilad för engångsskull. Mår dock väldigt illa men ska kämpa mig iväg till skolan så länge jag orkar! Efter skolan blir det stallet om jag mår bättre, kul! Menmen, nu ska jag börja röra mig mot bussen. Hörs sen!



bajen-fans?

inbitna fans, viktig match ikväll eller?


Bilder från när jag tatuerade mig!







16 april 2012

Godmorgon!

Lyckades inte ta mig upp imorse. Gick och la mig vid halv 12 men somnade inte förens halv 6, var ganska så less efter att ha legat och stirrat i taket så många timmar.. När jag vaknade mådde jag helt sjukt illa så jag valde att somna om, vaknade ganska nyss och mår fortfarande sjukt illa, hoppas verkligen att jag inte blir sjuk.. Menmen, nu ska jag gå ner och försöka få i mig lite frukost, hörs sen! 


bildbrist, söta kate igår!

-



I'm not even upset, hurt or angry anymore. I'm just tired. I'm tired of putting in more effort than I receive. I'm tired of holding on for nothing. I'm tired of believing all your lies. I'm tired of you proving me wrong every time. I'm tired of getting my hopes up and being disappointed again.

14 april 2012

Hejsan!

Sov inte hemma inatt så har inte orkat blogga. Igår blev det lite party hos en kompis, vi kom hem vid 2 men somnade inte förens vid 9. Nu är jag med amanda som äntligen kommit hem från sthlm!! Får se vad vi hittar på för kul, om någon har någon ide kan dom ju slå en pling! Menmen, nu ska jag fixa mig. Hörs sen!



13 april 2012

Hejsan!

Blev inge stan med olivia igår för hon sov till kl 3, så passade på att dra på stan idag istället. Fick med mig lite saker hem, ska visa sen!:) Igår så blev det en lugn kväll med film hos jens med han, jocke och jopp. Såg bronson, helt sjuk film! Ikväll blir det förhoppningsvis lite party! Nu ska jag käka middag, ha en bra fredagskväll och ta det lugnt med drickan!;) 



Be careful with your words. Once they are said, they can be only forgiven, not forgotten.




Ginatricot!



Hittade en massa snygga saker på Ginatricots hemsida som jag vill ha! Ge mig pengar och sommar!!

12 april 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott!(= Somnade ganska sent inatt men var ändå uppe vid 11. Igår så spenderades kvällen med fanny, moa, emma, jens, jocke och jopp. Körde våghals, åt en massa gott osv, mysigt! Nu ska jag göra mig iordning för idag ska jag på stan med finaste Olivia, har inte träffat henne på sjukt länge så det ska bli kul! Hörs sen!♥


Sometimes it's easier to pretend you don't care, than to admit it's killing you.



I'm a strong girl who keeps her stuff in line. Even when I have tears going down on my face, I always manage to say those two words; I'm fine.


My biggest mistake wasn't falling for you. It was thinking you had fallen for me too.



Time doesn't heal anything, it just teaches us how to live with the pain.


11 april 2012

Hejsan!

Mår inge bra idag så har inte riktigt lust att blogga men har inge bättre för mig så.. Igår så spenderades kvällen med moa, sofia, jens, jocke, jopp, matte, emil, simon, peter och oskar. Var i sörfors och grillade hela kvällen och sen drog vi och käkade på max, mysigt! Ligger fortfarande i sängen och funderar på om jag ska orka kliva upp och äta frukost. Ikväll lutar de mot att vara med Fanny om jag mår bättre! Menmen, hörs sen!

A smile is a language that everybody should learn how to speak.


10 april 2012

Hejsan!

Igår så var jag med en massa folk hela kvällen. Åkte mest bara bil, spelade lite kort och såg film. Kom hem vid halv 2 och då såg jag och en kompis en film till halv 4. Så somnade ganska sent. Idag så har jag varit med pekka och spelat tvspel, kul liv! Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma med mat och sen blir det förhoppningsvis sörfors! Hörs sen!♥


foto: stig lundberg

Tattoo


Jag älskar dig pappa!♥

dagens outfit



Sämst bild, men det här har jag på mig idag!

8 april 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Somnade kring fem inatt och var uppe vid 11, känner mig lite hurtig. Igår så började jag kvällen med att dra på en fest med Pekka, var trevligt men var inte på festhumör så Sofia kom och hämta upp mig och så skjutsa vi lite folk. Sen var vid med Jopp och nirre resten av kvällen. Nu har jag nyss fixat mig klart och ska snart rulla mot övik, kommer inte uppdatera under dagen så vi hörs senare! Pussar!



7 april 2012

Hejsan!

Har inte orkat blogga idag för har inte gjort något intressant. Såg ju Hungerspelen igår och den var sjukt bra, ganska förutsägbar dock. Men utöver det tycker jag den var bra! Kom hem ganska tidigt och då såg jag och Pekka på Bigbrother ett tag. Vaknade kl 8 imorse och kunde inte somna om så har sett lite BB, sminkat mig osv. Menmen, nu ska jag fortsätta chilla i väntan på maten, ikväll blir det nämligen fest! Ha en bra kväll!♥



6 april 2012

Hejsan!

Har ganska nyss fixat mig klart och ska snart äta middag. Efter det drar jag in till stan för att gå på bio! Ska se hungerspelen, har hört att den är väldigt bra så det ska bli kul! Ha en bra fredagskväll♥


Såhär ser jag ut ikväll!

6 april 2012

Godmorgon!

Gårkvällen blev riktigt lyckad! Hade överraskningsfest för finste Hanna som fyllt 20. Två killar med rånarluvor kidnappade henne på jobbet och tog med henne till hennes lägenhet där vi satt och väntade med en massa mat. Efter maten körde vi en massa lekar och hade de trevligt. När dom drog ut på krogen drog jag och fanny till sofia med jocke och jopp. Kom hem ganska tidigt vilket var skönt! Nu ska jag kila ner och äta frukost, hörs sen!


snodde bilden av fanny!

5 april 2012

hejsan!

hinner inte riktigt blogga för är lite stressad.. har nyss fixat mig klart och nu ska jag käka middag med några kompisar, ha en bra kväll!


4 april 2012

Har tagit det lugnt hela dagen. Amanda kom hit vid lunchtid och då tog vi en promenad i det fina vädret! Sen kom Pekka hit när hon slutade skolan. Nu ska jag ut och övningsköra och handla lite! Hörs sen!


en bild från i helgen!

4 april 2012

godmorgon!

blev ingen skola idag för sov sjukt dåligt inatt och har fortfarande förjävligt ont i kroppen, hoppas det går över snart! ska bara ta det lugnt idag, har ingenting planerat, ska nog försöka plugga lite! nu ska jag kila ner och äta frukost, hörs sen!


GRATTIIIISSS!♥

Idag fyller två av mina bästavänner 20 år, har inte haft möjligheten att träffa någon utav dom men hoppas att jag får göra det så småningom. Stort grattis Hanna & Chrille♥



4 dagar!!



Taggarrrrr!!


3 april 2012

hejsan!

hann inte blogga innan jag for till skolan för var tvungen att gå tidigare till bussen. har fortfarande sjukt ont så haltar omkring som ett retard.. sitter just nu och kollar på dragonkampen, har egentligen svenska men vår lärare lät oss se de istället! menmen, hörs sen!


2 april 2012

Precis som jag trodde så mår kroppen ännu sämre idag än vad den gjorde igår. Det resulterade i att jag har inte klivit upp ur sängen förens nyss då jag gick ut för att träffa två kompisar en stund. Har gjort illa största delen av kroppen, landade inte så mjukt  som jag trodde att jag gjorde.. Snart kommer Pekka hit igen och då ska vi bara chilla, ska tvinga henne att ge mig lite massage, hehe! Hörs senare!

Shopping!




Förra veckan var jag på tjejkväll i MVG med Sandra. Fick med mig det här hem, allt gick tillsammans på 200 kr!

1 april 2012

Ridningen gick bra idag förutom att jag råkade flyga av. Har förbannat ont i största delen av kroppen nu och kan knappt stödja på ena benet, men jag lever så ska inte klaga! Nu ska jag försöka sova och hoppas på att de gör mindre ont imorgon så jag åtminstonde kan gå! Godnatt!


Den som tror att hemma det är där man bor har aldrig varit hos mig.


1 april 2012

Godmorgon!

Har varit lite dålig på att blogga dom senaste dagarna. I fredags var jag i fotostudion och efter det såg jag och amanda film resten av kvällen. Igår så låg jag i sängen mest hela dagen och på kvällen blev det födelsedagsfest för oliver, arvid och wille. Var riktigt trevligt, blev till och med livemusik! Nu ska jag kila ner och äta frukost, sen blir det stallet! Hörs senare!




RSS 2.0