Wheels

Nu drar jag till stan för att åka raggarbil och dricka några cider, hoppas alla får en bra kväll!

Impuls

Fick lust att ta två nya hål i örat igår, whoila!

28 juni 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott. Har nyss gjort mig iordning, måste in till stan för att göra en sak, dryygt. Självklart börjar det regna nu också, just när jag ska röra mig mot bussen.. Menmen, när jag kommer hem ska jag försöka ta mig tid att fota några saker jag köpt på senaste tiden, haha. Vi hörs, pussar!

Såhär känner jag just nu.. Foto: Stig Lundberg

I believe we place our happiness in other people's hands

Foto: stig lundberg

25 juni 2012

Godmorgon!
 
Hoppas alla sovit gott! Själv har jag inte fått mycket sömn. Kom hem från tavelsjö kl 5 och somnade inte förens 6-halv 7, sen ringde väckaren 11 för att jag skulle hinna sola lite, haha. Har nyss gett upp solen, blev alldeles för varmt..
Igår så var jag i tavelsjö hela kvällen/natten med Sofia, Amanda, Pa och Mathias. Först for vi ut på en Ö och grillade lite. Sen skrämde vi konfrimanderna, men vi failade lite för Pekka upptäckte oss typ direkt.. Sen gick vi upp på ett berg och klättrade i grottor, slutade med att alla låg och halvsov i en grillstuga tills vi for hem! Har ganska många bilder sen igår men har inte lagt in alla i datorn så här kommer några!(= 


Behind my smile, hides a story full of pain.


Ny header!!

Tryck F5 om ni inte ser den nya! Vad tycks?(=
 
Gamla:
 
Nya: 

I wonder if he remembers me.

Foto: Stig Lundberg

24 juni 2012

Hejsan!

Igår så spenderade jag hela dagen ute i solen. Pekka kom hit och vi åt sill-lunch, solade lite till osv. På kvällen var jag med Sofia och Emma. Vi for till Örträsk där det var festival/logedans. Var faktiskt riktigt roligt trots att vi var mitt ute i ingenting. Väldigt myggigt dock, så idag är mina ben helt prickiga.. Men det var det värt! Här kommer lite bilder och en film jag klippte ihop. Nu ska jag göra mig iordning för att fara till obbola, hörs sen! 

 

Glad midsommar!!

Hoppas alla får en bra kväll!♥

22 juni 2012

Hejsan! 

Har varit lite upptagen så har inte hunnit blogga.. Igår for jag o linny först och hälsa på hennes kompis ett tag, sen drog vi hem till jocke där vi såg på tv osv. Kom hem vid 4 inatt, somnade inte förens 6. Sen när jag vaknade imorse gick jag ut o la mig i solen. Nu har jag nyss målat naglarna och ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen! Ska försöka hinna lägga upp en bild innan jag drar ut, hoppas alla får en grym midsommar!


foto: stig lundberg

Ny profilbild!


Budget vs Lyx

 

21 juni 2012

Hejsan!

Har varit jättefint väder hela dagen så har legat ute och solat i flera timmar. Hoppas jag fått lite färg åtminstonde! Nu ska jag snart träffa min bästa en liten stund, men först blir det Oth! Hörs senare!

Foto: Stig Lundberg

godnatt!♥

Kom ganska nyss hem och ska snart lägga mig o se oth men tänkte uppdatera lite snabbt. Kvällen har spenderats med linny, sofia, pa och mathias. Först var vi och grillade någon timma och sen spelade vi kubb, mys! Imorgon hoppas jag på bra väder så att jag kan få sola lite! Nu ska jag se oth, hörs mer imorgon! Pusssss


En bild från i måndags!

Foto: Stig Lundberg

Kon är på besök!


Söt ko! Men jag vill se min statistik.. 

Vill ha!


20 juni 2012

Har blivit otroligt dålig på att använda kameran. Mina dagar består för det mesta av Oth, kompisar och grillning typ? Därför blir det inga roliga bilder. Men här är en bild från igår då jag o fanny lagade mat, min gårdagens outfit helt enkelt, haha! 
 
Älskar min Jack Daniels skjorta!

But it's nothing when you stop and just say fuck it.


Bildbomb från när vi firade Pekka!




19 juni 2012

Har spenderat största delen av dagen med fanny. Först kom hon hit och så spelade vi kort. Sen käkade jag middag hos henne och efter det drog vi till iksu för att gymma. Lär ha världens träningsvärk imorgon! Nu ska jag se ett avsnitt oth och sen sova, pussar!

I miss u dad!♥

Foto: Stig Lundberg

Dragonskolans avslutning!

 
 
Två filmer från avslutningen, lite sen med att lägga upp dom men! 

18 juni 2012

Kom ganska nyss hem från norrmjöle där vi fotade! Är med Linny just nu så hinner inte titta igenom bilderna men bjuder på en "backstage" bild på mig och fanny så länge!


18 juni 2012

Har nyss fixat mig klart och ska ba packa ihop lite kläder och sen fara och fota med Stig o Fanny! Blev en massa och där, haha.. Blir utomhusfotning idag, roligt! Har inte fotat ute sen förra sommaren så. Hoppas på en massa fina bilder! Puss alla fina!
 

just because i'm happy doesn't mean i have to smile & just because i smile doesn't mean i'm happy.


 

Mary Kay

Var ju på en "hudvårdspresentation" idag av märket Mary Kay. Har varit på en förut också och tycker det är sjukt kul att få prova deras produkter. Dom är faktiskt riktigt bra och man känner skillnad efter att bara använt dom en gång, kan tänka mig hur bra det blir när man använt dom en månad då. Köpte en rouge och en borste som jag ska visa direkt jag fått dom, älskar färgen på rougen! Får ni chansen att gå på en sån här presentation, gör det! Eller om ni är sugna på det kan ni höra av er till mig!



17 juni 2012

Hejsan!

Blev en lugn kväll igår. Satt och tittade på Summerburst med mamma, så sinnessjukt taggad man blev! Vill verkligen dit nästa år. Nu ska jag klä på mig och sen ska jag rulla till en kompis för att lyssna på en presentation om Mary Key! Ha en bra dag!

min fina vän!

GRATTIIIISSS!♥

Idag fyller min absolut bästavän 18 år, det firades med tårta och kalas hemma hos henne! 
Bjuder på några bilder på oss!

Bilder från igår!

Några mobilbilder från gårdagen. Styrde ihop en liten överraskning för min finaste vän som fyller år idag. Åt en massa god mat, tårta osv. Sen rullade vi ner mot älven för att grilla, dök upp ganska mycket folk så det var riktigt trevligt! Men som vanligt slutade kvällen i drama. Kom hem halv 4 och då fick jag o Amanda för oss att tälta. Plockade ner tältet vid 8 imorse och gick in. Nu ska jag gå över till Pekka för att fira henne påriktigt, lägger in mer bilder från kameran sen! Pussar!

15 juni 2012

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott!(= Ska försöka bli lite bättre på att blogga nu när det är sommarlov. Igår så spenderades kvällen med amanda, linny, sofia och pa. Vi grillade marshmallows och snackade till kl halv 4 inatt, mysigt! Nu har jag nyss duschat och ska snart slå in några paket eftersom min finaste vän fyller 18 imorgon!! Men vi hörs sen, pussar!

 


Don't lose yourself trying to hold onto someone who doesn't care about losing you.




 

Skolavslutning 2012!






























sommarloooov!!!


12 juni 2012

mot skolavslutningen!


.



I used to be stronger than this. I don't wanna be a person that needs help, but I feel so alone.

.

fuck life.

The toughest part about letting go is realizing the other person already did.

-

7 juni 2012

hejsan!

känner att jag är väldigt dålig på att blogga.. bloggar mestadels från mobilen eftersom jag tar kort med den! igår så var jag med Sandra på stan för att leta kläder åt henne. på kvällen blev det tivoli med Sofia, jopp, Jens och nirre! åkte ingenting för jag är så sjukt åkrädd, haha.. nu ska jag städa och sen plugga, pussar!

 


dagens outfit


kvällen i bilder

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1820172/images/2012/pic_205496544.jpg" class="image">


godnatt

såhär har min kväll spenderats, godnatt!


3 maj 2012

Blev en uteritt på ridningen idag, sjukt mysigt! Nu ska jag rulla mot amanda för att se bb-finalen, pussar!


3 juni 2012

Hejsan!

Har haft en lugn helg, känns skönt att för en gång skull inte gå på fester osv. I fredags sov jag hos min kusin, vi tittade på fotboll, spela fifa, såg film osv! Igår så var jag med Linny och Jocke. Sjöng singstar, såg film, åt chips och drack cola, mysigt! Nu ska jag snart fara mot stallet, hoppas alla får en bra dag! 



Sometimes you have to forget what you feel and remember what you deserve



RSS 2.0