Dagens outfit!

Såhär såg jag ut idag! 

Tattoo!

Här är en bild på min andra tatuering. Den står för mamma och lillasyster!♥
 

Vill ha!!

Ge mig pengar..

31 jan 2013

Godmorgon!
 
Sitter just nu på Västangård. Fick just sätta mig längst fram och så fick eleverna ställa frågor till mig på spanska, pinsamt! Har inte läst spanska på 3 år så den är lite ringrostig.. Slutar kl 11 idag vilket känns skönt! Efter skolan blir det stan en sväng med Sofia, har inte träffat henne på ett tag så de blir roligt! Men nu ska jag fokusera på mina antecknignar, hehe. Ha en bra dag!♥
 
 

You can walk straight through hell with a smile.

foto: stig lundberg

30 jan 2013

Godmorgon!
 
Sitter just nu på västangård. Är stolt över att jag tog mig upp såhär tidigt! Man blir lite bortskämd på gymnasiet då man har sovmorgon ganska ofta. Hade tänkt sova tidigt igår men det gick inte så bra, som vanligt. Slutar 1 idag vilket känns skönt! Då blir det nog hem och sova lite, hehe. Menmen, nu ska jag koncentrera mig! Hörs senare!
 
foto: stig lundberg

Flight - 27 jan 2013

Södra Umeå ryttarförening


oops!


You're not making me jealous. You're making me wonder what I saw in you in the first place.

 

29 jan 2013

Hejsan!
 
Sitter just nu på min gamla högstadieskola Västangård. Gör som sagt mina fältstudier här. Det känns som om jag inte gått ut högstadiet än. Saknar det faktiskt lite! Har mycket roliga minnen härifrån. Det är roligt att träffa alla gamla lärare igen. Efter "skolan" vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog bara till att ta det lugnt och kanske städa lite. Menmen, nu ska jag jobba lite med några skoluppgifter! Hörs senare!

28 jan 2013

Hej, jag suger på att blogga, haha. Nämen, sitter just nu på Västangård och har fältstudier, har det hela veckan vilket känns lite skönt men ändå tråkigt. I helgen har jag bara tagit det lugnt med amanda, kört bil osv! Menmen, tänkte ba säga att jag lever. Pusss!

3 dagar!

.

5 år utan dig.

Det har nu gått 5 år och 4 dagar sedan jag satt i skolan helt ovetandes om att mitt liv inom några dagar skulle förändras föralltid. Jag minns den fredagen ganska tydligt. Jag fick sluta tidigare eftersom jag skulle på din student. Dina 5 år på tandläkarlinjen, fyllda med stress och sömnlösa nätter skulle nu löna sig. Vid lunch blev jag upphämtad på skolan och sen bar det av till Universum där vi mötte upp resten av släkten. Vi slog oss ner nära scenen så att vi kunde se dig bra. När det var din tur att gå upp på scenen och ta emot diplomet var det svårt att hålla tårarna tillbaka. Du var så glad och jag var så stolt.
 
 
På kvällen var det dags för middag med alla studenter och släktingar. Tror aldrig jag har sett dig så glad som du var den kvällen. När klockan närmade sig 11 ville jag och Nathalie fara hem. Du började gråta och sa att jag var det bästa som hade hänt dig, att du älskade mig över allt annat. Det enda jag kunde få fram var "ja, kan jag få gå nu?". Jag kramade dig en sista gång och gick därifrån. Hade jag vetat att det skulle vara sista gången jag fick se dig i liv hade jag aldrig lämnat din sida. Men dum som jag var for jag därifrån utan att ens berätta hur mycket jag älskade dig. Det är något jag har ångrat varenda dag dom senaste 5 åren. Jag tog förgivet att vi skulle träffas veckan därpå, som alltid. Men så blev det inte..
 
4 dagar gick, allting var som vanligt. Onsdagen den 23 januari klockan halv 6 på morgonen blir jag väckt av att mamma och virre kommer in på mitt rum. Mamma sätter sig ner på min säng och börjar gråta. Redan då förstod jag att en släkting hade dött, men inte trodde jag att det skulle vara pappa, min älskade pappa. Du var bara 41 år och hade hela livet framför dig. Du hade just börjat jobba på volvo medan du sökte jobb som tandläkare. Du hade blivit tillsammans med Nina igen, och ni hade börjat titta lite på hus.
Det kändes som om någon stack en kniv i hjärtat på mig. Jag drog täcket över huvudet och började storböla, och så låg jag tills halv åtta då jag bestämde mig för att gå över till Pekka och berätta. Hon började självklart också gråta och bestämde sig för att stanna hemma från skolan med mig. Vi tog en promenad till skolan för att hämta lite böcker och då stötte vi självklart på min lärare. Berättade vad som hade hänt och att jag förmodligen inte skulle vara i skolan på ett tag, kände att det var bättre att läraren fick berätta för klassen än att jag skulle behöva göra det själv. 
 
Vi gick hem och drack lite choklad. Bestämde mig för att ringa till Hanna och berätta vad som hade hänt. Hon började också gråta och kom direkt hem från skolan för att vara med oss. Sen fick hon ringa Fanny så hon också kom hem. Det var en väldigt jobbig dag eftersom många lyckades få reda på det ganska fort. Men samtidigt är jag extremt tacksam att jag hade alla mina kompisar den dagen, utan dom vet jag inte vad jag hade gjort! Lärarna från skolan kom förbi för att beklaga, lämnade blommor från alla lärare och rektorer. 
 
Jag minns klart och tydligt hur jobbigt jag tyckte mitt liv var då. En vilsen 13 åring som tyckte att föräldrarnas separering var det värsta som kunde hända. Men jag fick lära mig den hårda vägen att livet blir inte lättare. Att ens liv kan förändras snabbt, på 3 sekunder hade hela min värld rasat samman.
 
 
Det finns två personer som fanns extra mycket för mig under den tiden, Pekka och Nathalie! Utan er vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Nathalie är som en syster för mig och hon stöttade mig väldigt mycket. Hon följde med mig när jag skulle tillbaka till skolan för första gången efter pappas död. Och så fort jag inte klarade av att vara ensam kunde jag fara till henne. Självklart fanns det många andra som också fanns där mycket för mig, och ni vet vilka ni är! Jag är väldigt tacksam att ni alla fanns där!♥
 
 
Jag kommer aldrig glömma alla fina minnen vi har tillsammans. Även om jag bara fick 13 år med dig så hann vi göra mycket roligt. Du har lämnat ett stort tomrum i mitt hjärta. Jag skulle göra vad som helst för att få höra din röst och krama dig igen. Varje dag är en kamp. Så fort någon pratar om sin pappa klistrar jag på leendet för att inte visa hur otroligt ont det gör. Alla som säger att tiden läker alla sår, har inte förlorat någon nära. Det går inte att förklara hur sinnessjukt mycket jag saknar dig! Vet inte vart jag vill komma med det här inlägget.. Men en sak vill jag säga: ta aldrig någon förgivet, för ni vet inte när dom är borta!
 
 
Always by my side!
Love Maria.

21 jan 2013

godmorgon! sitter just nu på skolan och väntar på att vi ska börja! har kort dag idag vilket känns skönt, efter de blir de stan en sväng!


finaste flight!


party!


dag 2, skål!


skål!


The worst thing in the world isn't being alone. It's being surrounded by people that make you feel like you are alone.

 

Shopping!

Här är typ allt jag shoppat sen julafton! Mycket inhandlades på mellanrean men några saker har jag köpt efteråt! Den svarta skjortan på sista bilden fick jag dock av finaste Pekka i julklapp! 
 

school..


17 jan 2013

Blev ingen skola idag för jag hade så förbannat ont i huvudet när jag vaknade. Om inte huvudvärken (sen hjärnskakningen jag fick då jag blev skallad av en häst) har gått över i början på nästa vecka så ringer jag vårdcentralen. Var hos naprapaten igår och han sa att jag hade fått en inflammation, skönt! Har ändå varit hyfsat effektiv idag. Tog en 30 mins promenad i -18 med pekka, och när jag kom hem städade jag mitt rum! Kvällen har spenderats med Pekka, Amanda, Simon, Emil och Elvin! Nu har alla farit hem så nu ska jag försöka sova, godnatt!♥
 

Did you ever wish you could die, but be alive at your funeral? Just to see who would be there. Just to see who would cry?kommer hem till två killar som gör marängswiss för att överraska mig, fina vänner jag har!


skola..


ut o köra skoter!


spökjakt!


cp katt


12 jan 2013

Hello!
 
Blev lite dålig uppdatering igår. Efter skolan for jag ner på stan och köpte en ögonskugga som jag suktat efter ett tag, men den har varit slut i typ en månad.. På kvällen blev det utgång med Amanda, Pekka och Ullis! Hade faktiskt roligt, hur mycket folk än säger att five suger så tycker jag inte de är så farligt dåligt! Idag mår jag självklart som jag förtjänar, är väldigt trött och har blivit förkyldare.. Men nu ska jag läsa lite bloggar, hörs senare!
 
en bild från igår!

11 jan 2013

Godmorgon! 
 
Hoppas alla sovit gott! Blev väckt kl 3 inatt av en tråkig sak, så har sovit lite oroligt.. Men förhoppningsvis är allt bra nu! Ska snart börja röra mig mot skolan, har bara en lektion idag vilket känns skönt! Känner fortfarande av huvudvärken sen jag blev skallad av hästen, men det blir bättre o bättre! Efter skolan får jag se om jag svänger förbi stan en sväng, hade behövt köpa en ny pincett för min är spårlöst försvunnen... Menmen, nu ska jag fixa de sista o sen rulla mot skolan, fett skönt att ha egen bil! Pussar!

chillkväll!


Snodde av Linny - årsresumé 2012!

En bild på dig i början av året
 
En bild på dig i slutet av året
 
En bild på när du var som lyckligast
 
En bild på när du var olycklig
 
Fem bilder på fem av dina bästa minnen det här året
 
Två av de värsta fyllebilderna
 
Bilder på personer som betytt mycket för dig under året
 
Ett sommarminne
 
Ett vinterminne
 
En bild på dig och din bästa vän

nyår!


Julhelgen!

Här är lite bilder från min julhelg! I mitten nånstans är det även en bild på det mesta jag fick i julklapp, är väldigt nöjd! (I lapin kulta kartongen är det en crosshjälm, ska visa bättre bild sen)

9 jan 2013

Tänker försöka komma igång med bloggandet igen! Har blivit väldigt dålig uppdatering på senaste tiden. Har varit ledig vilket innebär att jag varit borta mycket, och så har jag inte mått så bra heller så finns inte mycket att blogga om. Men jag ska göra mitt bästa! Hade tänkt städa rummet och fota allt nytt jag fått/shoppat osv idag, men verkar som jag fick mig en lätt hjärnskakning igår när jag blev skallad av hästen, har haft sjukt ont i huvudet/nacken så har inte riktigt haft ork! Sitter just nu o läser bloggar och väntar på att amanda ska komma och hålla mig sällskap! Menmen, kan ju börja med att kolla igenom bilder från jul och nyår! Pussar!

8 jan 2012

blev skallad av en häst idag! fick mig en fin fläskläpp och skadad nacke, skönt!


mina pärlor!


I wonder what it feels like to be one of those pretty girls that all of the guys want.Du äcklar mig.


ser på film med min man!


Nyårslöfte.

Inte lita på någon annan än mig själv.

Grattis på 15 års dagen älskade lillasyster!♥


RSS 2.0