31 aug 2012

fick med mig lite saker hem från stan, hann även käka på subway, mums! nu ska jag duscha och sen får jag Se vad jag hittar på ikväll


31 aug 2012

hann inte blogga innan jag for till skolan, sängen var mer lockande.. sitter just nu på lektion, har psykosocialt arbete! slutar halv 1 och då ska jag till stan en sväng!


Bilder från kvällen!








haha, bästa!

 

mot crossbanan!


Dagens outfit!


Förstår inte varför jag ser så sur ut på alla bilder ,tycker jag ler med hela ansiktet.. Men såhär ser jag iallafall ut idag, tröjan är ny och jag älskar den!

30 aug 2012

Godmorgon!
 
Hann inte blogga innan jag for till skolan imorse. Började 8.20 så var helt död när jag klev upp. Hade Projektarbete första lektionen men har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra, någon som har något förslag? Nu ska jag ha historia, efter skolan blir det crossbanan men ska försöka blogga innan, hörs sen!
 

Så jävla grym!


myser med bebis!

sliten tjej..


Dagens outfit!


29 aug 2012

Hejsan!
 
Hann inte blogga innan jag for till skolan imorse för jag låg kvar i sängen lite för länge.. Men sitter just nu på min första lektion, har snart 2 h och 30 mins hål, dryyygt! Sen en lektion innan jag slutar. Känns väldigt onödigt men ska prata med lärare och hoppas på att få jobba hemma! Men nu ska jag arbeta, hörs sen! 
 
Elina ville också vara med på bild..

finaste flight!

 


You don't get to choose how you're going to die. Or when. You can only decide how you're going to live.

 



28 aug 2012

kom ganska nyss hem från skolan, har hunnit gå en sväng med hunden och nu ska jag byta om till stallkläder och röra mig mot stallet!


på skolan!


Några bilder från helgens tävlingar!


Börjar ta sig!


Just nu!

Har webbdesign, fin hemsida va? haha

28 aug 2012

Godmorgon!
 
Hinner inte skriva något för jag måste springa till bussen, men tar med mig datorn så ska försöka slänga in något inlägg under dagen, pussar!
 

Bilder från kvällen!

Blev inte så jättebra bilder för det var så mörkt ute, men här kommer iallafall dom som blev hyfsade! Nu ska jag sova för imorgon väntar ännu en skoldag, och efter det blir det stallet! Godnatt♥

Dagens outfit!


I believe the word "studying" was derived from the words "students dying".

.

27 aug 2012

Godmorgon!
 
Har nyss fixat mig klart och ska snart börja röra mig mot bussen. Har en ganska lång dag idag och lämnar datorn hemma så kommer inte bli någon uppdatering. Kanske något mobilinlägg! Hann redigera några av bilderna från tävlingarna igår så dom ska jag lägga upp när jag kommer hem! Ska även försöka ta dagens outfit om det inte regnar! Men nu måste jag börja röra mig, hörs sen! 
 

godnatt!


Ni måste lyssna!!

 

26 aug 2012

Vet att det varit väldigt dålig uppdatering idag. Har spenderat över 6 timmar i stallet så har inte haft tillgång till dator! Hade med mig kameran och fotade dom flesta fina ekipagen, så när jag får tid (förhoppningsvis ikväll) ska jag kika igenom alla bilderna och lägga upp en del här! Nu väntar jag på att Pekka ska komma hit och färga mitt hår, hörs sen!


i stallet!


godnatt!

kvällen spenderades med Linny, Amanda, Emil och Simon! såg på film, åkte bil och grillade! var kul att träffa finaste Linny igen! nu säger jag och min älskling godnatt, imorgon väntar en heldag i mitt andra hem!


Vill ha!!


a person who truly loves you is someone who sees the pain in your eyes, while everyone else still believes in the smile on your face.



spännande..

min mamma klipper Pekka istället för mig.. förhoppningsvis står jag på tur!


två bilder!

har spenderat förmiddagen med Fanny. gick en promenad, sen gick vi hem till henne och åt kladdkaka och glass! medans vi står och lägger upp glass hör vi en stor krasch, går in i badrummet och ser att lampan har rasat ner, läskigt!


25 aug 2012

Godmorgon!

Var ute hela kvällen igår så hann inte blogga så mycket. Först kom Amanda och Simon hit, så gick vi till Svante och såg film med han och Jens. Sen kom Emil och hämtade upp oss och så åkte vi bil runtrunt. Kom hem vid halv 3 och då stupade jag i sängen. Idag vet jag inte vad som händer, blir nog en lugn kväll ikväll! Är fortfarande sjuk så vill inte vara ute för mycket.. Nu ska jag gå och käka frukost, hörs sen! 
 
haha, bara jag som inte kan låta bli att ta typ 100 webcam bilder? 

Don't make me mad then tell me to calm down. That's like shooting someone and then wondering why they're bleeding.



Being single doesn't mean you're weak, it means you're strong enough to wait for what you deserve.



-

I won't say I'll never hurt you, chances are I will. I'll make mistakes. I'll break promises. I'll fight with you. I'll make you scream. I'll make you not want to be with me anymore. But even so, I will always learn from my mistakes. I'll never give up on us. I'll always apologize. I'm not perfect. I never will be. But I also don't want to be dishonest and promise you things I can't keep. I'd rather show you my faults and try to make up for them.

Dagens outfit!

Småduggade hela tiden så orkade inte ta fler bilder, så dessa får duga. Såhär såg jag ut idag!

24 aug 2012

hade tänkt fota dagens outfit när jag kom hem men det har spöregnat ända sen dess.. jag och Amanda bakade en tröstkladdkaka istället! väntar på att det ska bli uppehåll så jag kan fota lite snabbt. nu ska vi titta på LOL, hörs sen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1820172/images/2012/pic_50376e4be087c319280033ab.jpg" class="image">


Nytt i garderoben!

Köpte två skjortor igår, en vinröd och en blå!

24 aug 2012

Godmorgon!
 
Har nyss fixat mig klart och ska strax börja röra mig mot bussen. Har bara en lektion idag som är 1 timma, fett skönt! När jag kommer hem ska jag försöka ta outfit bilder utomhus! Hörs mer sen!♥
 

23 aug 2012

Kvällen har spenderats med Amanda. For till grubbe en sväng för att träffa chrille, sebbe och max. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, börjar halv tolv imorgon vilket känns sjukt skönt. Men ska ändå försöka sova i tid så jag är utvilad, imorgon börjar jag med min nya medicinering också, hoppas på det bästa. Godnatt!♥
 

I hate being second to those I put first.


Svar på fråga!

Fick en fråga om vart jeansen jag köpte i Stockholm kom ifrån, köpte dom på Cubus för 199kr! Men vet att det finns liknande på Vero Moda för 299 kr! 

Dagens outfit!

Hemsk bild, men det bjuder jag på! Måste hitta någon annanstans att fota för det är så dåligt ljus på mitt rum..

Shopping från Stockholm och lite annat nytt!


at school!


23 aug 2012

Godmorgon!
 
Hoppas alla sovit gott! Hade svårt att somna igår och sen klev jag upp halv 7 trots att vi hade sovmorgon, surt! Ska alldeles strax börja röra mig mot bussen. Går till 20 i 2 idag men efter det ska jag in till stan för att träffa en läkare! Ska försöka ta outfitbilder när jag kommer hem också, ha en bra dag!♥
 

22 aug 2012

Snart kommer min fina hit med ostkrokar och cola, kan behövas efter den här dagen. Har försökt hålla humöret uppe för pappas skull, men har inte gått jätte bra. Vet att han inte skulle vilja att jag satt och deppade..
 
Skolavslutningen!

-

It's hard for me to trust people nowadays. Mainly because in the past when I have given people my trust, I've been taken advantage of and screwed over. If I trust you enough to tell you anything about my personal life, you best believe you mean something to me. I expect you to keep your mouth shut. My trust may be hard to gain, but it's easy to lose. 

Dagens outfit!


Jag saknar dig!

 

Till alla haters!

Vet att folk säkert kommer klaga på att jag skippade en lektion första dagen. Men idag är en väldigt jobbig dag och jag är stolt över mig själv som ens tog mig till skolan. Ska fortsätta kämpa, för jag vet att det är vad du hade velat! Hoppas ni har förståelse och skippar alla "skolkkommentarer". 

Tänder ett ljus.

Idag skulle du ha fyllt 46 år, det är dessutom 4 år och 7 månader sedan du lämnade oss. Tänder ett ljus och försöker tänka på alla fina minnen, jag saknar dig otroligt mycket älskade pappa!♥

Tre bilder från helgen!


22 aug 2012

sitter just nu i skolan och ska börja
min första lektion, kill me!


21 aug 2012

Har suttit och gjort några tidsinställda inlägg som kommer upp dom kommande dagarna. Kändes lika bra då skolan drar igång imorgon och jag vet inte hur mycket tid jag kommer ha över till bloggen. Är inte särskilt taggad på skola men vill verkligen ta mig igenom det här året. På torsdag ska jag till läkaren för att förhoppnigsvis dubbla min medicinering, hoppas på det bästa! Nu ska jag försöka sova, godnatt!♥

bebis!


21 aug 2012

har mest bara tagit det lugnt idag, träffat Pekka som äntligen kommit hem från Karlstad! nu ska jag till stallet, ska bli så skönt att bara få umgås med hästarna ett tag, rensa tankarna lite! hörs sen!


Fake friends are like shadows. They follow you in the sun but leave you in the dark.



I'm like a mirror. If you smile at me, I'll smile back. But if you show me the finger, I'll show you mine.




I'm tired of pretending everything's okay.


Wishing those people you love were still alive.


Real men don't love the most beautiful girl in the world. They love the girl who can make their world the most beautiful.



That moment when you hear a song and every word describes your situation perfectly.

 


Bilder från fotograferingen!

Fick en anonym kommentar om att jag skulle lägga upp bilderna från senaste fotograferingen so here we go!
Alla bilder är tagna av Stig Lundberg!
 
 

dagens stall-outfit!

inviger mina nya ridbyxor!


Idag fyller min älskade vän 17 år!

Grattis fanny, jag älskar dig!♥

Men are supposed to love and protect a woman, not hurt and betray them.



gör allt för alla, men vafan får man tillbaka..

.. 3 mils promenad


-

Sometimes life sucks. Sometimes lifes gets so hard that you don't want to be put through it anymore. Sometimes life is so stressful, and all you want to do is cry. But sometimes life is beautiful. Sometimes life is happy, and all you want to do is smile. Sometimes you just have to stay positive, and push through all of the hard times. Why? Because life is worth it. You are worth it.

17 aug 2012

godmorgon!

idag är det strålande sol så jag trotsar min läkares utegångsförbud och far till bettnes med Fanny och Sofia för att sola! ikväll är det party som står på schemat, sista helgen innan skolan börjar..


Some scars won't heal.


16 aug 2012

idag är det sjukt fint väder ute och jag måste in till stan för att fixa en sak.. fick dessutom inte va ute i värmen för läkaren:( less på den här förkylningen nu!


Don't forget to live before you die.


I'm not perfect. Never have been, never will be.


Såhär såg jag ut i förrgår!


You deserve to be with someone who makes you happy, someone who won't complicate your life, somebody who won't hurt you.

.

15 aug 2012

Hejsan! 
 
Känner att jag är väldigt dålig på att skriva, ska försöka skärpa mig.. Men båda mina datorer är så gott som trasiga så det är lite svårt! Igår så var jag och Sofia och fotade med Stig. Tog bilder utomhus som ni får se när jag orkat redigera dom! På kvällen drog jag pekka amanda och elvin till sörfors där vi grillade med en massa folk! 
Ska snart till Vårdcentralen för att kolla upp min förkylning som jag haft i en månad nu.. Lagomt less på att vara sjuk, och inte så passande med tanke på att skolan börjar om en vecka! 
 
foto: stig lundberg

I don't care about anybody else, I just want to be good enough for you.



New shoes!


Be who you want to be, not what others want to see.


mot stan!

kör på rött läppstift idag!


godmorgon!


Nu blir det party!


Stockholm dag 2.


11 aug 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott!(= Blev väckt av hunden klockan 10 imorse så klev upp då, lika bra att försöka vända tillbaka dygnet inför skolan. Har nyss tagit en dusch och ska nog snart vara med Pekka! Igår så blev det en sväng förbi en fest i Täfteå, och sen en sväng till Sörfors där vi mekade i en bil! Här kommer några bilder!
 

Stockholm dag 1.


10 aug 2012

Hejsan!
 
Tänkte bara skriva lite snabbt. Är hemma från stockholm nu, hade väldigt roligt men känns skönt att va hemma. Borta bra men hemma bäst! 
När jag kom hem tog jag på mig min onepiece och så såg jag en film med mamma, hann även träffa pekka en stund. 
Idag så har jag varit med Frida en stund, och ikväll blir det förmodligen till att vara med Pekka. Kanske fara en sväng till sörfors, får se helt enkelt. Menmen, ska försöka fota all shopping ikväll. Har ganska mycket att visa er! 
 

packar..


9 aug 2012

Godmorgon!
 
Hoppas alla sovit gott!(= Ikväll är det hemresa som gäller, men innan det ska vi ta en sista sväng på stan! Nu ska jag göra mig iordning så vi kan fara, pussar! 
 
a
Marlene, jag och amanda igår! 

allsång på skansen!

Måns är snygg som vanligt!


7 aug 2012

Godmorgon!
 
Hoppas alla sovit gott!(= Har nyss fixat mig klart och snart ska vi fara till Kungens Kurva för att gå på Ikea och Hööks, roligt! Ikväll blir det även Allsång på skansen, så håll utkik efter oss i tv!;) 
 
a
 
 

Gamla bilder!

Eftersom jag är ute på äventyr och inte har tillgång till dator tänkte jag bjuda på några gamla bilder från 6-7an, enjoy!
 

6 aug 2012

godmorgon! hoppas alla sovit gott! har nyss fixat mig klart och nu ska vi ut på stan för att shoppa:) pussar


byebye!!


hunden vill också resa!


snart bär det av!!

nån som vet vart jag ska?;)


Mitt rum!

Har fixat lite nya saker på mitt rum. En skohylla och krokar att hänga halsband på, behövdes verkligen!
 

idag vet ni vart ni hittar mig!


just nu


3 aug 2012

Hejsan! 
 
Vet att jag är helt värdelös på att blogga nuförtiden.. Igår så spenderades kvällen med min fina pekka. Först drog vi till Nydala och myste ute på bryggan! Sen for vi till Sörfors där vi såg film med en massa folk hemma hos Arvid. 
Sitter just nu i min onepiece och lyssnar på musik, blir nog bara till att ta det lugnt idag för jag är fortfarande sjuk.. 
 

Shopping!


!!


Music becomes my best friend when nobody else understands me.


1 aug 2012

äter vattenmelon och kollar på Harry Potter med familjen, har snart sett alla!


RSS 2.0