nya borstar!

beställde 24 sminkborstar förra veckan! ska bli spännande att testa dom!


Where did I go wrong?


-

Kan inte sova, som vanligt. Längtar tills nästa vecka då det är sportlov. Få komma bort från den här staden och slippa all ångest över skolan. Känner att det är väl behövligt just nu! Vet inte hur jag ska ta mig ur denna ångest. Får hoppas de är sant de dom säger, att tiden läker alla sår. Men vissa saker tar sin tid. En dag vill jag vakna upp och faktiskt känna något annat än tomhet. Jag vill slippa kämpa mig igenom varje dag. 

Tell a girl she's beautiful and she'll believe it for a moment. Tell a girl she's worthless and she'll believe it for a lifetime.

 

love it!

idag får jag förhoppningsvis inviga mina nya sporrar, älskar dom!!


Fotostudio!

Var i studion förra veckan och agerade "modell" åt några tjejer som gick en fotokurs. Här kommer några bilder!

Fotograf: Amanda Sjöström

Fotograf: Madelene Eriksson

Frågestund!!♥

Tänkte att eftersom jag är väldigt dålig på att uppdatera kan vi köra en frågestund! Svarar på alla frågor som inte är allt för personliga! Så kör på, avslutar när jag känner för det!♥

foto: stig lundberg

på sjukan..


-

kan inte sova.. väckaren ringer om 3 h för då ska jag till läkaren, less!

Every time I let someone in, they make me regret it.


Glad alla hjärtans dag!♥


Gårdagens outfit!

Hann inte lägga upp igår. Men såhär såg jag iallafall ut igår! Under hade jag bara en svart kofta så orkade inte ta av mig jackan, haha!

fotostudion!


fotostudion!


skola...


Dagens ridlektion!

Är inte särskilt nöjd över dagens ridlektion. Gick inte så bra, hade ingen ork till att driva så mycket som det behövdes. Slutade med att jag hamnade på marken, hehe. Men gjorde inte illa mig så det var mest bara roligt! Vill ni ha er ett skratt borde ni kolla på åtminstonde första filmen. Älskar mitt skrik när jag slår i hinderstödet, haha! Filmen i mitten är hoppet efter jag ramlade av, blev hyfsat bra! 
 

Grym cover!

 

ser på melodifestivalen!


8 feb 2013

Hade lite tråkigt så sminkade mig och självklart åkte kameran fram då. Ska snart fara till Ica för att köpa massa gott. Ikväll/inatt blir det film med tre av mina bästa vänner, ska bli skönt med en nykter helg! Tar med mig kameran så får jag väl se om mina kära vänner vill ställa upp på bilder! Ha en bra kväll!♥


Kvällens outfit!

Helt värdelös bild, jag vet. Tänkte bara visa upp min mysiga kofta!

Hitta Henrik sedins autograf!


Amanda bakar åt mig!


Never lie to a woman's question, most of the time she already knows the truth that's why she is asking.

 
foto: stig lundberg

personlig frisör!


1 feb 2013

Hejsan!
 
Sitter just nu på västangård och fryser.. Lika kallt här som det var när jag gick här, brr. Idag är min sista dag vilket känns både skönt och tråkigt. Har faktiskt saknat västangård en aning! Slutar om 1,5 h och då ska jag hem o sova lite, hehe. Efter det blir det förhoppningsvis till att träffa Amanda som varit borta hela veckan!! Och ikväll vankas det utgång med brudarna, tagga!
 

RSS 2.0