30 nov 2011

Har legat i sängen i tre dagar nu, börjar bli otroligt uttråkad.. Har snart tagit mig igenom en hel säsong av House! Imorgon blir det  förhoppningsvis skola igen. Snart kommer Amanda hit och håller mig sällskap, dessutom har hon lovat att baka chokladbollar till mig, mums! Menmen, ville bara säga att jag lever. Bloggen lär lida så länge jag bara ligger hemma..



29 nov 2011

Hejsan!

Ligger fortfarande hemma sjuk därav den dåliga uppdateringen.. Har inte rört mig någonting förutom när jag tog en kort promenad med hunden. Ligger fortfarande i sängen och ska snart slå på en film eller något. Kommer bara ligga inne ikväll också men förhoppningsvis får jag sällskap av Pekka iallafall, ska locka lite med chips så kommer hon säkert över!;) Menmen, hoppas alla har en bra dag!♥



28 nov 2011

Hejsan!♥

Har inte orkat blogga på hela dagen för jag har bara legat hemma. Min hals känns som taggtråd och det går knappt att svälja så jag valde att stanna hemma idag. Kunde knappt somna om för att det gjorde så ont men lyckades tillslut och vaknade sen vid 11. Sen dess har jag bara legat i sängen och tittat på film. Har klivit upp en gång för att gå ner och äta lite lunch. Just nu ligger jag i sängen och tittar på en hästfilm i väntan på att mamma ska komma hem och laga middag. Menmen, lär inte bli mer uppdatering ikväll eftersom att jag kommer nog bara ligga inne hela kvällen. Annars hörs vi imorgon, pussar!



Så otroligt fin!




27 nov 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Jag kunde inte sova inatt så somnade inte förens halv 8 imorse och sen klev jag upp halv 11. Är inte trött än så länge men det lär väl komma snart.. Har suttit i soffan med mamma och tittat på tv sen jag klev upp. Tänkte berätta lite om igår.

Igår så började vi kvällen hemma hos Desiree med några brudar. Vid klockan halv 10 började vi dra oss mot klassfesten och när vi kom dit var det ändå ganska många där. Och efter ett tag så var nästan hela klassen samlad. Vi körde några frågelekar, jag har aldrig osv. Sen blev det en massa sång och dans! Stort tack till hela klassen för en sjukt rolig kväll, och tack till sandra som tog tag i de och styrde upp festen!(= Ska lägga in bilderna också men orkar inte leta efter kameran nu så det får nog bli senare ikväll. Nu ska jag gå ner och fortsätta titta på tv med mamma, hörs senare!♥



Snodde en bild av emma, hemma hos desiree!

Klassfest!

Har nyss ätit middag o fixat mig klart. Ska dra mig mot Desiree där vi ska börja kvällen, efter det drar vi vidare till klassfesten! Kameran hänger självklart med! Ha en bra kväll!♥


26 nov 2011

Hejsan!♥

Vaknade kring halv 12 imorse pigg och glad! Trots att jag somnade ganska sent och var lite sliten, hehe. 

Igår så började kvällen hos Amanda. Först var det bara jag, hon, emeli och pekka men efter ett tag kom jocke o jocke förbi också! Satt mest och lyssnade på musik och chillade. Sen vid halv 10 drog vi vidare till Elina där det var en massa folk, trevligt! Vid tolvslaget blev det sång för Elina som fyller år idag, grattis gumman! Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig lite ofräsch som somnade med sminket på.. Sen blir det att börja göra sig iordning för kvällen för ikväll vankas det klassfest! Men vi hörs lite senare, PUSS!


Taggade tjejer hos amanda!

Min finaste!




Fina tjejer!


Hos elina!


jag och fina elin!





Sång för födelsedagsbarnet!

Hemma!

Kom hem från skolan för ett litet tag sen o har ganska nyss ätit lunch. Tycker att jag varit så duktig idag som gjort provet och var där hela dagen så nu ska jag belöna mig själv med cola och en chokladboll, mums! 



25 nov 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Idag är det fredag, väldigt skönt! Har dessutom en kort dag vilket gör de ännu bättre. Efter skolan ska jag nog hem o ta det lugnt, eller så kanske jag far ner på stan en sväng! Får se vad jag orkar, haha. 
Men nu ska jag börja dra mig mot bussen, hörs senare! Puss



24 nov 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Har sovmorgon idag vilket är sjukt skönt, behövdes verkligen för annars hade jag aldrig tagit mig upp. Har ganska nyss fixat mig klart och ska snart börja dra mig mot skolan, går till halv 3 idag och efter det funderar jag på att åka ner på stan o köpa nå småsaker! Tar med mig datorn så kanske skriver mer under dagen, pussar!



Dr House

Kom ganska nyss hem från läkaren, gick bra. Känns skönt att ha det bortgjort iallafall! Nu ska jag krypa ner i sängen o titta på House i väntan på Pekka!



23 nov 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott(= Har inte fått jättemycket sömn men är ändå lite pigg. Har ganska nyss ätit frukost o ska nu börja göra mig iordning. Slutar vid 12 idag vilket är sjukt skönt! Eller slutar inte då men ska till läkaren så måste fara då, haha! Datorn hänger med idag men är tveksam på att jag kommer orka blogga på den korta tiden jag är i skolan. Menmen, nu har jag jättebråttom, hörs senare! 


snööö!♥

Gran Canaria 2011 del 2











Shopping från utlandet!



Det här fick jag med mig hem från Gran Canaria! Är lite besviken på shoppingen, men vi ansträngde oss inte så mycket för att hitta affärer heller! Köpte allting i souvenir butiker förutom Britney-parfymen som jag köpte i taxfreen. Den gröna parfymen luktar som DKNY's gröna äpple, även fast den är fake! Allt det här gick på ca 380 kr!

Ridningen i söndags!






Vet att bilderna är ganska dåliga.. Svårt att få bra bilder i ett ridhus!

Godnatt♥

Kom ganska nyss hem från amanda där kvällen spenderades med henne, david och pekka. Vi köpte en massa gott och såg på tv, mysigt! Nu ska jag skypa lite med mina vänner och sen ska jag försöka sova så att jag tar mig upp imorgon, godnatt!♥


Saknar värmen!

21 nov 2011

Slutade vid halv ett och då drog jag o Amanda hem till mig. Gick även förbi min gamla skola på vägen för att fixa fältstudieplats, får hålla tummarna att jag får vara där! Efter vi varit där gick vi hem och somnade i min säng. Nu ska vi börja gå mot ica för att köpa mat och godis till ikväll, hörs senare!


amanda igår, äntligen kom den första snön! Dock försvann den ganska fort :(

21 nov 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Själv har jag inte fått mycket sömn alls men känner mig ändå ganska pigg, blir så övertrött att jag blir pigg, haha! Lär väl bli helt död senare.. Vi har ganska nyss fixat oss klart och ska snart börja dra oss mot skolan, har inte en särskilt lång dag idag så det är skönt! Menmen, hörs mer när jag kommer hem från skolan, puss!



20 nov 2011

Godkväll!

Blev dålig uppdatering idag för imorse kom Amanda hit, sen for vi till stallet ganska tidigt. Ridningen gick sjukt bra, är riktigt nöjd! Funderar på att kanske lägga upp en film, får se hur de blir med det. Nu har jag nyss duschat och ska snart röra mig mot carlshem där jag ska sova inatt, får se om jag skriver mer ikväll annars hörs vi imorgon!♥



Godnatt♥

Kom ganska nyss hem. Kvällen spenderades med Amanda och Pekka. Var först hemma hos amanda och åt en massa gott, sen tog vi en promenad till stan där vi träffade Jocke o hans kompisar. Nu har jag nyss krypit ner i min säng med min bebis, ojoj så dom varit saknade! Sov gott!♥


Mot grubbe!


Nu ska jag o Pekka ta en promenad till grubbe för att vara med Amanda, blir bara till att ta det lugnt ikväll med tanke på att jag sov en o en halv timma och sen satt på ett flyg i 6 timmar.. Men ha en bra lördagskväll!♥


Gran Canaria 2011 del 1












Finally home!


Dag nio: Två favoritlåtar.

Ojojoj, så svårt.. Kan inte bestämma mig för vilka som är mina absoluta favoriter så det får bli två bra helt enkelt.







Sista låten är kanske inte den bästa, men den är så sjukt fin och jag känner igen mig väldigt mycket i den, därför älskar jag den!

Dag åtta: Tre saker du tycker är avtändande.

• När killar är jättehåriga.
• Svettlukt.
• Killar som pratar om sina ex.

Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.

Den här var faktiskt inte så jättesvår. Dock är det inte riktigt "tändande", men det är jäävligt snyggt på killar!

♥ Texttatuering på bröstet



♥ Muskler

♥ Halsbandskedja



♥ Killar som luktar gott!



Dag sex: Fem saker du gillar att göra

♥ Vara med kompisar!



♥ Sitta ute varma sommarnätter med fina personer.

♥ Allt som har med hästar att göra!



♥ Shoppa, finns inget som får en på bättre humör än lite shopping.

♥ Ha kul!





Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga



(Inte i ordning)



Eva Longoria


Megan Fox


Shantel VanSanten

Lauren Conrad

Jana Kramer

Hayden Panettiere



Ge mig!!


Är kär, så otroligt snygga! Har redan ett par sånna här fast i en annan färg, men dom här hade inte suttit helt fel heller! 449 kr - nelly.com

Dag fyra: Sju saker du tänker på ofta

• Livet! Hur allt kommer att bli när man blir större. Jobb, familj osv?



• Varför allt blir som det blir, varför vänner sviker.

• Alla underbara personer som lämnat världen.



• Skolan, kommer jag att orka ta tag i allt eller kommer jag att skita i allt. 

• Dig.

• Hur sällan jag berättar för folk hur mycket dom betyder för mig, en väldigt stor svaghet jag har.. 

• Varför gjorde jag inte så?

Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta





Det här var så otroligt svårt så det får bli korta små punkter som jag kommer på helt enkelt. Snodde även några bilder från Pekka som stämmer ganska bra!

• Våga visa känslor! Försökt inte spela iskall. 
• Humor tycker jag är ganska viktigt.
• Muskler är ju otroligt snyggt, inget måste. Men ett stort plus i kanten! 
• Älskar killar med ögon som man kan drunka i.
• Ha självförtroende, men inte för mycket. Sitt inte och gnäll om hur ful du är osv. 
• Va dig själv, bli inte annorlunda bara för att dina kompisar är i närheten.
• Lukta gott, haha!
• Självklart ska dom vara snälla, gärna omtänkssamma också.





Snälla, bli mina.



Så sjukt jävla snygga skor, vill ha!!

 


Dag två: Nio saker om dig själv.

• Jag heter Maria Bodin, är döpt efter min mamma som heter Maria i mellannamn.



• Min mamma är mer som en syster för mig, vi kan prata om allt. 

• Har hållt på med hästar i 10 år, testade även på dans men slutade efter ca 1 år. Vill dock börja igen!



• Har väldigt blandad musik smak, och då menar jag verkligen väldigt blandad. Allt från svensk hiphop till "emo" musik till party musik.

• Tog hål i naveln när jag var 14, trots att jag inte fick, rebellunge! Har förresten haft den i 2 år & en vecka nu, tufft!




• Bryr mig för det mesta inte om vad folk tycker. Har inga som helst problem med att gå runt osminkad i mjukisbyxor osv.

• Älskar snö för då kan man köra skoter och åka skidor, tagga vinter!



• Min hund är det finaste jag har.



• Har världens bästa vän som jag kan berätta allt för. Vi har hållt ihop i snart 13 år och hon betyder verkligen allt för mig! 








Bloggpaus!

Får se när jag kommer tillbaka, ha de så bra så länge!♥


Svar på fråga!



Har köpt dom på Rut m.fl o dom kostade 400 kr! :)


11/11-11

Drog till stallet kring 3 för att rida med sofia. For ut på en liten sväng och så snurrade vi lite på banan. Gick helt okej, ganska kallt men..! Kom hem för ett litet tag sen o nu har jag nyss ätit middag, ska nog ta tag i mitt rum som ser hemskt ut! Ikväll blir det nog bara till o ta de lugnt! Om någon vill komma o hålla mig sällskap så äre ba o komma!



Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.

• Flytta till USA och jobba inom modebranschen. 

• Gifta mig. Har alltid drömt om ett stort vitt bröllop en varm sommardag med min släkt, alla mina vänner. 



• Åka på en jorden runt resa. Se alla sevärdheter, shoppa, äta god mat, festa osv!

• Utbilda mig till advokat och jobba som det ett tag. Gärna stjärnadvokat i usa, haha! 

• Gå på en riktigt stor och rolig konsert, vet dock inte vem jag vill se. 



• Vill bli "känd" för något jag har gjort. Men inte så känd att folk springer efter mig och smygfotar, skulle bara vara obehagligt..

• Hoppa fallskärm! Är väldigt höjdrädd men tycker att det verkar så himla häftigt, ett bra sätt att övervinna rädslan på!



• Skaffa barn! Gärna två små flickor.

• Jobba som volontär och ta hand om små barn i fattiga länder.

• Skaffa egen häst och börja tävla större tävlingar!

11 nov 2011

Godmorgon!

Somnade inte förens kring 4 inatt och när väckaren ringde imorse så var jag lagomt trött. Hade dock planerat att kliva upp o fara till skolan men på något sätt har jag tydligen slagit av väckaren o somnat om. Vaknade för ett tag sen o insåg att det var försent att fara dit.. Nu ska jag kila ner o äta frukost och sen ska jag städa mitt rum, hörs senare!



10 nov 2011 - kladdkaka och sova på soffan

Drog hem från skolan kring 1 för att jag hade så sjukt ont i magen. Slutade med att jag o amanda bakade en kladdkaka, såg på house och sen somnade vi i varsinn soffa. Har ganska nyss vaknat och nu läser vi bloggar! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske se film o äta gott med amanda eller så ska vi spela poker :D Menmen, nu ska vi fortsätta läsa bloggar, hörs sen!


gammal bild!

Lista!

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: Sju saker du tänker på ofta.
Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag sex: Fem saker du gillar att göra.
Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.
Dag åtta: Tre saker du tycker är avtändande.
Dag nio: Två favoritlåtar.
Dag tio: En bekännelse.

10 nov 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Har sovmorgon idag så klev upp för ett litet tag sedan! Går till typ halv 3 idag trots att jag bara har 3 lektioner, drygt men ändå skönt! Och snart är det helg dessutom, ännu skönare! Men nu måste jag skynda mig o göra mig iordning, hörs mer senare! Pussar



9 nov 2011

Godmorgon!

Blev ingen skola för mig imorse för jag kände mig svimfärdig.. Så fort jag ställde mig upp blev jag helt yr osv! Men nu känns det lite bättre så ska förbi skolan för att fixa lite saker. Efter det far jag nog ner på stan en sväng o kikar lite! Men nu ska jag fortsätta göra mig iordning. Hörs senare!♥



Fler bilder från studion!








foto: stig lundberg

Provridit

Kom hem från Hissjö för ett litet tag sen. Var där och "provred" en häst som jag kanske ska börja rida. Gick bra så hoppas på att allt ska gå bra nu!(= Har nyss tagit en dusch och nu sitter jag o väntar på att Pekka ska komma hit. Sen ska vi säkert ut en sväng eller något!


foto: stig lundberg

Bilder från fotograferingen!






foto: stig lundberg

8 nov 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Ligger fortfarande i sängen, blir nog ingen skola för mig idag. Mår inte särskillt bra så ska snart försöka sova lite till! I eftermiddag kanske jag ska fara o göra en sak, spännande! Mer om de sen. Nu ska jag försöka somna om, pussar!



7 nov 2011

Har gått runt som en zombie hela dagen känns det som. Orkade inte vara kvar på skolan för jag kände mig helt yr och slut i kroppen. Drog ner på stan en sväng för att fixa lite saker. När jag kom hem tog jag en liten powernap och nu ligger jag i sängen och tittar på House. Borde egentligen plugga men det är alldeles för jobbigt.. 


gammal bild!

7 nov 2011

Godmorgon!
Idag är det måndag, slut på lovet..! Känns förjävligt. Sitter här vid datorn och skakar o mår illa för att jag är så otroligt trött. Så fort jag ställer mig upp så känns det som om benen ska ge vika när som helst. Vart är den lilla energin som vanligtvis hjälper mig genom dagarna?
Nu ska jag fortsätta göra mig klar inför skolan, hörs mer när jag slutar!

Things happen but we don't really know why


-

Vad gör jag för fel?

fuck you

Så sjukt jävla falsk du är som gör såhär. Du visste att det hade varit vi förut men ändå gör du såhär mot mig. Trodde du visste bättre än så, trodde verkligen att jag kunde lita på dig. Har bara en sak att säga dig, FUCK YOU!

Drar ut!

Har nyss fixat klart mig och nu sitter jag o väntar på att Pekka ska bli klar. Ska snart dra till en kompis där kvällen förmodligen kommer att spenderas! Ha en bra kväll!♥


5 nov 2011

Goddag!
Vaknade kring elva imorse och sen dess har jag mest bara suttit vid datorn. Har suttit och gjort lite tidsinställda inlägg så det inte blir så tomt här, hehe.. Ikväll ska jag förhoppningsvis vara med Pekka, blir nog bara till att ta det lugnt. Två dagar kvar tills skolan börjar igen, inte taggat..!
ge mig snö!

Godnatt♥

Kom hem för bara ett litet tag sen. Har spenderat kvällen med pekka, såg på spy kids o åt lite gott. Efter det for vi ut o träffade jocke en stund och nu ligger jag i sängen o ska se på film. Godnatt♥

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyys!


-

How can I still believe you have changed.
You're never going to change.
How can I still believe you have changed.
You're never going to change.

4 nov 2011

Godmorgon!

Vaknade för lite mer än en timma sen men har inte tagit mig upp ur sängen än, hehe. Var så sjukt skönt att få sova ut inatt, somnade kring 2 någongång och vaknade strax innan elva. Behövdes verkligen efter att ha dygnat en natt! 
Hann inte blogga så mycket igår för jag var i studion tills 7 ungefär och efter det kom Pekka o Linny hit. Har tyvärr inte fått alla bilder från studion än, och dom jag har fått har jag inte hunnit redigera. Men ni får ett oredigerat smakprov!


foto : stig lundberg

3 nov 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Själv har jag dygnat, haha. En kompis sov här inatt och det blev så sent så jag orkade inte ens försöka sova. Har ganska nyss ätit frukost och plattat håret o nu väntar jag på att fanny ska komma hit och så ska vi fixa oss inför fotostudion. Men nu ska jag försöka få liv i min vän, hörs sen!


gammal bild!

i väntan..

Ligger just nu i min nybäddade säng och väntar på Pekka. Har väntat på henne i snart två timmar så börjar bli lite uttråkad. Pekka, om du ser det här, kom hit!! När hon kommer hit ska vi ut på en långpromenad iallafall, skönt!

Uttråkad?

Vad är det första du tänker på när du vaknar? vad är klockan?
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? jo
Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? ja..
Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? säkert!
Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig? det vet jag inte.
Har du någonsin pussat någon som varit hög? säkert
Någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? att jag är lat för att jag inte är i skolan.
Vem är den största idioten du känner? en kille.. :)
Vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? har inte känslor för någon så ingenting?
Hatar du någon just nu? nä
Vem tog senast på din rumpa? haha, minns inte.
Har du syskon som är äldre än 21? nope
Hur fick du ditt senaste blåmärke? ingen aning, när hästen klev på mig kanske.
Saknar du någon just nu? oja!
Är du längre än de flesta i din ålder? ja, typ!
Kommer du ihåg exakt de orden du använde för att avsluta ditt senaste förhållande? nope.
Vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? bli förvånad.
Har du någonsin fundera på att pierca din tunga? jaa, jag vill!!
Känner du någon som är oskuld? japp
När gapskrattade du senast? igår
Brukar du tänka innan du talar? nja, inte alltid.
Skulle du någonsin kunna tatuera dig? oja, snart så!
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? ja.
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? inte allt, men det mesta.
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? nä
Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? haha nä. jag som ska vara med personen, inte dom!
Tror du att du skulle klara en månad utan att svära? hahah, det är väldigt tveksamt.
Man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. Sant eller falskt? Sant så sant!
Har du någonsin kysst ett ex efter att ni gjort slut? jo
Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? nä
Pratar du ofta? haha, ja..
Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? hemma o tagit en promenad.
Vad är det bästa som hände dig idag? mitt rum blev fint efter jag städat.
Vem har du umgåtts med idag? ingen
Är du en elak person? jätteelak!
Om du hade en miljon, säg en sak du skulle köpa? utomlandsresa!
Vad lyssnar du på just nu? Without you - David Guetta
Tror du att andra människor tycker illa om dig? hoppas inte det, men de finns de säkert någon som gör.
Om du var jagad av en alligator, vad skulle du göra? gråta:(((
Är du lycklig? nej
Vem skrek du senast på och varför? hunden tror jag.
När grät du senast? inatt
Vem kramade du senast? linny
Är du rädd för mörker? hehe, lite.
Vad drack du senast? proviva.
Tror du att två ex kan vara vänner? ja, klart.
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? ja, mer än någonting annat..!
Sover du med dörren öppen eller stängd? stängd.
Skulle du vilja vara berömd? Om ja, för vad? Nja, skulle vilja vara rik för att ha gjort något bra men inte så att folk springer efter mig.
Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? pappa.
Finns det någon person som du aldrig vill förlora? flera
Hur många gånger finns a med i hela ditt namn? 4 gånger
Vad är det första du tänker på när du vaknar? vad är klockan?
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? jo
Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? ja..
Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? säkert!
Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig? det vet jag inte.

Har du någonsin pussat någon som varit hög? säkert
Någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? att jag är lat för att jag inte är i skolan.
Vem är den största idioten du känner? en kille.. :)
Vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? har inte känslor för någon så ingenting?

Hatar du någon just nu? nä
Vem tog senast på din rumpa? haha, minns inte.
Har du syskon som är äldre än 21? nope
Hur fick du ditt senaste blåmärke? ingen aning, när hästen klev på mig kanske.
Saknar du någon just nu? oja!
Är du längre än de flesta i din ålder? ja, typ!
Kommer du ihåg exakt de orden du använde för att avsluta ditt senaste förhållande? nope.
Vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? bli förvånad.
Har du någonsin fundera på att pierca din tunga? jaa, jag vill!!
Känner du någon som är oskuld? japp
När gapskrattade du senast? igår
Brukar du tänka innan du talar? nja, inte alltid.

Skulle du någonsin kunna tatuera dig? oja, snart så!
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? ja.

Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? inte allt, men det mesta.
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? nä
Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? haha nä. jag som ska vara med personen, inte dom!
Tror du att du skulle klara en månad utan att svära? hahah, det är väldigt tveksamt.
Man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. Sant eller falskt? Sant så sant!
Har du någonsin kysst ett ex efter att ni gjort slut? jo
Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? nä
Pratar du ofta? haha, ja..

Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? hemma o tagit en promenad.
Vad är det bästa som hände dig idag? mitt rum blev fint efter jag städat.
Vem har du umgåtts med idag? ingen
Är du en elak person? jätteelak!
Om du hade en miljon, säg en sak du skulle köpa? utomlandsresa!
Vad lyssnar du på just nu? Without you - David Guetta

Tror du att andra människor tycker illa om dig? hoppas inte det, men de finns de säkert någon som gör.
Om du var jagad av en alligator, vad skulle du göra? gråta:(((
Är du lycklig? nej
Vem skrek du senast på och varför? hunden tror jag.
När grät du senast? inatt

Vem kramade du senast? linny
Är du rädd för mörker? hehe, lite.
Vad drack du senast? proviva.
Tror du att två ex kan vara vänner? ja, klart.
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? ja, mer än någonting annat..!
Sover du med dörren öppen eller stängd? stängd.

Skulle du vilja vara berömd? Om ja, för vad? Nja, skulle vilja vara rik för att ha gjort något bra men inte så att folk springer efter mig.
Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? pappa.
Finns det någon person som du aldrig vill förlora? flera
Hur många gånger finns a med i hela ditt namn? 4 gånger

Städat!

Hade ingenting att göra så började städa lite. Slutade med att jag bäddade rent, damsög, moppade golvet osv. Känns skönt när det är så rent!(= 


2 nov 2011

Godmorgon!

Vaknade för ett litet tag sen men ligger fortfarnade kvar i sängen. Ska snart kliva upp och äta frukost. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir väl bara till att ta det lugnt o fixa lite hära hemma. Ska även gå igenom mina kläder och se om det finns något roligt, ska till studion imorgon och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Någon som har något förslag på tema?(= 


Sist i studion!

Godnatt♥

Största delen av kvällen spenderades med Linny. Satt mest bara o pratade om allt mellan himmel och jord! När hon drog hem kom Elina, Jens, Jocke och Jopp hit och såg film. Nu har dom ganska nyss farit hem o jag ska krypa ner i sängen framför en film, hörs mer imorgon!♥

1 nov 2011

Sitter just nu och dunkar musik med Linny. Ska snart äta o efter det ska vi hitta på något att göra, bara att höra av er om ni vill hitta på något!;)))


Just nu

Tog en liten paus från städandet och passade på att fika lite. Syster har bakat halloween muffins, mums!

Sliten tjej..!

1 nov 2011

Godmorgon!

Nu är det november, känns som om tiden gått himla fort! Vill ha snö nununu! Är så sjukt sugen på att köra skoter. Menmen, bara att vänta.. Somnade inte allt för sent inatt och vaknade kring 10 imorse, skönt! Har ganska nyss ätit frukost med syster och hennes kompis och nu ligger jag i sängen o kikar runt bland lite bloggar. Får se vad jag hittar på idag. Tror jag ska försöka städa lite iallafall! Menmen, nu ska jag klä på mig o gå ut med hunden! Hörs sen!(= 



Godnatt♥

Blev smått ändrade planer för kvällen. Började med att jag drog på någon klassfest med tjejerna, var bara 95or där och jag drog därifrån innan jag ens hunnit vara där i en timma. Istället lyckades jag locka hit Pekka och så såg vi film o åt chips, mums! Nu har jag ganska nyss skjutsat hem henne med moppen, fyfan så kallt.. Ska ta o krypa ner i sängen o slå på en film, hörs mer imorgon!♥


RSS 2.0