Dag 6. En bild på en tid du saknar.


31 jan 2012

Hemma från skolan nu, hade bara en lektion som gick otroligt fort. Gick ner på stan en sväng för att amanda skulle fylla på sitt busskort och sen for jag hem igen. Tror jag ska lägga mig i sängen och se en film i väntan på att jag ska fara till stallet. 


31 jan 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Kunde inte somna igår så somnade rätt sent och vaknade kring 5 och hade svårt för att somna om. Men behövde inte kliva upp förens halv 10 så jag överlever! Har bara en lektion idag, sjukt skönt! Efter skolan ska jag nog hem och ta det lugnt tills jag ska till stallet. Menmen, hörs mer senare! 


orkade verkligen inte fixa mig idag, har bara lite foundation!

good friends are like stars. you don't always see them, but you know they're always there.




Frågestunden!

Glöm inte frågestunden! Klicka hääääääär för att komma till den!

Dag 5. 10 bekännelser om dig.

• Jag är rädd för framtiden.
• Har väääldigt blandad musiksmak.
• Min ögonfärg är det enda som jag är någorlunda nöjd med, hade gärna haft liite blåare ögon!

• Jag har aldrig varit kär.
• Har ridit sen jag var 7, alltså i 10 år.


• Jag sjunger väldigt falskt.
• Pekka har varit min bästa vän sedan jag var 4 år, utan henne vore jag ingenting.


• Mina tänder är det jag har mest komplex för, ler nästan aldrig på bilder. Har försökt få tandställning flera gånger men blir alltid nekad.
• Är inte rädd för att säga vad jag tycker.
• Jag har otroligt mycket fobi för spya.

30 jan 2012

godmorgon!
blev ingen skola för mig idag eftersom att jag sov så otroligt dåligt inatt. När väckaren ringde låg jag och skakade för att jag var så trött.. Har sovit jätte dåligt i helgen också så hade inte klarat av att gå till skolan när jag var så trött. Vaknade för ett tag sedan och är fortfarande sjukt trött, men kan inte sova längre för då kommer jag inte kunna sova inatt. Nu ska jag göra lite frukost, sen ska jag ta en promenad med hunden och sen ta tag i lite skolarbete. Hörs senare!

-

älskar att inte kunna sova.....

silence is a girls loudest cry, you know she's really hurt when she starts ignoring you.




29 jan 2012

lyckades få med mig mamma och syster ut och övningsköra ett tag, gick jätte bra! for till media markt för att köpa plast till min telefon och självklart fanns det till alla telefoner utom min... även ridningen gick ganska bra, har några filmer så får se om jag visar någon! kom ganska nyss hem efter att ha varit och träffat en kompis, ska strax krypa ner i sängen så vi hörs mer imorgon!


Dag 4. En låt som betyder mycket.


Norlie & KKV - tröjan du hatar.


29 jan 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Somnade kring 3 inatt, kändes skönt att det inte blev så himla sent. Hann med att se både Bröderna Lejonhjärta och Mio min Mio igår, älskar astrid lindgren filmer! Nu ska jag gå ner och tjata lite på mamma om att fara ut och övningsköra, har inte kört sen förra helgen så det kan behövas! Hörs mer senare!♥



I love it when I catch you looking at me, then you smile and look away.



Bröderna Lejonhjärta!

Min finaste kom ganska nyss hit och nu ska vi se bröderna lejonhjärta och äta ostkrokar, mysigt! Ha en bra lördagskväll!♥


"Nobody dies a virgin, life fucks us all." - Kurt Cobain


28 jan 2012

Hejsan!♥

Hann inte blogga så mycket igår för på dagen var jag och amanda ute och fotade lite. Sen kom Pekka hit och det slutade med att vi alla tre låg och sov i min säng. På kvällen så blev det chillfest med amanda och några killar. Kom hem kring två o hade en kompis som sov här så somnade väl kring 7 och klev inte upp förens 2 typ, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen i väntan på middag. Hörs senare!



Nya blogg.se!



Tyckte att det blev sjukt bra när dom gjorde om blogg.se, framsidan är mycket snyggare nu. Vad tycker ni? Hiss/diss?

Dag 3. En viktig person i ditt liv.


fick bli två!


27 jan 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Var sjukt skönt att ingen väckare ringde imorse (är ledig idag). Ligger fortfarande i sängen men ska väl snart börja kliva upp. Idag ska jag vara med amanda och vi ska göra en rolig sak, ni får veta vad senare! Nu måste jag börja göra mig iordning så vi hörs senare! 



Kvällens outfit!



Nu drar jag till sörfors med amanda, ha en bra kväll!

I wish I had the courage to tell you how I really feel.


Dag 2. En bild på en person som vet mest om dig.


26 jan 2012

Godmorgon!

Försov mig imorse så hann inte till första lektionen. Men nu är jag uppe och färdigfixad så ska snart börja dra mig mot skolan. Har bara två lektioner kvar eftersom att jag missade den första så slutar vid 2 någon gång. Efter skolan måste jag till stan för att fylla på mitt busskort.  Orkar inte ta med mig datorn till skolan så vi hörs när jag kommer hem igen! Pussar!♥


körde på¨uppsatt hår idag!

.


Dag 1. Din profilbild på facebook med flest "likes"


I'm not a facebook status, you don't have to like me.


Kör på en lista!

Dag 1. Din profilbild på facebook med flest "likes"
Dag 2. En bild på en person som vet mest om dig.
Dag 3. En viktig person i ditt liv.
Dag 4. En låt som betyder mycket.
Dag 5. 10 bekännelser om dig.
Dag 6. En bild på en tid du saknar.
Dag 7. En gammal och en ny bild på dig.
Dag 8. En bild från din förra sommar.
Dag 9. En puss eller kram bild på dig och någon.
Dag 10. Några/något favorit citat
Dag 3. En viktig person i ditt liv.
Dag 4. En låt som betyder mycket.
Dag 5. 10 bekännelser om dig.
Dag 6. En bild på en tid du saknar.
Dag 7. En gammal och en ny bild på dig.
Dag 8. En bild från din förra sommar.
Dag 9. En puss eller kram bild på dig och någon.
Dag 10. Några/något favorit citat

hemma!

kom nyss hem från skolan och nu väntar jag på att posten ska komma. ska vara ta deg lugnt tills jag ska till stallet, får se till att inte somna bara för då lär jag inte kunna sova inatt.. nu såg jag postbilen!! vi hörs


24 jan 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott, det har inte jag. Har sovit mindre än 4 timmar inatt men jag ska kämpa mig iväg till skolan ändå. Får se om jag orkar stanna hela dagen, men ska försöka så gott jag kan. Efter skolan ska jag iväg till stallet och där kommer min kväll spenderas, får se vad som händer efter det! Menmen, hörs senare!



Frågestund!

Fick en fråga om jag inte kunde ha en frågestund och eftersom att jag har väldigt lite ork till att blogga just nu så passar det väl bra. Så passa på att fråga nu, avslutar när jag känner för det!!


haha, bild från 2010. Orkade inte göra någon ny!

22 fucking januari.

Då var vi här igen, ännu ett år har gått och jag har fortfarande svårt att förstå att jag aldrig någonsin kommer få träffa dig igen. 4 år har nu gått sen du lämnade oss, 4 förjävliga år. Om du bara visste hur tomt det är utan dig, du lämnade oss alldeles för tidigt. Jag saknar dig otroligt mycket, skulle göra vad som helst för att få tillbaka dig. 
Jag älskar dig pappa!♥


Always in my heart!



21 jan 2012

Hejsan!

Orkade inte blogga något igår. Drog in till stan vid 3 för att fixa en sak, sen for jag till stallet med sofia och blev där i ca 4 timmar. Sen åt vi middag på max och när jag kom hem duschade jag fort som fan och sen for jag till sörfors. Nu ska jag ut och övningsköra och ikväll vankas det party! Lägger bloggen åt sidan för resten av den här helgen, har ingen som helst lust att göra något egentligen men det är bättre än att ligga hemma och må dåligt. En förklaring kommer upp imorgon, så jag hoppas dom flesta förstår varför jag lägger bloggen åt sidan! 



There's always that one special person that no matter what they've done to you, you just can't let them go.




Svar på fråga!

Svar: Jag äter redan sömnpiller och lugnande innan jag ska sova men uppenbarligen så fungerar dom inte särskilt bra!
Tycker att det är lite roligt att folk som inte vet något i överhuvudtaget ska lägga sig i. Och dessutom är dom så fega att dom inte ens kan skriva vem dom är!

I'm sorry.



I'm sorry I constantly want to talk to you.
I'm sorry when you take long to reply, I get sad.
I'm sorry if I say things that might piss you off.
I'm sorry if I come off as annoying.
I'm sorry if you don't wanna talk to me as much as I wanna talk to you.
I'm sorry if I think about you too much and too often.
I'm sorry if I tell you about my pointless drama when you don't really care.
I'm sorry if I come off as being clingy, but it's just me missing you.

19 jan 2012

Godmorgon!

Vaknade för ca en halvtimma sen utav ett sms. Försov mig ganska rejält. Kunde som vanligt inte sova inatt så när väckaren ringde slog jag av den i sömnen.. Nu ska jag gå och käka lite frukost, ska försöka uppdatera lite då och då  trots att jag inte har någon egen dator! Vi hörs senare, pussar!♥


haha, fanns en massa gamla bilder i datorn jag sitter vid nu. Den här är från 2010!

18 jan 2012

Godmorgon!

Sov otroligt dåligt inatt så försov mig imorse. Vaknade för snart en timma sen och sen dess har jag bara hunnit äta frukost. Min dator har kraschat och skoldatorn är otroligt seg så kommer inte bli så mycket uppdatering.. Ska lämna in skoldatorn och försöka hitta någon som kan hjälpa mig med min egna! Ska sätta mig och läsa lite i min engelska bok som jag måste läsa ut, skriver mer när jag orkar kämpa med datorn..


saknar min älskade kusin!

17 jan 2012

har inte hunnit blogga idag. försov mig lite så fick bråttom för att hinna med bussen. efter skolan for jag på stan för att fylla på busskortet och nu är jag i stallet!


I would rather fight with you, than make love to anyone else.


16 jan 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Fick mig några timmars sömn iallafall. Har ganska nyss fixat mig klart och ska strax börja gå till bussen. Efter skolan ska jag ner på stan för att titta efter lite saker, får se om jag hittar något! Menmen, nu ska jag fixa det sista och sen ska jag till bussen. Hörs senare!



.

Tumblr_lrbawetf1e1qbpwzeo1_500_large



15 jan 2012

Hejsan!

Hade inte så mycket tid till att blogga igår. Jag och Pekka gick ut på en promenad som tog ca en och en halv timma. Det var hur fint som helst ute och inte allt för kallt. Gick och pratade om allt mellan himmel och jord, behövdes verkligen! Direkt jag kom in for jag och käkade på Subway med Sofia och sen drog vi till stallet för att titta på hennes häst. Gick en långpromenad med den också så fick mycket motion igår! När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och sen kom Emil och ante och hämtade upp mig o amanda och sen for vi till sörfors. Där körde vi epa (jag ägde på att köra), grillade osv! Mysigt! Nu ska jag strax ut och övningsköra och sen bär det av till stallet, hörs senare!


igår!

14 jan 2012

Goddag!

Vaknade kring elva imorse och sen dess har jag typ.. städat? Duktigt av mig! Är lite dålig på att blogga men det händer inget roligt just nu, jag ligger för det mesta bara i min säng och orkar inte göra någonting. Inte så himla intressant att läsa om. Nu ska jag fortsätta städa, hörs när jag har något intressant att skriva om, haha! 


foto: stig lundberg

Dear boys, be the type of guy you would want your daughter to be with.



When we first met, I had no idea that you would be so important to me.




Stallet!











Smycken

Gjorde lite smycken idag, blev två armband och ett halsband! Orkade dock inte fota hela halsbandet men det är en lång kedja så ugglan hänger typ vid naveln!



11 jan 2012

Godmorgon!

När väckaren ringde imorse hade jag sovit max en timma så jag var helt död. Slog av väckaren i sömnen och min älskade mamma visste att jag inte hade sovit så hon väckte mig inte. Måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet nu. Ska snart ner på stan för att fixa lite saker. Så nu måste jag kliva upp och äta lite frukost, hörs senare!


foto: stig lundberg

No matter how much I talk about how cute those other guys are, just know that I only want you.



Kan som vanligt inte sova. Väckaren ringer om tre timmar och då lär jag vara helt död. Ganska less på min dygnsrytm just nu, gick och la mig vid elva i hopp om att kunna somna i tid men icket.. Nu ska jag ge sömnen en sista chans, hoppas alla andra redan ligger och sover! Godnatt!

When it hurts to look back and you're scared to look ahead, you can look beside you and your bestfriend will be there.




Mot stallet!

Ska strax dra till stallet för idag har Amanda sin första ridning. Ska bli sjukt spännande, haha. Var så länge sen jag började rida så jag minns inte ens hur det var. Efter det ska vi stanna och kolla på en kompis träning så blir i stallet till typ 10 ikväll!


saknar dig bebis!

10 jan 2012

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen och insåg att jag hade försovit mig ganska rejält. Har alltså lyckats stänga av väckaren i sömnen plus att mamma har väckt mig flera gånger men det minns jag inte ens.. Kommer aldrig lyckas vända tillbaka dygnet, fml. Nu ska jag kliva upp och äta lite frukost, sen ska jag försöka städa mitt rum lite. Hörs mer senare!

Cowboy





Foto: Stig Lundberg

9 jan 2012

Äntligen är min bästa hemma!!



-

Den enda person jag vill ha vid min sida just nu är 50 mil bort, fuck this..

when i'm sad i shove in my headphones and just ignore the world.

.

8 jan 2012

Godmorgon!

Vaknade för ca en timma sen och är på sjukt dåligt humör, vet inte varför men har inte lust till någonting. Tänker ligga i sängen fram tills jag ska till stallet, så tror jag lägger bloggen åt sidan idag! Kanske slänger in något inlägg ikväll, annars hörs vi imorgon!


Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything


Godnatt♥

Kom ganska nyss hem från jocke där kvällen spenderats med han, linny och jopp. Såg film, spelade kort osv. Förlorade varenda gång, inte kul.. Nu ska jag krypa ner i sängen och slå på en film, hörs mer imorgon!

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't.

Sitter just nu med Linny som fyller i en Mina vänner bok, haha. Snart kommer jocke och jopp och hämtar oss och sen ska vi typ spela kort osv! Skriver mer senare!

Dancing in the moonlight

Sitter och kollar igenom bilderna från studion medans lillasyster sitter och spelar the sims bredvid mig. Har inte ens tagit mig igenom hälften, kan bero på att jag redigerar dom direkt jag hittar någon som går att använda. Snart kommer förhoppningsvis mamma hem från affären och då blir det god mat, älskar helger! 



Bilder från sörfors!













7 jan 2012

Godmorgon!

Vaknade för ca en och en halv timma sen men har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen. Började bli lite hungrig så måste väl kliva upp snart! Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske spela lite the sims med lillasyster. Och efter maten kommer Linny hit och då får vi se vad vi hittar på! Men nu ska jag gå ner och göra lite frukost, har gjort ett tidsinställt inlägg med lite bilder från när vi var i sörfors här om dagen! 


ta mig tillbaka!

Don't say a word

Kom hem för ca en timma sen. Har spenderat kvällen med Jocke och Jopp. Såg en film som hette Don't say a word (tror jag), var faktiskt riktigt bra! Sitter just nu med min lillasyster och spelar The sims på varsin dator, sociala! Menmen, ska nog snart krypa i säng. Hörs mer imorgon!♥



En bild från igår


Foto: Stig Lundberg

6 jan 2012

Goddag!

Ligger i sängen och halvsover. Somnade inte förens typ 8 imorse och sen vaknade jag tolv och sen dess har jag legat och halvsovit, haha. Igår så spenderades kvällen i Sörfors med Emil och Jocke. Såg film,bakade kladdkaka osv! Kom hem vid 5 imorse så det var inte så konstigt att jag somnade sent.. Men nu ska jag väcka min vän och sen ska jag kliva upp och äta frukost.  Hörs senare! 



Hemma från studion

Kom hem från studion för ca 2 timmar sen. Passade på att duscha direkt efter maten eftersom jag luktade solarium, haha. Har inte fått bilderna än men Stig skulle komma förbi med dom snart så kanske bjuder på en senare! Men nu ska jag titta lite på film, hörs senare!



mot studion!

Sitter med Mette och dunkar musik just nu. Har alldeles nyss fixa oss klart och nu väntar vi på att Stig ska komma och hämta oss. Blir nog i studion minst 2 timmar men kanske mobilbloggar under tiden. Pussar!♥


5 jan 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Har bara sovit i typ 4 och en halv timma så är sjuukt trött men ska möta Mette klockan 11 så fick inte sova nå mer. Först ska vi dra och sola och efter det far vi hem till mig och äter lunch och sen börjar vi fixa oss inför fotostudion. Ska försöka hinna skriva ett till inlägg men de kommer bli ganska stressigt så får se om jag hinner. Annars hörs vi ikväll!♥



Godnatt♥

Kom nyss hem från Sörfors där hela kvällen har spenderats. Drog dit vid 8 och kom hem nu. Vi grillade, hade snöbollskrig, körde epa, tolkade med bob och rulator osv! Älskar verkligen att det har kommit så mycket snö! Hade inte tackat nej till att ha skotern hemma just nu. Orkar inte lägga in bilder just nu för jag måste sova, men jag bjuder på en så länge! Godnatt♥



young, wild and free



So what we get drunk
So what we smoke weed
We're just having fun
We don't care who sees
So what we go out
That's how its supposed to be
Living young and wild and free

Boy you got my heartbeat runnin' away. Beatin' like a drum and it's coming your way



Är med linny just nu, sitter och dunkar musik i väntan på att Emil och Tobbe ska komma och hämta oss! Hoppas alla får en bra kväll!♥


It was dark and I was over, until you kissed my lips and you saved me.



Glider omkring här hemma i min älskade Onepiece. Håller på att fixa lite saker inför morgondagen samtidigt som jag städar lite och dunkar musik! Vill inte avslöja allt för mycket om morgondagen men ska iallafall till fotostudion och ska köra på ett tema som förhoppningsvis kommer vara jätte roligt! Det är alltid roligt att prova på lite nya olika teman och så, blir så tråkigt när man bara fotar helt vanliga bilder. Snart kommer Linny hit och sen drar vi förmodligen till Sörfors för att umgås med några killar!

Gårdagens shopping!



I am good, but not an angel. I do sin, but I am not the devil. I am just a small girl in a big world trying to find someone to love.





Tumblr_lqu9tfunht1qcdp3jo1_500_large



Godnatt♥

Kom ganska nyss hem från Sörfors där kvällen har spenderats med ett gäng killar. Satt största delen av kvällen i en grillkåta och pratade osv! Nu ska jag lägga mig i sängen och slå på en film. Hörs mer imorgon!♥

Hemma från stan!

Kom hem från stan för ett tag sen. Fick med mig en parfym och en kofta hem men orkar inte visa dom just nu. Var superkul att få träffa Olivia igen för det var alldeles för länge sen! Hade en hel del att prata om. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se vad som händer!



3 jan 2012

Goddag!

Vaknade för lite mer än en timma sen och nu har jag ganska nyss fixat mig klart. Ska snart börja dra mig in mot stan för att möta upp Olivia som jag inte träffat på jättelänge. Ska byta lite julklappar och köpa några små saker. Men nu måste jag skynda mig, hörs senare! 



Så jävla grym tjej!


2 jan 2012

Hejsan!♥

Nu är jag hemma från fjällen igen. Blev inte där särskilt länge men har haft det jätte bra. Hann köra skoter åtminstonde så jag är nöjd!;) Hade sjukt mycket snö vilket var helt underbart! Har inte packat upp kameran än så bjuder på en mobilbild från nyår!



That smile you just can't hold back when you're with him.


Bilder från julafton!










Grattis lillasyster!♥

Idag fyller världens bästa lillsyster 14 år, stort grattis!♥






Jag älskar dig!

GOTT NYTT ÅR!!♥

Gott nytt år, hoppas alla har en bra kväll!


Nyår 2009/2010!

RSS 2.0