I don't know why I'm still alive.

The bed is my escape from reality. When I lie down under the quilt I can just drop everything and break down. But the second I get out I pull on the front again and continue my game.
 
 

Redo för tävling imorgon!

Passade på att göra bebisen fin inför tävlingen imorgon. Badad och knoppad, ser väl hur han ser ut när jag kommer dit imorgonbitti, haha..
 

New shoes!


You take every single opportunity to hurt me..

 

London shopping del 2!

 

fina häst
London shopping del 1!


London del 1!

Här kommer första delen av London bilderna! Har hur mycket bilder som helst så lär bli en del inlägg.. Det här var iallafall första och andra dagen! Skit väder varje dag men vi var lika glada ändå!

3 bilder till på Hercules!


Häst är bäst!

Här är några av bilderna jag tog på Hercules i tisdags! Vi hade tur att det var sol och inte så dassigt ute så det gick ändå att få fina bilder. Synd bara att vi går mot vinter nu och då är det inte lika roligt att fota ute längre.. 

17 okt 2013

Dom två senaste dagarna har verkligen gått i racer fart. Det är ganska chill på jobbet så tiden går fort. Får sluta vid 1-2 och när jag kommer hem lägger jag mig o vilar en stund. Det är skönt att ha lite struktur och göra saker på dagarna även om det är jobbigt när man sover lite.. Fick även turen att jobba med finaste Olivia idag så jobbet blev genast mycket roligare! Nu ska jag lägga mig i soffan framför tvn och bara slappa, för imorgon väntar en ny dag med jobb! 

 
 

16 okt 2013

sitter just nu på bussen påväg till jobbet! var inte roligt att kliva upp till minusgrader, brr. nu känns de verkligen som om vintern är påväg, längtar efter snön!! menmen, bjuder på en gammal bild så länge! Finaste Hercules!

Åkte till stallet mycket tidigare idag för att knäppa lite bilder på finaste Hercules! Lilla Sofia fick även vara med på ett hörn;) Ska försöka gå igenom bilderna så snart som möjligt och lägga upp några här. Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa för imorgon väntar jobb!

It hurts so fucking bad.

 

Foto med Stig del 2

Är så otroligt dålig på att blogga så bjuder på några bilder jag tog med Stig för nån vecka sen! 

idol-mys hos josse!
Foto med Stig

foto: stig lundberg

godnatt!

imorgon vankas de jobb, nattinatt!uppe med tuppen för jobb!
på sjukhuset..

sitter just nu på sjukhuset och ska snart ta massa prover, wish me luck..Right now, I just want someone to kiss my forehead and tell me how lucky they are to have someone like me.

 

RSS 2.0