29 nov 2013

Idag for jag och Amanda till Dunex för lite miljöträning. Hade faktiskt förväntat mig att det skulle gå skitdåligt då han kan vara väldigt skvättig, han kan t.ex. bli rädd av att någon hostar. Men det gick över förväntan, han skötte sig galant! Till en början var det lite läskiga saker och han ville fly upp i mitt knä, men han lugnade ganska snabbt ner sig och accepterade dom flesta sakerna vi använde. Testade bl.a. att skrika, flaxa med paraply, plastpåse, pilatesboll och presenning. 
Såhär duktig var han, lilla bebisen!
 

right now..

 
 
 
 

-
22 nov 2013

promenad med två vovvar var inte det enklaste när dom ville gå åt varsitt håll.. 
tur dom är söta iallafall! 

Harry Potter museum del 2.

 Här kommer resten av bilderna från Harry Potter museumet. Säger de igen, får ni chansen att åka dit, åk dit!!! 

morgonmys med älsklingen
Hööks!

blev lite kvällsshopping på hööks med Amanda! hittade även ett av deras paket som dom hade gömt i butiken, tackar!mot övik!
Nostalgi

Håller på o rensar min garderob och då spelas självklart min Nostalgi lista! Blir alltid på så bra humör av lite gammal musik!(=
 
Feel free to subscribe!
 

Harry Potter museum del 1.

 
En av dagarna i London for vi på Harry Potter museumet. Åker ni någonsin till London så måste ni åka dit (om ni gillar harry potter dvs.). Det är en massa kulisser, kostymer och andra saker som användes under inspelningarna av alla filmer, sjukt coolt! Har så mycket bilder därifrån så jag får dela upp det i olika delar!

Shopping

Här är lite av de jag har shoppat senaste tiden.. Orkade inte fota allt så dehär fick duga! Undrar ni vart något är köpt så är det bara att fråga!

Älskade pappa..

idag är en sån dag då det är extra jobbigt att kolla instagram o Facebook och se alla som får fira farsdag med sina pappor. jag önskar så otroligt mycket att jag fick spendera dagen med dig, men jag hoppas du har det minst lika bra i himlen! grattis på farsdag älskade pappa!<3 I'm tired of crying my eyes out.
Ny profilbild!

foto: linnea lindgren

HelloHalloween

Foto: Stig Lundberg

RSS 2.0