29 dec 2010

Goddag!
Ligger i sängen och läser lite bloggar. Orkade verkligen inte blogga igår! Har klarat mig undan magsjukan än så länge men istället så har jag blivit så helvetes förkyld! Har så ont i halsen att jag knappt kan svälja, har inte sovit särskillt mycke dom här två nätterna och är helt slut hela tiden. Kommer nog inte orka blogga så mycket, ska försöka göra allt jag kan för att bli friskare tills nyår! Menmen, nu ska jag gå ner och göra te och sedan hoppa in i duschen! Vi hörs när jag blivit lite piggare, pussar♥

-

Ligger i sängen och försöker komma på något sätt att somna på. Mormor ringde tidigare och berättade att hon och morbror har blivit magsjuka och jag träffade dom senast igår. Ni som känner mig vet hur jävla paranoid jag är så ni kanske förstår att jag ligger här vaken. Gick och la mig elva men har fortfarande inte kunnat somna! Har verkligen försökt tänka på allt roligt och alla glada saker jag kan komma på men det håller inte i sig länge..
Menmen, nu ska jag försöka ännu en gång! Hörs mer imorgon, puss.

Dag 15 – Mina drömmar

1. Flytta utomlands!
Skulle vara underbart att få bo i USA, med ett roligt jobb, en snygg lägenhet och underbara vänner! Och självklart en underbar kille också!



2. Walk in closet!
Och självklart måste man ju ha en walk in closet i sin lägenhet också!

Okej, vi kan lika gärna säga att jag vill leva som Carrie Bradshaw i SATC!



Shopping

Här är det jag fick med mig hem idag! Lösögonfransar, piercing, örhängen, spray till gelenaglar, en kofta + trosor men dom orkade jag inte fota. Är faktiskt ganska nöjd, tycker att mellandagsrean är ganska så överskattad!

27 dec 2010

Känner verkligen hur sjukt dålig jag har blivit på att blogga.
Vaknade kring halv ett imorse och fick panik, ville in till stan en snabbis och shoppa lite så drog dit med Moa. Var sjukt roligt att vara med henne igen, vi var jätte tighta förut men har glidit isär ganska mycket.. Fick med mig lite småsaker, ska försöka komma ihåg att fota det senare. Har för tillfället ingen kamera för det verkar som om lillasyster är ute och fotar. Ska även försöka fota mina julklappar någon dag, och lägga in bilderna från jul! Men nu blir det nog till att ta tag i mitt rum, det ser ut som ett jävla bombnedslag!!


gammal bild på mig o moa!


26 dec 2010

Hem ljuva hem!
Är äntligen hemma efter att ha varit i övik i snart en vecka. Firade jul där med släkten och tog det bara lugnt(:
Har inte hunnit fota allt jag fått eller så men jag ska fixa det sen, ska även lägga in bilder från julafton! Allting är bara en enda röra här hemma just nu så får göra det imorgon istället..
Du var otroligt saknad på julafton..

Dagens facelook

¨
Såhär ser jag ut idag!
Röd body från Bikbok
Svart tubkjol från Monki

Sitter här och väntar på att gästerna ska komma, försökte ta några bilder men ljuset var så dåligt så det blev jätte dåliga bilder. Men ni får nöja er med dom! Nu ska jag gå ner och kika lite på tv och få tiden att gå fortare. Ha en underbar dag allihopa! God jul♥


GOD JUL!!

Hoppas alla har en underbar dag!♥


24 dec 2010

Goddag!
Sitter hemma hos farmor just nu, har nyss duschat och börjat göra mig iordning. Snart kommer även familjen hit! Längtar sjukt mycket tills man får öppna paketen(a) hehe, känner mig som om jag vore 10!
Har hjälpt farmor att lägga in bilderna från hennes kamera som är från 08, så nu kan jag visa lite härliga bilder från turkiet!;)

frågestund

Klicka på bilden för att komma till frågestunden!

frågestund

Klicka på bilden för att komma till frågestunden!

FRÅGESTUND!!

Tar en bloggpaus så drar igång en frågestund istället! Passa på o fråga!

Bilder från igår!

Igår så drog jag in till stan för att möta upp Lina! Vi gick på Ronyas och delade på en pizza, mumss. Efter det gick vi och köpte godis och sedan gick vi på bio! Såg The next three days, den var faktiskt ganska bra! Men lite seg..

21 dec 2010

Goddag!
Sitter här med Pekka just nu. Har alldeles nyss käkat lunch och ska strax börja slå in julklappar och packa lite!
Kommer nog inte bli så mycket uppdatering idag! Men ska slänga in ett inlägg om igår senare också!
söt

Grattis kusin♥

Idag fyller min älskade kusin 16!! Hipp,hipp, hurra!:D
Ha en underbar dag, loveu♥



Over my head

Drar in till stan för att äta middag med Lina! Puss

20 dec 2010

Äntligen hemma från skolan nu! Helvete vilket snökaos det är ute alltså, man ser knappt vart man går.
Blev stan en stund efter skolan och sen så svängde vi förbi draggen och lämnade igen lite böcker!
Nu så tror jag att jag ska passa på att slå in lite julklappar för det är ingen hemma! Bara därför så lär väll lillasyster komma hem snart.. Menmen, vi hörs mer lite senare!:) Pussar
haha, söt bild..

20 dec 2010

Godmorgon!
Har alldeles nyss gjort mig klar och nu väntar jag på skjuts till skolan! Är faktiskt ganska utvilad, vilket är konstigt med tanke på att jag vaknade ett igår. Är chockad över att jag lyckades somna elva igårkväll.. Idag så är det sista skoldagen, SKÖNT! Går inte hel-dag så det blir nog stan ett tag med Emma också(= Menmen, nu ska jag packa ihop min väska och dator!

19 dec 2010

Har absolut ingenting att skriva om idag känns det som, söndagar är så tråkiga! Ridningen gick finfint, sista gången innan jul. Nu ska jag ta o krypa ner o slå på en film och sedan sova, sista dagen i skolan imorgon!


Dag 14 – Självporträtt

Haha, vet inte riktigt vad som menas med självporträtt. Antingen med ord eller bild? Men jag valde bild!
hahah, är inte direkt världsbäst på paint. men här har ni mitt vackra självporträtt!

19 dec 2010

Godmorgon!
Vaknade kring elva idag, blev ganska så sent inatt.. Idag så blir det bara en lugn dag, ska till stallet och sen försöka övertala mamma att fara och hämta ut mina bilder. Dom hann komma innan jul iallafall=D Gick ganska fort faktiskt.
Menmen, nu ska jag gå ner och försöka få i mig lite mat. Har inte hunnit äta frukost än, hehe!

Cooler than me

Har nyss sett klart Starstruck med Pekka! Vi är lite småtöntiga utav oss så en disneyfilm var perfekt;) Blir nog en tidig kväll ikväll, imorgon så är ju sista helgdagen! Ska orka till stallet osv. Så vi hörs mer imorgn:) puss
min bästa.

En till gammal låt..

Hittade en till låt som jag lyssnade på i sjuan, haha!

18 dec 2010

Har ganska nyss ätit middag! Idag så har vi åkt omkring och hämtat ut paket och kollat på julklappar. Har hittat lite saker jag önskar mig!(: Snart så ska jag gå ner och klä granen! Lutar mot en lugn kväll ikväll!:)
ojoj, gammal bild.

Dag 13 – Vardagslyx

Hmm, ingen aning om vad jag anser är vardagslyx.. Typ att äta en fin middag, ta hand om sig själv, ha det mysigt osv!(=

18 dec 2010

Godmorgon!
Vaknade för två timmar sen! Blev inte så jätte sent igår trots allt. Blev jätte dålig uppdatering igår känner jag. Skrev ju slutprovet igår och jag tyckte det kändes bra! Hoppas verkligen att jag blir godkänd!(= Känns skönt att en kurs är avklarad iallafall!
Igår så började dagen med att jag och Sofia for och åt lunch och sedan for vi omkring och fixade julklappar. Hämtade ut mina bilder och upptäckte att jag hade beställt för lite, helvete så sur jag blev! Håller tummarna för att jag får dom innan jul, annars får jag lite problem..
Sen så åkte vi till Alex och åt middag där, chickennuggets! Muummmss. Kring 9 så drog jag till Haga där jag, Olivia och Emeli började ha lite "förfest". Sen bar det av till nydalahöjd på fest. Ganska så lyckad kväll ändå(= Slänger upp någon bild när jag fått dom av Olivia!
längtar!

17 dec 2010

Godmorgon!
Sitter just nu på Engelskan och lyssnar på en Amerikansk tjej. Ska ha prov efter det här, håller tummarna för att det går bra! Efter skolan så blir det stan ett tag och hämta ut lite saker och kanske shoppa lite! Men nu ska jag fortsätta lyssna, vi hörs lite senare! Pussar

16 dec 2010

Vaknade just och Pekka ligger kvar och sover i min säng. För en halvtimma sedan bestämde hon sig för att gå hem men hon somnade bara om.. Tror jag ska slå en pling till farmor, läsa lite inför provet och sedan sova! Vi hörs mer imorgon(= Sov gott♥
haha, tyckte den var ganska cool.

Gammal låt..

Sitter och lyssnar på gamla låtar, typ sånt jag lyssnade på i sjuan! Älskar hennes accent!

Tillfällig design!

Ny header igen! Blev så less på att jag suger på photoshop så jag blev tvungen att byta(a)! Dock är den här bara tillfällig, tryck F5 om ni inte ser den. Vad tycks?(=

FÖRE:


EFTER:



Dag 12 – I min handväska

Ja, detta är då de lilla jag har i min väska. Kanske inte så jätte intressant men.. 
(Har även lite pennor oså men det orkade jag inte ta med!)

* Vantar
* Börs
* Läppsyl
* Parfym
* Hårspray


Skulle inte tacka nej till..

... Julian från Oth!

16 dec 2010

Godmorgon!
Blev väckt halv tio idag och sen dess har jag sett Oth. Orkade inte fara till skolan idag, hade tänkt stanna hemma och plugga inför slutprovet imorgon istället! Vill verkligen klara det.. Nu ska jag ta o klä på mig och sedan ska jag sätta igång med pluggandet!(=

Bild från idag

Hittade denna på Emmas blogg. En bild från när vi gick hem från bussen idag!

Gårdagens bak

katten ville också vara med.

15 dec 2010

Godmorgon!
Sitter just nu på skolan och ska strax ha Nk. Hade sovmorgon till 10 idag, så jävla skönt! Igår så blev det bak och snack med kusinen och Pekka. Mysigt! Har tyvärr inte hunnit lägga in bilder från igår.

14 dec 2010

Sitter här med kusin nu och sjunger "Ett gott nytt jul". Eller okej, jag sjunger*. Snart blir det go'middag, är helt sjukt hungrig! Förövrigt håller jag på att frysa ihjäl också, det är typ -25 här uppe i norrland.. fyfan!

14 dec 2010

Slutar om en timma, så sjukt skönt det ska bli! Då blir det till att gå på stan ett litet tag och möta upp kusin som ska följa med mig hem och sova hos mig!(= Ska bli roligt för det var länge sen jag träffade henne. Ska även hämta ut lite saker till julklapparna och sen är jag så gott som klar! Menmen, nu dör snart min dator *buhu*, vi hörs mer sen! PUSS

Dag 11 - Mina syskon

Här har ni henne, min älskade lillasyster Ebba.
Hon är 12 år och går nu i 6an. Ibland så är hon den jobbigaste personen som finns, man vill bara strypa henne. Men jag älskar henne ändå. Syskon kärlek I guess. På senare tid har vi börjat göra mer saker tillsammans och vi bråkar inte lika mycket som förut, det är faktiskt riktigt skönt! 
Hon är ett stort Eminem-fan, en liten hiphopare! Det enda hon springer omkring i är mjukis-byxor, stora tröjor och mössa/keps.. Hon är ganska så mycket utav en pojk-flicka. Hon älskar även att fota, ganska duktig för att vara 12 faktiskt!
Nu kommer jag tyvärr inte på något mer.

>Klicka här för att komma till hennes blogg!<


14 dec 2010

Godmorgon!
Sitter på Nk;n just nu och spelar tetris. Hon pratar om hjärtat och en massa sånt.. Fett tråkigt. Slutar 20 i fyra idag, känns riktigt jobbigt men ska vara med hela tiden! Har gym efter det här vilket ska bli fett kul! Så kommer min kusin till mig idag efter skolan!(=

Dag 10 – Mitt favoritplagg

Herregud, vad svårt. Skulle vilja säga typ ett vanligt gina linne, men det är nog bara för att dom är så enkla och bekväma. Måste nog säga att kavajen är mitt favoritplagg, även fast jag inte använder den så jätte ofta!
<- Sofia som har på sig den, även halsduken tycker jag om väldigt mycket!

I hope that you like this

Vaknade ganska nyss, det var sjukt skönt att få sova! Började må jätte illa imorse på första lektionen så jag åkte hem igen. Efter att få sovit lite så känns det bättre. Tror jag ska ta och lägga mig i badet eller något! Så vi hörs lite senare!(= Pussar

Fastnat på hjärnan


13 dec 2010

Godmorgon!
Hade tänkt att vaka inatt men så blev det inte, fanns ingen som ville göra det med mig.. Tråkigt! Slutade med att jag somnade kring tre så är ganska så trött just nu.  Har kort dag idag vilket är sjukt skönt!(=
känner mig såhär.

12 dec 2010

Kvällen har spenderats med Emma och familjen! Såg The social network, ganska bra faktiskt!

Graffiti Nails

Blev faktiskt nöjd, tycker det vart coolt!(=


12 dec 2010

Goddag!
Vaknade kring tolv idag men är så lat så jag har bara legat och sett Oth sen dess. Snart blir det adventsfika och sedan vet jag inte vad jag ska göra!
Igår så började kvällen med att jag och Emma fick till ica för att köpa popcorn men när vi väl kom dit så ångrade vi oss, blev hämtade av hennes mamma och så for vi hem och gjorde oss iordning för party! Blev en riktigt trevlig kväll faktiskt(= Somnade inte förens sju imorse..

Sister

Äntligen hemma efter en otroligt trevlig kväll med en massa trevligt folk!(= Nu blire sängen, en dag imorgon också!

Shopping

Detta fick jag alltså med mig hem idag! Orkade inte fota själv(a)

11 dec 2010

Godmorgon!
Har varit vaken ett bra tag men jag la mig och såg film direkt när jag vaknade. Nu har jag ätit frukost och ska strax klä på mig. Efter det blir det att fota lite med lillasyster och sen kanske en sväng in till stan! Fick ju med mig två borstar, ett läppglans och en klänning hem igår men har inte hunnit visa något!
Igår kväll så började jag kvällen hos Pekka med idol, chips och dricka. Mysigt! Tyckte att det var helt rätt att Jay vann!(= Sen träffade jag Linny, Svante och Olivia en liten stund.


Dag 09 – Min tro

Pass - tror inte på någonting.

Farligt

Hade tråkigt vilket resulterade i en sminkning, inte lite blev det heller.

Julstämning


10 dec 2010

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen och kände att jag inte orkade kämpa mig till skolan. Sov väldigt lite inatt så. Har varit dåligt uppdaterande dom senaste dagarna, har varit allmänt less på allting och känt att jag inte orkat lägga ner så mycket tid på bloggen. Men jag ska försöka förbättra mig!
Igår natt så sov jag hos Sofia och igår så var vi i en fotostudio och var modeller för en dag! Det var helt sjukt roligt! Måste verkligen göras om!(=
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar för att fara ner på stan, pussar♥

bilder från i helgen


Dag 08 - Ett ögonblick som förändrade allt

2008-01-22, dagen som förändrade allt.
Det var den dagen som pappa lämnade oss, känns som om det var igår. Kommer aldrig glömma det.



8 dec 2010

Godmorgon!
Sitter just nu på Nk;n och pratar om hjärtat, booring. Idag har jag bara typ 2 lektioner till vilket är skönt, dock går jag ändå till 15.40. Får se om det kanske blir stan ett tag efter skolan också!

7 dec 2010

Sitter här i morgonrock och har fortfarande inte klätt på mig! Vet inte vad det är med mig men känner mig jätte hängig. Har inte lust att göra något alls, vill bara ligga i min säng och dö. Men nu ska jag ta mig en liten promenad, vi hörs imorgon!

Dag 07 - Min bästa vän

Om jag bara får välja en så blir det utan tvekan Pekka.
Vi har känt varandra sedan vi var 4 år och hon är som en syster för mig.
Vi har aldrig någonsin bråkat så stort att vi varit utan varandra en längre tid. Varenda gång vi bråkade förut så förlät vi varandra efter typ 20 min, och jag kan inte komma på att vi har bråkat sen vi blev stora. 
Har så otroligt mycket minnen med den här tjejen, och fler kommer det bli!;)

Jag älskar dig♥


7 dec 2010

Godmorgon!
Sov dåligt inatt osv så jag orkade inte åka till skolan imorse. Tror nästan jag ska gå ner o äta och sedan krypa ner igen. Iallafall, hade en ganska bra födelsedag och det blev inge uppdaterande! Kommer nog bli ganska så dåligt med det dom kommande dagarna för jag orkar inte lägga tid på bloggen just nu..
Men några inlägg ska jag försöka att slänga upp!

Sweet Sixteen!!!!!

16 år nu!!


Lite bilder från idag


Dagens outfit

Spetsbody: Kappahl
Kjol: Monki
Snart kommer släkten och kompisarna hit och ska fika!:)

5 dec 2010

Godmorgon!
Vaknade kring halv elva imorse och då var det bara att kliva upp direkt! Släkten kommer ju hit idag så har väldigt mycket att göra. Har nyss duschat och nu ska jag fara och handla! Så vi hörs lite senare, pussar♥
grattis♥

We've got to live for each other

Nu är jag äntligen hemma igen! Faktiskt skönt att få komma hem. Hade en riiktigt trevlig kväll med en massa trevligt folk! Tack allihopa!(=
Nu blir det sängen och film, imorgon så kommer släkten hit för att fira mig! Måste ju vara utvilad.. Vi hörs imorgon, pussar♥

monday morning

Fest på marieberg just nu! Riktigt kul, dock börjar alla dö ut. Inte lika kul! Men kvällen har varit KUNG!! pusssss♥

ny design

FÖRE:


EFTER:



Blev bara less på den gamla, den nya är inte särskillt snygg eftersom att jag suger på photoshop! Vad tycker ni?(=

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Jag tror ärligt inte att jag skulle göra något speciellt om det här vore min sista dag.
Umgås med min familj och mina närmsta vänner förmodligen!


4 dec 2010

Godmorgon!
Vaknade klockan tio idag, skönt att inte sova bort hela dagen! Igår blev det somsagt chips och film med Pekka. Såg på World Trade Center filmen!
Idag så blir det väl till att städa eftersom att släkten kommer imorgon! Ska bli så sjukt kul! Tagggaarrrr♥

normala

Blir nog en hemma kväll ikväll, verkade inte som om det fanns något roligt att göra så det blir mys med pekka, film och chips♥

3 dec 2010

Mådde jätte dåligt idag på skolan så jag åkte hem innan sista lektionen. Nu har fanny just gått härifrån, vi passade på att baka lite inför helgen! taggar!!!!
ikväll blir det väl till att vara med folk, får se vad som händer och vart vi hamnar helt enkelt! Nu ska jag hoppa in i duschen, pussar

vinnaren av dagens blogg

Bra blogg med mycket bilder!(=

Klicka här för att komma till hennes blogg!


Dag 05 - Vad är kärlek?

Vänner och familj är kärlek för mig.
Eftersom att jag inte är kär så får det bli på det sättet man älskar sin familj på.
Mina vänner och min familj betyder verkligen allt för mig, skulle aldrig klara mig utan dom!

3 dec 2010

Godmorgon!
Sitter just nu på skolan och bedömmer rapporter. Snart lär det väl vara prov, håller verkligen tummarna för att det går bra. Har inte pluggat särskillt mycket..

2 dec 2010

Har verkligen inte pluggat någonting till provet jag har imorgon, hej ig! Nu ska jag iallafall krypa i säng så att jag tar mig upp imorgon! Sov gott allihopa:) Pusss♥
haha,sexig bild jag hittade på mig och emma!

äntligen klar!

Nu har jag suttit och skrivit klart min minirapport som skulle vara inne idag! Det är sån lättnad när man har gjort klart det och trycker på "skicka". Nu är det bara att börja plugga inför engelska provet imorgon istället! Får hoppas att jag lyckas plugga lite iallafall, brukar inte alltid gå så bra!

dag 04 - Vad åt jag idag?

Till frukost åt jag knäckebröd, ett ägg och en kiwi!

Och till middag blev det pannkaka!(=


2 dec 2010

Nu är jag äntligen hemma från stan igen! Var jätte roligt att få träffa Mette igen. Förut så drog vi på stan nästan varje dag efter skolan och nu var det jätte länge sen eftersom att vi inte går i samma klass längre.. Fick iallafall med mig en sista julklapp hem så nu är jag klar! Känns jävligt skönt faktiskt(=

2 dec 2010

Nu ska jag fara till stan och möta upp Mette! Det var så jävla länge sedan jag va med henne så det ska bli riktigt kul!(= Vi hörs senare, pussar♥



dagens blogg

Inga kommentarer i det här inlägget som inte har med det här att göra!

2 dec 2010

Godmorgon!
Vaknade ganska nyss av att hemtelefonen ringde, men jag hann inte svara.. Har tydligen försovit mig, tittade på alarmet på mobilen och såg att jag glömt att ställa tillbaka det. Duktigt maria!
Tror jag stannar hemma idag och pluggar lite istället, orkar inte kämpa mig till skolan för att vara på någon lektion.

Baka



Nu har vi äntligen bakat klart! Blev bullar och morotskaka som vi ska ha till helgen! Mumsss

Dag 03 - Mina föräldrar

Det här är då mamma Åsa. Fast jag föredrar bara mamma. En liten kvinna på 44 år. När hon var 29 år fick hon sitt första barn och det var jag. Lite mer än tre år senare fick hon en till liten flicka. Iallafall, hon är världens underbaraste! Ibland är hon mer som en syster än som en mamma för mig. Hon är snäll och förstående. Men ibland är hon tjurig som en liten tonåring. När vi bråkar är hon den som vägrar prata med mig, och inte tvärtom som det brukar vara. Hon har så dålig humor att den blir bra, och hon älskar att skämma ut mig inför mina kompisar! (så passa er om ni kommer hem till mig..) Vad mer kan jag säga, hon betyder verkligen allt för mig! Jag älskar henne över allt annat.
Pappa Patrik, den mest saknade personen på denna jord. Den 22/1-2008, endast 41 år gammal lämnade han oss. Han hann just ta examen i tandläkarutbildningen innan han dog. Som liten så var han en liten rebell. Hade blått hår, snusade och spottade i korridorerna. På gymnasiet så träffades han och mamma och han blev kär. Men det tog många år innan han fick sin älskade. När dom var 25 år så flyttade dom ihop. För det mesta så var han glad och trevlig men han kunde bli riktigt arg om han ville. Han skulle alltid skoja med folk och ha sig. Skämdes aldrig för någonting. Han var alltid så himla snäll och gjorde det mesta man bad han om. Han tog alltid med mig, lillasyster och våra kompisar och gjorde roliga saker. Han var verkligen världens underbaraste. Jag kan inte beskriva med ord hur jävla mycket jag saknar honom, det gör ont varenda dag. Jag skulle göra vad som helst bara för att träffa honom en sista gång och säga till honom hur mycket jag älskar honom.
Du finns i mina tankar, dag & natt. Rest in peace♥

1 dec 2010

Fanny gick ganska precis härifrån och jag sitter nu och väntar på mat! Drog hit direkt efter skolan och fikade lite, hon försökte även lära mig hur man löser en rubixkub men jag fattar inte så mycket! Ikväll blir det nog lite bakande med Pekka och kanske Ebba! Måste ju ladda upp inför helgen;)
sommar♥

grattiiis♥

Stort grattis till Linny! Tycker alla borde kika in och hälsa henne grattis;)
decemberpower!;)♥

1 dec 2010

Godmorgon!
Blev alldeles nyss klar och ska strax börja gå till bussen. Det var så jävla skönt att få sova ut, längeee. Dock så somnade jag inte före halv elva, och när jag väl somnade ringer pekka och ba "Du måste komma ner och ge mig min dator". Så då var det bara att försöka somna om igen.. Idag så börjar jag tio och slutar 20 i fyra! Ganska skönt faktiskt!(= Menmen, nu ska jag börja dra mig mot bussen! Hörs senare, puss

RSS 2.0