The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.


Foto: Stig Lundberg


30 mars 2012

Godmorgon! 

Hoppas alla sovit gott! Har sovit ganska dåligt dom två senaste nätterna för jag har gjort illa höften och det gör förbannat ont. Får se hur det går på skolan idag, får försöka att inte springa runt så mycket! Men nu måste jag börja röra mig mot bussen, ha en bra dag!

28 mars 2012

Hejsan!

Blev ingen skola idag för jag sov jättedåligt och mådde dåligt när jag vaknade. Istället kom jopp hit och så gick vi en promenad till draggen och tillbaka i det fina vädret! Nu ska jag på kvällsöppet på Gina Tricot med Sandra, hörs senare!


jag och sandra för någon månad sen!

27 mars 2012

Hejsan!

Hann inte blogga innan jag for till skolan imorse. Sov ganska dåligt inatt också men tog mig upp idag iallafall. Fick tillbaka mitt engelska prov idag, fick VG, hade haft mvg om jag inte hade missat att en övning skulle va på engelska och inte svenska, blöööh! Nu ska jag till stallet, hörs sen!



26 mars 2012

Godmorgon!

Är väldigt less på min sömn just nu, låg och vred och vände på mig  till halv 6 imorse. Trots att jag kände mig trött kunde jag inte sova.. Har dessutom världens halsbränna, ännu bättre! Blev ingen skola idag för jag var alldeles för trött. Vaknade för ungefär en timma sen så har inte fått jättemycket sömn inatt så nu kanske jag kan sova natten som kommer! Nu ska jag kila ner och försöka få i mig lite frukost, hörs senare!

-

ligger fortfarande och vrider och vänder på mig, har inte lyckats sova en blund än så länge, hoppas alla sover gott!


It's tearing me apart


25 mars 2012

Godmorgon!

Blev en ganska lugn kväll igår. Såg på två filmer och åt en massa gott tillsammans med Pekka och mamma, skönt att ta de lugnt ibland också. Sen vid ett blev jag upphämtad av en kompis och så for vi o träffade folk, skjutsade folk osv. Kom inte hem förens 4 typ (sommartid) och lyckades inte somna förens 6 - halv 7 så de var lite jobbigt.. Nu ska jag gå ner och äta frukost, idag blir det en heldag i stallet. Ha en bra dag!



Nails!


Min granne kom hem från thailand för någon dag sedan och då hade hon köpt två nagellack till mig och ebba. Testade ett utav dom idag och blev sjukt nöjd, bilden ger inte färgen rättvisa dock..


Gina Tricot!


Gina Tricot har fått in sjukt mycket snygga shorts inför sommaren! Om det inte vore för att jag sparar pengar till en sak hade jag lätt köpt några av dom här direkt!

23 mars 2012

har nyss fixat mig och ska snart börja dra mot Haga, hoppas alla har en bra fredagskväll!


22 mars 2012

Godmorgon!

Somnade väldigt sent inatt så när klockan ringde var jag som en zombie. Klev upp och åt frukost men kände att jag skulle inte orka skola. Var yr, hade huvudvärk och var helt slut i kroppen. Orkade inte ens lyfta glaset när jag skulle dricka med en hand.. Blir nästan rädd! Gick och la mig igen och sov någon timma till, ligger fortfarande i sängen och tittar på bigbrother. Sipan blev utskickad! Tycker dock att det var lite fel, klart det blir bråk när en massa folk som är väldigt olika ska bo tillsammans. Menmen, nu ska jag äta lite lunch! Pussar!


jag och mette i studion för någon månad sen!

21 mars 2012

Var i stallet ganska länge så kom hem för kanske en och en halv timma sen. Var jättehärligt att vara ute och rida, perfekt väder! Nu har jag nyss duschat och snart kommer amanda hit ett tag, ska försöka sova i tid inatt eftersom att de är skola imorgon. Hörs mer imorgon!♥



Mette 18 år!









21 mars 2012

Godmorgon!

Vaknade för lite mer än en timma sen, sjukt skönt att sova ut! Tog det bara lugnt igårkväll, pekka kom hit ett tag och då tittade vi lite på bigbrother osv. Sen träffade jag en kompis inatt så kom inte i säng förens 3 typ. Nu har jag nyss käkat frukost och ska börja göra mig iordning. Idag ska jag till stallet och rida med desiree, roligt!(= Ska göra ett tidsinställt inlägg med bilder från i helgen nu, så vi hörs när jag kommer hem från stallet igen!



Rest in peace!♥


20 mars 2012

Hejsan!

Glömde helt bort att blogga igår och imorse för jag var upptagen med att plugga. Gjorde ett prov idag som gick superbra, är väldigt nöjd! Efter skolan drog jag till stallet med amanda och nu har jag nyss kommit hem därifrån. Är ledig imorgon så får se vad jag hittar på ikväll! 


jag och linny i lördags!

Swedish House Mafia


Är en aning besviken på deras nya låt. Eller låten var väl helt okej, men videon ser ut som en reklam för absolut vodka..?


Tavla!


Köpte denna tavla förra veckan, hoppas på att bilderna jag har framkallat ska landa i min brevlåda idag eller imorgon så jag får sätta upp den! Resultat kommer sen!:)

.


18 mars 2012

Hejsan!

Har inte uppdaterat så mycket under helgen för mormor har varit på besök så har inte orkat sitta vid datorn så mycket. Igår så firade vi som sagt mette som fyllt 18, var roligt(= idag har jag varit till ersboda en sväng och sedan varit i stallet i några timmar. Nu ska jag krypa ner i sängen och plugga lite, hörs mer imorgon!


snodde denna av mette!

Bäst på wordfeud?




Möt mig om ni vågar;);) maariabodin heter jag!


When the main person who made you smile becomes the main reason for all your tears, you need to leave.




hej snygging!


drar ut!

nu drar jag ut för att fira en kompis som fyllt år, stort grattis Mette<3 ha en bra lördagskväll!


17 mars 2012

godmorgon!

hoppas alla sovit gott(= min mormor är på besök så hon har ockuperat mitt rum så jag har inte sovit så bra inatt.. igår så var jag med Sofia och Linny. for till sörfors en sväng och direkt jag kom hem kom jopp och hämtade upp mig så for vi tillbaka till sörfors, haha! nu ska jag titta på tv med familjen, hörs sen!


Nails



Testade ett nytt nagellack idag, nöjd tjej! Dock så ger bilden inte riktigt färgen rättvisa.

Häst!



Hade tråkigt igårkväll så gjorde ett litet klipp från ridningen i söndags. Red Lady Fire S som är ny, har alltså aldrig ridit henne förut. Var roligt att testa en ny häst men hon var vääldigt framtung (hästmänniskor förstår), vilket var jobbigt. Men det gick ändå helt okej, hon var otroligt het vilket syns emellanåt!

I don't trust easily. So when I tell you "I trust you", please don't make me regret it.



16 mars 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Har sovit ganska dåligt inatt men det gör inte så mycket för idag har jag bara en lektion, skönt! Det är även fredag idag, ännu skönare! Behöver verkligen helg just nu. Ikväll kommer mormor hit, ska bli riktigt kul för jag har inte träffat henne på jättelänge. Sen ska jag även va med linny som jag heller inte träffat på jättelänge! Men nu ska jag börja röra mig mot skolan, hörs senare!


fastnar inte på bild idag men den bjuder jag på!

Ny header!!

Gamla:




Nya:



Vad tycks?(=

We're not friends, we're strangers with memories.


dagens outfit

 

 


15 mars 2012

hejsan!

hann inte blogga innan jag for till skolan för jag snoozade lite för länge, hehe. dagen har gått fort, haft tre lektioner och tittat på treornas hårshow! slutar om 20 min och då ska jag hem och va med Amanda. ska försöka ta dagens outfit idag också, körde på mössan för jag hann inte tvätta håret igår.. menmen, nu ska jag fokusera! hörs sen


dagens outfit

 

 


14 mars 2012

Godmorgon!

Hade svårt att sova inatt så tog en liten sovmorgon. Har ganska nyss fixat mig klart och ska snart börja röra mig mot skolan! Har världens huvudvärk så får se hur länge jag orkar va i skolan, men ska orka med två lektioner iallafall! Skriver mer när jag kommer hem, ska försöka ta dagens outfit idag också! Pussar





13 mars 2012 - Ny mössa




Köpte en ny mössa igår för 10 kr, fett värt! Använder inte mössa så ofta men den lär nog komma till användning någon gång. Idag har jag varit med sofia, vi bakade och såg på film. Försov mig ganska rejält imorse och börjar bli sjuk så orkade inte ge mig ut i blåsten för att ta mig till skolan. Nu ska jag städa lite för mitt rum ser hemskt ut, hörs senare!

Teenagers are the most misunderstood people on earth. We are treated like children but expected to act like adults.




12 mars 2012

hejsan!

hann inte blogga nå mer igår för jag var i stallet i 7 timmar, hann inte innan jag for till skolan imorse heller för jag försov mig lite. har min sista lektion just nu vilket känns fett skönt! efter skolan ska jag på stan en sväng för att leta en present, nu ska jag fokusera på lektionen, hörs senare!


How many times have you typed "I'm fine" while crying?


10 mars 2012

Godmorgon!

Hann inte blogga nå mer igår för enda stunden jag var hemma på hela dagen tog jag en dusch och åt och sen for jag ut igen. Började dagen med att kika i en massa inredningsbutiker med en kompis, sen for vi till 3 stall och tog hand om hästarna. Sen hem och göra sig iordning fort och sen drog vi på förfest. När dom drog ut på krogen kom jopp och hämtade upp mig och sen gled vi runt lite, sen for vi hem till ludde och såg film och efter filmen for jag och jocke en sväng med bilen. Somnade inte förens vid 5 inatt så är lite trött nu. Ska snart ner på stan en sväng med familjen, men nu måste jag göra mig iordning. Hörs senare!♥


saknar!

9 mars 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! var otroligt skönt att få sova i sin egen säng inatt, sängarna i stugan är så hårda att jag får ont i ryggen varje natt.. Igår så spenderades kvällen till största del med pekka, sen kom även jopp och jocke förbi en stund och spelade lite kort. Var kul att få träffa pekka igen, har saknat henne jättemycket! Nu har jag ganska nyss fixat mig klart och ska snart fara och kolla i lite butiker och sen till stallet en sväng, hörs senare!



8 mars 2012

goddag!

hoppas alla sovit gott! här vräker snön ner och det varnas för storm så funderar på att åka hem idag.. känns inte så kul att va här om det inte går att göra någonting! nu ska jag och lillasyster kika på pistvakt, hörs senare!

(skulle publicerats för 2 h sen)


7 mars 2012

hejsan!

har varit dåligt väder hela dagen så blev varken backen eller fjället idag. men tog en lång skotertur med Moa, josse och Ebba iallafall! blåste nå jävulskt uppe på fjället så var knappt kul att köra.. nu ser jag och mamma på djävulen bär prada, haha. ikväll blir det nog till att ta de lugnt med Moa och josse! nu ska jag fortsätta se filmen, ha en bra dag!


6 mars 2012

har varit ganska grått och dimmigt idag så vi for till backen för att åka eftermiddag. orkade åka 4-5 åk sen gav jag upp, backarna var isiga och tråkiga och jag är helt död i kroppen.. har lovat kusinerna att köra upp dom på fjället ikväll så antar att det blir skoter ikväll! nu ska jag kika lite på himym, pussar!


godnatt!

godkväll!

har kört skoter mest hela dagen så är ganska slut just nu. tog en kvällstur med moa och andré, och sen vi kom hem har jag och moa spelat kort o fikat! nu ska jag krypa i säng för imorgon blir det förhoppningsvis slalom! godnatt!


5 mars 2012

har varit dåligt väder hela dagen så det blev bara en skotertur till backen för att fika med kusinerna som åkte skidor! nu börjar det spricka upp så ikväll blir det nog en sväng med skotern och kusinen! hoppas alla haft en bra dag och får en bra kväll!


5 mars 2012

godmorgon!

hoppas alla sovit gott! somnade ganska tidigt igår men vaknade minst 4 gånger inatt, har trots det sovit ganska bra. har dock sån jävla träningsvärk sen igår då vi körde en massa skoter, tolkade osv! nu har jag nyss ätit frukost och ska spela lite kort, dåligt väder ute idag så får se vad vi hittar på.. ha en bra dag!


underbart!

har nyss varit ute på en lång skotertur med familjen och kusinerna. helt underbart väder ute! här kommer några bilder, glömde kameran hemma!


4 mars 2012

godmorgon!

hoppas alla sovit gott! vaknade för en och en halv timma sen med nackspärr, skönt! har nyss ätit frukost och klätt på mig och nu ska jag ut på en promenad med vovven i det fina vädret, hörs senare!


-

du bryr dig inte om mig mera och det har tagit mig så hårt. du kan väl aldrig acceptera att någonting är svårt..


listen to your heartbeat

lyssnar på gammal musik för att fördriva tiden! snart blir det väl ted gärdestad skivan, klassiker! längtar efter middag, ska få frasses, mums!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1820172/images/2012/pic_192195107.jpg" class="image">


3 mars 2012

Godmorgon!

Hann inte blogga innan jag drog ut igår. Hade som sagt klassfest, det var trevligt! Tack sandra för att du styrde upp det(= Just nu håller jag på att packa för snart bär det iväg, dom som har mitt nummer får gärna smsa och vara sociala! Ska försöka uppdatera varje dag men vi ser väl! Ha en bra dag!♥


igår!

hos elina!

Sitter hemma hos elina just nu men hon står i duschen så jag passar på att blogga lite. Ska möta min syster på stan om två timmar, sen hem och göra mig iordning och ikväll blir det klassfest! Här kommer lite bilder från förra klassfesten som jag snodde av elina!




jäävlar vad brun jag va, vill utomlands igen!

2 mars 2012

Godmorgon!

Sista dagen innan lovet idag, har dessutom bara en lektion vilket känns sjukt skönt! Ikväll blir det dessutom klassfest, roligt! Men nu måste jag börja springa till bussen, hörs senare!



To my best friend: thanks for being my unbiological sister!♥


1 mars 2012

hann inte blogga innan jag for till skolan, har nyss gjort ett prov som gick helt okej, hoppas jag blir godkänd iallafall! nu ska jag käka lite lunch och sen blir det stan med Frida!


RSS 2.0