uttråkad..


mitt liv är fulländat!

äntligen finns hööks i Umeå!!!


Lite bilder från idag!

Här är lite bilder från dagens tävling!:) Har inte hunnit kolla igenom fredagen och lördagens bilder ännu så det kommer mer, kommentera om ni vill ha bilder! 

Hipp hipp hurra!♥

5 år, 7 månader, 4 dagar har gått sedan jag senast såg dig vid liv. 2042 förjävliga dagar utan dig. Ibland känns det som om det var igår vi senast sågs, medan vissa dagar känns det som en evighet sedan. 
 
Idag skulle du ha fyllt 47 år och jag önskar över allt annat att jag hade fått fira denna dag med dig. Men istället tänder jag ett ljus och tänker på alla fina stunder jag fick med dig.  Du lämnade en stor sorg och saknad efter dig, och det enda som finns kvar är våra minnen. 
 
Jag hoppas du har det bra, vart du än är!
Always by my side..♥

 


Don't pray for an easy life, pray for the strenght to endure a hard one

 

Bilder från 10/8.

Här kommer lite fler bilder från hopptävlingen på Surf! Har väldigt mycket bilder kvar att fixa så hör gärna av er om ni vill ha bilder, även om ni inte finns med här:) 
 

lunch dejt!


just nu!


Don't pray for an easy life, pray for the strenght to endure a hard one

 

mot stallet!

saknat dessa outfits!!!


I wish I could say "I'm over you", but that would be a lie..

 

mot gymmet!


The hardest thing about knowing you don't love me is that you spent so much time pretending that you did.

 
 

bästa kusin.

 

lunchdejt med min bästa!


I like it this way.

I'm not waitin' around for a man to save me 
Don't depend on a guy to validate me 
I don't need to be anyone's baby 
No I don't need another half to make me whole 
 
Don't need to be on somebody's arm to look good 
I'm not saying I don't wanna fall in love 'cos I would 
I'm not gonna get hooked up just 'cos you say I should 
I'm gonna wait so I'm sorry if you misunderstood 
 
This is my current single status 
My declaration of independence 
There's no way I'm tradin' places 
Right now a star's in the ascendant 

ibland undrar jag hur gamla vi är..


Hopptävling del 1

Här kommer lite bilder från gårdagens tävling! Har inte hunnit kolla igenom alla än så det lär komma några delar till, haha. Hojta till om ni vill ha några bilder!

pppparty


skåååål


10 aug 2013

Vaknade klockan 7 imorse efter bara 3-4 h sömn och har varit i stallet sen kl 9. Har suttit och fotat alla fina ekipage i flera timmar, hela 827 bilder lyckades jag knäppa! Har nyss fixat lite på Linneas design och nu ska jag sätta mig och kolla igenom bilderna från idag. 
 
sliiiten brud..

10 aug 2013

Idag blir det förmodligen väldigt dålig uppdatering eftersom jag ska till stallet och fota tävlingarna, ha en bra dag allihopa!♥

I act like I don't care, but deep down I swear it kills me.

 
 

Puppy love

 

Yesterday!

Umeå är ganska vackert på sommaren!
 

Godnatt! ♥

Kvällen har spenderats med fina tjejer nere i kajen. Satt och kollade igenom bilderna från Rhodos och snackade lite. Sen for jag och Pekka hem till mig och såg "The Holiday". 
 
Menmen, ligger just nu i sängen och ska strax dra igång en Fast and the Furious film. Har blivit helt fast i dom filmerna, Paul Walker är ju så jäävla snygg! Vi hörs mer imorgon, godnatt!
 
just nu..
 

mys med fina tjejer


I love you.

 
Någon jag aldrig kan få nog av är denna man. När jag gick i högstadiet lyssnade jag konstant på en av hans skivor, och idag är det denna låt som spelas i mina högtalare. Hans röst är så underbar! 

Nytt på bloggen!

Har suttit och pillat lite med bloggen idag. Blev lite större ändringar den här gången i jämförelse med igår. Har bland annat fixat en horisontell meny med några "drop downs". Vilket innebär att om ni håller datamusen över vissa av kategorierna så finns det "under menyer", bl.a. på Bilder & Filmer, Min vardag och Övrigt. Dom andra är det bara att klicka på så kommer man direkt till den kategorin! Blev faktiskt ganska nöjd, får dock se hur lång tid det tar innan jag lessnar;) haha.

 
 

söker jobb...


7 aug 2013

har suttit o pillat lite med bloggen, inga större ändringar men saker jag stört mig på. bl.a. så har jag gjort så att jag kan lägga till flera kategorier i varje inlägg, äntligen! snart kommer linnea o manne på besök så kanske ska göra mig lite iordning, alltid lika roligt att träffa söta lilla linnea!:)

6 aug 2013

Hello! Har inte gjort så mycket idag så har inte så mycket att skriva om. Först var jag o träffade läkaren, sen hem o såg en film, sen tillbaka till stan för att leta jeans med josse o pekka. Slutade dock med att jag kom hem med en tröja, ett par trosor och ett par lösögonfransar, inga jeans.. hehe! Nu ska jag fixa mig inför kvällen, blir en lugn utgång med tjejerna på Taket!

So am I wrong for thinking that we could be something for real?

 

5 aug 2013

Har legat ute i solen hela dagen med finaste Olivia. Hoppas det här vädret håller i sig länge så man hinner få lite mer färg innan vintern kommer. Ligger just nu i sängen o vilar min stackars fot, känns lite bättre idag så den är nog inte bruten iallafall! Ska ta o hoppa in i duschen nu, vi hörs!
 
 

Idag står jag o Josefin för middagen!

 

Outfit

Här kommer min outfit från i förrgår, bättre sent än aldrig.. 
 
 

4 aug 2013

Blev en spontan utgång igår som slutade i ganska dålig.. Trampade nämligen snett i mina 11-12 cm klackar och fick en rejäl stukning (förhoppningsvis inte bruten!!) så idag hoppar jag omkring på ett ben med kryckor! Men fram tills dess hade jag faktiskt jätte trevligt! Började med förfest hos Rebecka med en massa trevliga människor och vid halv 11 rörde jag o Josefin oss mot five. Träffade en massa saknade människor på five så det var roligt!
Nä, nu ska jag ta mina kryckor o hoppa ner för trappen för att ta en cigg, vi hörs!
 
 

2 aug 2013

Har just gjort mig redo för att käka middag med Pekka o hennes familj. Får se vad som händer senare ikväll, hade iallafall tänkt be Pekka fota min outfit(=

 
 
 

Yesterday!

Blev en spontan utgång igår med Pekka, Arvid och Josse på TC. Har aldrig varit där förut men det var trevligt!(= 
 

in love..

..with my new computer! 
nu blir det förhoppningsvis mycket bättre uppdatering när jag skaffat en ny dator!!:)

Instagram bilder från Rhodos!

maariabodin@instagram
 
 
 

Nya skor!

Hörde hur dom ropade på mig så blev bara tvungen att ta med dom hem! Dom kostade bara 149 kr så det var inte så farligt! 
 

RSS 2.0