Truth is, I miss you. All the time, every second, every minute, every hour, every day.




Sammanfattning av 2011!

En bild på dig i början av året


En bild på dig i slutet av året


En bild på när du var som lyckligast


En bild på när du var olycklig


Fem bilder på fem av dina bästa minnen det här året






Två av de värsta fyllebilderna



Bilder på personer som betytt mycket för dig under året








Ett sommarminne


Ett vinterminne


En bild på dig och din bästa vän


I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile.



Mot kittelfjäll!

Har nyss packat in det sista i bilen och varit ut på en promenad med hunden. Nu bär det av till kittelfjäll, hoppas alla får en bra nyår! Har gjort några tidsinställda inlägg så det blir inte helt tomt här, har nämligen ingen tillgång till internet där uppe. Men vi hörs när jag kommer hem igen, pussar!♥

Godnatt♥

Har legat och gjort en sammanfattning av 2011 som kommer upp imorgon vid klockan 6, så kika in då! Nu ska jag sova för imorgon bär det förhoppningsvis av till fjällen. Godnatt!

When it feels like the lyrics to the song you're listening to were written just for you.




If you live to be 100, I hope I live to be 100 minus 1 day, so I never have to live without you.




Victoria's Secret Fashion Show!



Missade årets Victoria's Secret fashion show så har nu legat och kollat på hela på youtube. Tycker att alla som missade den ska titta, så sjukt grym! Så grymt snygga alla modeller är dessutom!


Kväll i sörfors!








godnatt

Kan som vanligt inte sova, har spenderat kvällen i Sörfors med Linny, Emil och Simon, grillade, sjöng och hade de trevligt! Nu ska jag ge sömnen en sista chans, godnatt!

-




Girls know how to fake smiles. Guys know how to fake feelings.


-

Skakar och gråter av rädsla, fuck this..

27 dec 2011

sitter just nu hemma hos Svante med han och emeli. ska äta marängswiss och spela kort!


-


I'm not even upset, hurt or angry anymore.
I'm just tired.
I'm tired of putting in more effort than I receive.
I'm tired of holding on for nothing.
I'm tired of believing all your lies.
I'm tired of you proving me wrong every time.
I'm tired of getting my hopes up and being disappointed again.

Shopping!




Tre linnen, eyeliner, ögonfranslim, bandeu-bh, trosor!

27 dec 2011

Godmorgon!

Ligger just nu i sängen i min onepiece och läser bloggar. Hunden väckte mig vid elva och ville gå ut så det var bara att klä på sig och gå ut med honom. Det är snorhalt ute och det blåser så in i helvete! Vad hände med vintern? Jag vill ha en meter pudersnö!! 

Igår så var jag först på stan med Moa i någon timma och sen när hon for gick jag med Amanda och Pernilla. Lyckades ändå fynda några saker, är sjukt nöjd! När vi kom hem så fixade jag och amanda oss lite och sen tog vi en promenad till Ica för att köpa lite godsaker. Vid 9 hämtade Emil upp oss och sen for vi till Sörfors där vi grillade med han och Simon, mysigt! Efter ett tag kom även Jens, Jocke och Jopp och då for vi ut och sladdade lite med bilen. Skönt med en lugn kväll, älskar att sitta ute o grilla och bara prata! Blir småsugen på att flytta ut i skogen, så mycket mysigare. Men nä, jag skulle nog bli tokig på att de inte går bussar osv, haha. Nu  ska jag fortsätta läsa bloggar, sen tänkte jag fota det jag köpte igår. Hörs senare!♥


jag och några fina tjejer för någon helg sedan!

26 dec 2011

sitter på Max och chillar med Chrille och Amanda som ska äta. har shoppat väldigt mycket på mellandagsrean trots att jag aldrig ens brukar gå på den!


25 dec 2011

Goddag!

Sitter just nu och tittar på monsters inc med lillasyster! Hade en jätte bra jul med en massa god mat hos morbror och hans tjej. Ikväll blir det middag hos farmor med släkten, blir nog mysigt!:) sen åker vi förhoppningsvis hem ikväll. Men nu ska jag fortsätta se film, hoppas alla haft en bra jul och att ni får en god fortsättning! Pussar!


All I want for christmas is you

Nu åker jag till morbror för att fira jul, hoppas alla får en jätte bra jul. God jul!♥



God jul pappa, jag saknar dig!

24 dec 2011

Godmorgon!

Blev ingen uppdatering igår för jag hade inte säskilt mycket kul att skriva om. Torsdagskvällen spenderades hemma hos jopp med han, amanda, jens, jocke, daniel och emil. Spelade kort osv, trevligt! Kom inte hem förens 2 - halv 3 och så hade jag en kompis som sov här. Igår så tog jag det bara lugnt. Firade lilla julafton med Pekka och Moa (som är hemma från karlstad!!). Fick en ansiktsmask och en ögonskuggepalett av pekka, tack!♥ På kvällen så var jag, amanda, jens, jocke och ludde hemma hos amanda och såg film. Skönt att bara ta det lugnt med tanke på att det är julafton idag, god jul förresten!♥


Förra julen!

I'm afraid to lose you and you're not even mine.


22 dec 2011

Godmorgon!

Blev ganska sent inatt så orkade inte fara på avslutningen. Igår så var jag med Amanda tills typ 11, såg bara film och tog det lugnt. Sen vid halv 1 kom jocke och johan förbi och var här tills typ halv 2. Somnade inte förens typ halv 5 så kändes bara jobbigt o kliva upp o fara på avslutningen. 
Nu har jag ganska nyss ätit frukost och nu ska jag försöka få lillasyster att klä julgranen med mig, har ingen julstämning alls för vi har inget julpynt framme.. Tråkigt att vi inte kan ha det men katterna river ner allting så det är inte ens värt att ta fram det. Får se hur länge granen klarar sig, haha! Menmen, hörs mer senare! Pussar


Det här var nog det sjukaste jag sett.


21 dec 2011

Drog på stan ett tag med amanda för att leta en födelsedagspresent åt min syster som fyller år 1 januari. Hittade äntligen en sak som jag verkligen hoppas hon blir glad över, kan inte skriva vad för hon läser min blogg, haha.. 
Just nu är jag också med amanda, men hon sover och jag sitter vid datorn, sociala! Menmen, hörs mer imorgn! Pussar

-



Friendship is the hardest thing in the world to explain. It's not something you learn in school. But if you havent' learned the meaning of friendship, you really havent' learned anything.

21 dec 2011

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen o upptäckte att jag försovit mig.. Har ganska nyss ätit frukost och ska snart klä på mig o gå ut med hunden. Efter det ska jag till stan en sväng för att fixa lite saker, hoppas att det inte är så otroligt mycket folk bara! Skriver mer när jag kommer hem, pussar!

I may not be perfect, but I'm always me.


Grattis älskade kusin!♥

Idag fyller min älskade kusin 17 år, stort grattis gumman! Hoppas du har en bra dag!♥

Surf's julshow 2011!










Ridningen igår!




Haha, klaga inte på hur hemskt det ser ut. Det var en tävling och han var otroligt taggad och stark..!

19 dec 2011

Är fortfarande helt död i kroppen. Så fort jag är uppe och går så börjar det snurra så det blev ingen skola idag. Har legat i sängen fram tills nu och nu sitter jag o väntar på middag, är dock knappt hungrig trots att jag inte ätit på hela dagen. Ska till läkaren imorgon, känns bra eftersom att jag är less på att må såhär. Förhoppningsvis får jag lite mer energi utav maten så jag kanske orkar göra något ikväll. Funderar på att åka till amanda och bara se film, mysigt!


bjuder på en bild trots att jag är otroligt skabbig, haha!

Sometimes it's easier to pretend you don't care, than to admit it's killing you.


Yougo-jeberg-roof_large


Godnatt♥

Kom hem från stallet för lite mer än en timma sen. Har ganska nyss duschat och nu ska jag lägga mig och se på House. Lägger in bilder och filmer från ridningen och julshowen imorgon! Godnatt♥

18 dec 2011

Godmorgon!

Har lite panik för jag ska börja fara till stallet om 10 minuter och jag vaknade nyss. Mamma hade missuppfattat tiden så hon har inte väckt mig.. 
Igår så spenderades kvällen hos amanda med henne jens jocke och jopp. Såg film och spelade kort, skönt med en lugn kväll! Idag så blir det en hel dag i stallet, kommer inte hem förens 8-9 kanske. Blir nog ingen mer uppdatering för när jag kommer hem blir det duscha och sen försöka sova! Men vi hörs, pussar!


haha, gammal bild..

17 dec 2011

Hann inte blogga något imorse för jag drog ner på stan med Amanda och mamma för att leta en födelsedagspresent åt min lillasyster. Lyckades dock inte hitta något men bytte åtminstonde en julklapp. När vi kom hem slog vi in julklappar så nu är jag nästan klar med allt, känns skönt! 
Nu ska jag äta gomiddag och sen bär det av till amanda för myskväll. Ha en bra kväll!♥



16 dec 2011

Drog på stan en sväng efter skolan med Moa, Elina och Matilda. Tanken var att jag skulle hjälpa moa att leta julklappar men självklart slutade det med att jag köpte en sak till mig själv. Blev ett skit snyggt halsband som jag förhoppningsvis ska inviga ikväll! Orkar inte fota just nu men ni får se bild senare! (= Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig!

16 dec 2011

Titta vad som satt på mitt skåp när jag kom till skolan, tackar! Har bara en lektion kvar, känns sjukt skönt! Då blir de hem o sova!

Mitt liv är typ förstört.



Så jävla skön tjej, haha! Tycker dock det är lite tråkigt med allt folk som inte förstår ironin i det hela..


15 dec 2011

Godmorgon!

Mår fortfarnade inte bättre så blev ingen skola idag heller. Har sovit väldigt många fler timmar än vad jag brukar och är ändå helt slut. Allting snurrar och jag har svårt för att fokusera på saker med blicken. Om det inte går över så ska mamma ringa läkaren om någon dag.. Drömde förövrigt inatt att jag hade en vinröd stickad tröja, blev väldigt besviken när jag vaknade och insåg att de va en dröm. Så nu måste jag nästan ge mig ut på jakt efter en sån, haha! 
Ska gå ner och ta något o äta och sen ska jag dra mig mot skolan för jag ska göra ett prov sen, får se hur de går.. Menmen, vi hörs mer senare! Pussar

Godnatt♥

Har ägnat kvällen till pluggning - igen! Gick dock inte lika bra idag som igår. Har verkligen inte ork till något, känns förjävligt..  Har tydligen två prov imorgon, fick veta om de ena ikväll, lyckat! Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova ihopp om att inte vara lika slut imorgon så jag tar mig upp. Hörs mer imorgon om hur de går, haha. Godnatt!



Sjukt duktiga!



Blev mycket videos idag, men dom här tycker jag ni ska titta på också. Sjukt duktiga!

Så otroligt söta!



Tycker att alla ska ta sig tid och titta på filmerna, så sjukt söta! Hade inte tackat nej till en så där mysig pojkvän!

Födelsedagspresenter!








Ridbyxor, hårdonut, suduko, mascara, sminkborttagning, godis, spin-the-shot, klocka, presentkort, godis, giftbox från bodyshop, "tavla", kavaj, ridstövlar, onepiece, tjocksockar, pengar. 

Fick även ett par örhängen som jag bytte mot halsbandet och linnet jag visade här om dagen! Är sjukt nöjd med allt jag fick, tack alla!♥

14 dec 2011

Godmorgon!

Blev ingen skola idag för jag är så sinnes sjukt trött. Vaknade kring 10 och sen dess har jag fått kämpa med att hålla ögonen öppna. Vet inte riktigt varför de är så med tanke på att jag sov faktiskt bra inatt. Och om jag sitter och tittar på någonting så börjar allt röra på sig och tillslut börjar det snurra, sjukt läskigt! Känns som om jag somnar kommer jag sova i typ en vecka, haha. Skulle verkligen behöva plugga men de är lite svårt när allting snurrar.. Ska försöka städa lite för mitt rum ser ut som ett bombnedslag, får se hur länge jag orkar. Men vi hörs mer senare, pussar!


gammal bild!

pluggar

Sitter just nu i min Onepiece och pluggar tillsammans med Pekka. Har suttit här i snart 3 timmar och har fått lite gjort, känns sjukt bra! Nu ska jag krypa i säng, hörs mer imorgon!



Sjukt!


13 dec 2011 - luciafirande

Hann inte blogga innan jag for till skolan för jag var tvungen att åka tidigare. Vaknade kvart över fem och kunde inte somna om så är lagom trött nu.. har nyss haft luciatåg pa skolan och nu ska vi ha psykologi. hörs senare!(=

12 dec 2011

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen o upptäckte att jag hade försovit mig, känns inte så kul.. Blev väckt 7 imorse o då sa mamma att jag hade försovit mig. Flög upp ur sängen o tittade på klockan och insåg att de va en timma kvar tills jag skulle upp. La mig o somnade om och sen måste jag ha slagit av väckaren i sömnen.. Nu ska jag gå ner o äta frukost och efter det ska jag ut på en promenad med hunden! Hörs senare:) 



snyggast i världen


www.fnyh.devote.se

11 dec 2011

Godmorgon!

Hann inte skriva innan jag drog ut igår för jag fick lite bråttom. Kvällen spenderades hos en kompis med en massa folk, trevligt! Kom inte hem förens efter 4 någon gång och somnade kring halv 8 så är lagomt trött just nu! Idag ska jag ha "födelsedags fika" med mina vänner eftersom att jag fyllde år i tisdag. Och dessutom kommer min kusin som jag inte träffat på jättelänge, sjukt roligt! Men nu måste jag börja göra mig iordning för snart kommer min älskade kusin hit. Hörs senare!♥



Nagellack



Fick en fråga om jag kunde visa det silvriga nagellacket jag köpte förra helgen och självklart kan jag det! Jag ÄLSKAR det! Perfekt silvrig färg, man måste dessutom bara måla ett lager för att det ska täcka! Helt underbart!

Shopping!



10 dec 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Vaknade för 2 timmar sen men ligger fortfarande kvar i sängen. Gick bara ner för att göra frukost och sen gick jag upp o la mig igen! Har varit väldigt dålig på att blogga dom senaste dagarna. Dels för att jag inte har haft tid och dels för att jag inte haft ork. Har varit otroligt duktig (enligt mig själv) som var på fältstudierna alla dagar utom en. Och efter skolan så har jag varje dag haft saker att göra så har inte hunnit sitta vid datorn så mycket. Men det är nog lika bra, har en liten svacka just nu så har inget roligt att skriva om. Försöker umgås med mina vänner så mycket som möjligt för att ha annat att tänka på.

Igår så blev det en lugn kväll. Finaste Amanda kom hit med ostbågar och så såg vi Idol-finalen. Tyckte verkligen att Amanda Fondell förtjänade att vinna, hon var så grymt duktig! Efter Idol så gick kom några kompisar förbi och då var vi ute en stund. Har snöat helt sjukt mycket dom senaste dagarna vilket är väldigt kul, älskar snö!! När dom drog så gick vi förbi Fanny och var med hon och Maria ett tag. 

Idag så ska jag hinna baka inför morgondagen då jag ska ha födelsedagsfika med mina kompisar, sen ska jag hinna städa också för mitt rum ser förjävligt ut. Och ikväll blir det förhoppningsvis fest, taggar! Men börjar dagen med en dusch, hörs senare!♥



8 dec 2011

Känner att uppdateringen inte varit den bästa dom senaste dagarna, har haft ganska mycket att göra och väldigt lite ork. Idag så hade jag skola till 9, sen möte kl 11, var kvar på skolan tills 1 och hade årets första snöbollskrig (!!) med några kompisar. Sen drog jag och Amanda på stan för att leta julklappar, har fixat till alla utom mamma och mormor nu vilket känns otroligt skönt. Hann till och med slå in några! Fick även med mig två saker till mig själv som jag ska visa någon dag. När jag kom hem från stan var det bara att äta och byta om snabbt som attan för efter det bar det av till stallet. Och sen var jag där tills klockan 10 ungefär, så har inte hunnit vara hemma särskillt mycket. Har nyss duschat och nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. Vi hörs mer imorgon!♥


Har även bildbrist.. Denna bild är ett år gammal, knappt förändrats!

8 dec 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Somnade ganska tidigt igår så är pigg nu, känns skönt!(= Idag är det nästsista dagen på fältstudierna, lite tråkigt faktiskt.. Det är ganska roligt att vara på sin gamla skola och träffa alla gamla lärare osv! Har möte på skolan kl 11 idag så kommer bara hinna vara där halvdag. Efter skolan blir det stan med Amanada för att jaga julkappar. Vill helst göra bort det fort innan alla börjar hetsa, så jobbigt när det är proppfullt med folk på stan..! Men nu ska jag göra mig klar och sen ska jag röra mig mot skolan! Hörs senare!♥



7 dec 2011

Hejsan!

Hann inte blogga imorse innan jag for till skolan. Har iallafall lunch nu så är hemma för att äta, var soppa på skolan så kändes godare med hemma mat, haha. Hade en bra födelsedag igår, fick en massa fint! Ska fota allting när jag hinner! Efter skolan blir det nog en sväng ner på stan för att leta julklappar och för att testa en sak som jag fick! Menmen, nu måste jag kila tillbaka. Hörs senare!♥



17 år i staden!



Grattis till mig!(=

6 dec 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Själv har jag legat och vridit och vändt på mig sen 4-5 typ för att jag har så otroligt ont i magen.. Har inte riktigt bestämt mig än för om jag ska släpa mig iväg till skolan. Känns inte så kul att må såhär på min födelsedag:( Men nu ska jag gå ner och testa äta lite och se om det blir bättre, vi hörs senare! 



Godnatt♥

Drog på stan efter skolan med Amanda för att leta julklappar. Fick med mig tre stycken julklappar hem vilket känns sjukt skönt! Började få panik över att jag inte hade köpt någon än, brukar vara klar vid den här tiden på året.. Om 2 timmar fyller jag 17, känns inte överdrivet spännande om jag ska vara ärlig. Hade varit roligare om jag blev 18, men nu är det bara ett år kvar, tagga! Nu ska jag krypa ner i sängen och se på film, godnatt!♥



på västangård!

Sitter just nu på min gamla skola och har.. svensk/engelska tror jag. Dock sitter alla och jobbar med olika saker. Får agera stödlärare, lite smått pinsamt att man inte kommer ihåg det man gjorde i åttan. Får hjärnsläpp när dom frågar mig om olika saker, haha. Passade på att sno Fredriks dator medan han hjälper en pojke. hoppas alla har det roligt på skolan/jobbet ;)

5 dec 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Fick sova 20 minuter längre idag än vad jag brukar egentligen vilket var sjukt skönt! Dock har jag sovmorgon på måndagar i vanliga fall men inte idag, vilket är mindre skönt.. Idag börjar jag mina fältstudier, ska vara en vecka på min förra skola vilket kommer bli spännande! Har ganska nyss fixat mig klart och ska snart börja röra mig mot skolan! Kommer förmodligen gå till ungefär 3 varje dag.. Menmen, vi hörs mer när jag kommer hem! Pussar



4 dec 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Själv somnade jag ganska tidigt igår och min älskade vän vågade inte ens väcka mig så hon hade gått hem utan att säga något, haha! Igår så var vi först på Allstars och åt middag, sjukt god mat! Efter det blev det bio, såg Breaking Dawn del 1. Tyckte den var otroligt bra, vill inte vänta ett år innan jag får se nästa del.. :( När vi kom hem så la jag mig och såg på House medans Pekka spelade spel på andra datorn, och sen somnade jag, haha. Så såg min lördagskväll ut! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag försöka ta tag i mitt rum som är väldigt stökigt. Får nämligen besök av farmor och mormor (+pekka såklart) idag. Dom kommer hit för att fira mig som fyller år på tisdag. Ska bli väldigt roligt för har inte träffat farmor sen i slutet av sommaren! Uppdateringen lär väl inte vara särskillt bra idag eftersom att jag vill spendera så mycket tid med dom som möjligt, men ska försöka slänga in åtminstonde ett till inlägg! Ha en bra söndag allihopa!♥


Syster och Pekka på Allstar!

Pekka och mamma!






3 dec 2011

Hejsan!♥

Uppdateringen har varit lite dålig.. Kom inte hem förens 3 inatt och då var jag alldeles för trött för att blogga. Hade en kompis som sov här så har varit med den hela dagen dessutom. Nu har jag nyss fixat mig klart och vi ska snart fara till stan där vi ska äta på resturang med Pekka och hennes mamma och efter det blir det bio! Hoppas alla har en bra lördagskväll!♥



We found love

Hann inte blogga innan jag drog ut. Sitter just nu hemma hos en kompis och väntar på att några ska fixa sig klart! Ikväll ska jag umgås med några vänner, ha en bra kväll!♥


Shopping!



Det här fick jag med mig hem från stan idag. En kofta, tre nagellack och fick även med mig en bh men den orkade jag inte fota. Är väldigt nöjd med allt jag hittat idag, var ett bra tag sedan jag shoppade så det behövdes Nagellacken är mycket snyggare i verkligheten, var jättesvårt att få med färgerna på dom. Ska testa det silvriga nu!

2 dec 2011

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Idag ska jag faktiskt till skolan, fick dessutom veta att vi bara har en lektion idag, skönt! Börjar äntligen känna mig lite piggare och friskare, hoppas det fortsätter åt det hållet! Efter skolan ska jag kanske ner på stan en sväng om jag orkar, skulle behöva fixa lite saker. Har inte börjat köpa julklapparna än, paniiik.. Brukar vara klar vid det här laget. Men får skylla på att jag legat hemma sjuk(a) Men nu ska jag börja dra mig mot skolan, hörs senare!♥



Grattis!♥

Grattis till finaste Linny som fyller 17 år idag!♥

1 dec 2011

Godmorgon!

Ligger fortfarande hemma. Hade tänkt att gå till skolan idag men vaknade upp och mådde sämre än vad jag gjort tidigare.. Är väldigt less på att vara sjuk nu. Har hela helgen planerad med en massa saker så har verkligen inte tid att vara sjuk! Dessutom fyller jag år på tisdag och då vill jag helst vara frisk.. :( Funderar på att baka för att fördriva tiden lite, men det känns alldeles för jobbigt, haha! Som tur är jobbar mamma hemma så kan gå o va social med henne emellanåt. Men nu ska jag slå på ett nytt avsnitt av House, ha en bra dag!♥


tur jag har min bebis iallafall!

RSS 2.0