when love takes over

Kom nyss in efter att ha varit ute och träffat en kompis. Ska nog strax ta och sova så att jag inte försover mig imorgon till provet(a) Känns som om jag kommer faila totalt, inte okej.. Menmen, vi hörs mer imorgon! Sov så gott(=


ge mig sommar


rock'n roll



Den här låten är så jävla skön!(=


30 sep 2010

Kom ganska nyss hem från stan, fick med mig ett par trosor och ett läppglans hem! Ingenting jag orkar visa;p
Ska strax sätta igång och plugga, känns galet drygt:(
Föresten, idag går ju 50-öringen ut! Vad tycker ni om det?(=


30 sep 2010



Sitter på svenskan och lyssnar på musik, Therese visade mig ett band med en massa remixer! Sjukt bra ändå. Slutar om en timma och då blir det stan ett tag med Elina!:)


30 sep 2010

Godmorgon!

Vaknade nyss så vet inte om jag kommer hinna till bussen, men det är nästan lika bra. Har dubbelpass med spanska direkt på morgonen, fett drygt.. Men slutar tidigt idag så det ska bli skönt, då blir det stan med Mimmi dessutom!:) Menmen, nu måste jag skynda mig, pussar!


Dagens Outfit



Såhär såg jag ut idag, mysig outfit bara! Orkar inte direkt klä upp mig för att vara i skolan(a)
Kofta från Gina Tricot
Linne från Gina Tricot
Leggings från H&M
Ringar från H&M och Gina Tricot
Örhängen har jag fått av Pekka


Någon som kan gissa på vilka som är mina favoritaffärer?;)


29 sep 2010


Har absolut ingenting roligt att säga, sitter och chillar med tjejerna just nu.




29 sep 2010

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott, själv så blev jag väckt 20 över 7 när jag har sovmorgon till 10. Och när mamma for till jobbet så somnade jag ju självklart om igen, oops! Men är vaken nu, ska försöka hinna till idrotten åtminstonde. Får se om jag kan vara med, min förkylning vill ju aldrig gå över:(
Menmen, nu måste jag springa och äta fruskot! Uppdaterar mer från skolan, pussar


i hope you feel the same way to

Kom nyss in efter att ha varit ute och träffat två kompisar, helt galet vad kallt det börjar bli. Tycker att sommaren och värmen borde komma tillbaka.. Börjar tio imorgon så det ska bli skönt med sovmorgon, dock blir det inge mer sömn, men aja. Nu ska jag sluta svamla och gå och lägga mig, pussar


Dagens Outfit



Köpte dessa fina strumpbyxor idag, är jätte nöjd!
Älskar strumpbyxor med mönster på, sjuuukt snyggt verkligen:)
Har haft på mig detta idag fast med ett par andra spetstights!

Linne från H&M
Kjol från Monki
Strumpbyxor från Gina Tricot
Kofta från H&M


28 sep 2010

Nej vadå, vi tycker inte alls om våra datorer?:)


28 sep 2010

Har egentligen idrott just nu men ingen utav oss orkade vara med för att det är svinkallt ute och vi skulle ha kondition. Sitter istället på skolan med typ halva min klass, exakt alla sitter med sina datorer. Socialt gäng alltså(y) Ska nog snart dra till stan för att äta men först blir det till att spela lite spel! Vi hörs mer senare, pussar:)


28 sep 2010

Sitter på NK:n och leker med datorn, inte en jävel i hela klassen lyssnar nog på vad läraren säger. Alla sitter bara och knapprar på sina datorer. Tog ju som sagt klassfoto imorse, får hoppas på att det blev bra. Snart så är lektionen slut och då har vi idrott, men tror inte jag orkar vara med.



webcam






Hade lite kul med webben idag..


27 sep 2010

Är äntligen hemma igen, drog på stan ett tag efter skolan och letade efter en halsduk men dom hade tydligen inte fått in den än. Lillasyster sitter just nu och leker med min skoldator, känns inge bra att hon är inne på min facebook och allting. Menmen, får hoppas att hon inte hittar på något bus!
Ikväll blir det lite plugg och sen förmodligen träffa någon:)


27 sep 2010

Sitter just nu utanför skolan och chillar med Frans. Båda två sitter på varsinn dator, socialt! Ska strax in till stan och kolla på en halsduk om dom har fått in den! Aja, har inte så mycket mer att säga ,vi hörs mer senare!:) pussar♥


26 sep 2010

Kom nyss in efter att ha varit ute och träffat Mimmi och Jocke ett tag. Helvete så kallt säger jag bara, tror jag ställer bort moppen för i år. Idag har jag bara tagit det lugnt, varit i stallet och så! Ska sätta mig och plugga lite och sedan blir det till att sova, skönt! Men vi hörs mer imorgon, pussar


baby♥

26 sep 2010

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen men har legat och spelat Fashion World, som vanligt! Blev väldigt sent inatt så är sjuukt trött. Får se hur jag ska orka med ridnigen, men det löser sig nog!
Förresten, imorgon så kommer skoldatorerna! Gissa om jag är taggad;o


cause it's getting late

Kom hem efter en väldigt kall och ganska ovärd kväll. Den började bra hemma hos jesper med emma, fanny, jesper och jocke. Men sedan  var vi tvugna att dra och då blev vi kvar på statiol i typ en timma, om inte mer. Bara galet kallt och ovärt, sen kom Sofia och hämtade upp oss så drog vi förbi hennes nya längenhet en snabbis, sen hem! Har nog aldrig varit såhär skönt att få komma hem.
Nu ska jag slå på en bra film och krypa ner under täcket, vi hörs mer imorgon! Pussar


25 sep 2010

Kom ganska nyss hem efter att ha varit med Mimmi, åkte förbi ica och köpte lite godis och sedan satte vi oss och snackade! Som vanligt;) Ikväll blir det nog till att vara med Fanny och Emma, ska bli kul för det var riktigt länge sen jag var med dom!


25 sep 2010

Åker och träffar Mimmi ett tag, får se vad vi hittar på! Lär väll bli till att köpa lite godis och sätta oss och snacka någonstans!:) Vi hörs mer senare, pussar!


25 sep 2010

Godmorgon!

nu sitter jag och moa här framför varsinn dator och spelar fashion world! *nördar*
Moa ska snart fara och städa och då får vi väl se vad jag hittar på, funderar på att åka ner på stan ett tag men vet inte om jag orkar det!


baby come on

Sitter här vid datorn medans min älskade kusin ligger och mumlar i sängen, helt plötsligt utbrast hon bara "mat är goooott" haha, sötnos!
Ikväll så har vi sett tre filmer, och det slutade med att alla tre låg och sov. Såg först Eden lake, den var tyvärr inte så läskig som jag trodde att den var, den var mest bara äcklig och sjuk. Sedan såg vi The black balloon och Grease 2.
Ska nog strax ta och sova innan moa får damp på mig, måste bara läsa lite bloggar först(a) godnatt!;*


24 sep 2010

Sitter just nu och får håret flätat i en inbakad fläta. Ni som känner mig vet ju hur jävla håröm jag är så sitter mest bara och skriker. Mamma är på krogen ikväll och lillasyster sover borta så vi ska bara ha en myskväll med en massa godis,chips, dricka och bra filmer!;)
Menmen, vi hörs kanske ikväll eller så skriver jag mer imorgon! Pussar



24 sep 2010

Jag och Moa sitter här med varsinn dator framför Facebook och nördar oss. Kom ganska nyss hem från stan, svängde förbi där en snabbis efter skolan! Fick med mig ett rosa nagellack hem, ska nog ta och testa det!
Nu är det helg, så sjuuukt skönt! Vad ska ni hitta på ikväll?=)


23 sep 2010

Kom nyss hem efter att ha varit ute och träffat Mimmi och Jocke ett tag! Satt mest bara och chillade på ett dagis, lekte lite retard osv!(a)
Imorgon så har jag sovmorgon så förhoppningsvis tar jag mig faktiskt upp, ska nog gå och lägga mig strax. Har ingen lust att försova mig igen.. Efter skolan så kommer kusin hit, ska bli trevligt!:)


23 sep 2010

Kom nyss hem från stan, åkte ner dit ett tag för att träffa Pekka. Och hämta hem henne(a) Hittade ingen halsduk idag heller, blir nog till att beställa istället!
Ikväll blir det väll till att plugga eller vara med kompisar, får se helt enkelt. Och imorgon ska jag till skolan har jag bestämt!


23 sep 2010

Godmorgon!

Försov mig idag igen, blir så jävla arg på mig själv! Slår av väckarklockan i sömnen och när mamma väcker mig så somnar jag bara om..
Tror inte jag orkar åka till skolan idag, ska nog stanna hemma och plugga lite matte oså! Så får jag åtminstonde något gjort iallafall.
Menmen, nu ska jag hoppa in i duschen! Vi hörs senare, pussar


22 sep 2010

Föräldramötet gick bra, förutom att jag var den enda där som inte hade min förälder med mig! Blev bara där en timma men sen for jag och träffade Amanda som fyller år idag, stoort grattis!;*
Hade tänkt att köpa en halsduk på stan idag men nej, då var den självklart slut. Och hittade ingen annan jag ville ha så jag sket i det, fick med mig en ring hem istället!


22 sep 2010

Kom hem från skolan ganska nyligen, hade ju orientering idag så slutade kring halv tre. Började 20 över 12, det var galet skönt att få sova ut! Är faktiskt riktigt stolt över mig själv som var med på orienteringen och dessutom tog alla kontroller utom en! Gick dock med Elina, Martina och Avvy. Men vi var duktigt iallafall(a)

Ska strax hoppa in i duschen och efter det blir det nog stan med Elina, har föräldra möte ikväll klockan 7 som jag måste vara på så lär inte åka hem något emellan. Får skriva mer när jag kommer hem sen istället! Pussar


fotboll..

Drar och kollar på fotboll med Mimmi, fråga mig inte varför eftersom att jag HATAR att titta på fotboll. Men vad gör man inte för sina vänner? Hörs senare! Pussar


21 sep 2010

Kom hem från skolan kring halv fem. Känner mig riiiktigt duktig som var med på ALLA lektioner idag, inklusive idrotten, den ni;) Dock tog jag bara tre kontroller på orienteringen för det började spöregna, är inte så sugen på att bli mer sjuk.
Och imorgon är det orientering igen, hade faktiskt tänkt vara med oavsett väder! Börjar 12.10 och slutar senast 2, fett skönt!


20 sep 2010

Klev nyss upp ur sängen, känner mig helt slut trots att jag inte har gjort någonting idag. Sov ändå jävligt mycke inatt så borde vara utvilad men nä! Har hunnit se både 8 Mile och The Stepfather, båda var ganska bra! Ikväll lär det väll bara bli till att ta det lugnt om jag mår såhär!


killen i the stepfather var ju inte dåligt snygg heller!


svar

Såg att många undrade vart jag hade köpt dom där leggingsen jag visade för någon dag sen!
Tyvärr vet jag inte vart dom är köpta eftersom att det var min älskade mamma som köpte dom åt mig. Men jag ska försöka ta reda på det!


20 sep 2010

Godmorgon!

Vaknade för lite mer än en timma sen och hade panik, har tydligen slagit av väckarklockan i sömnen och försov mig ganska rejält! Inte bra.. Orkar inte åka dit nu heller för då kommer jag vara där klockan ett och vi slutar två, plus att alla bara kommer klaga!
Blir väll till att fortsätta städa istället, kanske tvätta lite osv! Ska nog sätta mig och se en film också, skönt att bara kunna ta det lugnt!:)


resultat av dagens städning!




Ni kanske inte tycker att det här ser särskillt städat ut, men tro mig, det är sjuukt rent i jämförelse med vad det var innan(a)


19 sep 2010

Tar en liten paus från mitt städande och passar på att blogga lite! Idag så har jag mamma och ebba varit på intersport och köpt joggingskor till mig. Behövdes verkligen för jag hade inga! Sedan for vi och åt osv, så har inte varit hemma så mycke! Och just nu håller jag på att städa, det såg förjävligt ut här inne innan(a)

Går inte att ladda upp bilder så det får bli ett tråkigt inlägg..


19 sep 2010

Godmorgon!

Var så sjukt trött när jag kom hem igår så jag och mamma kröp ner i soffan och såg en film. Somnade dock efter typ halva och när den var slut gick jag bara och la mig på en gång.
Åkte ju som sagt till Hörnefors igår, det var riktigt roligt att få träffa dom igen. Vi ses så sällan trots att dom inte bor så långt ifrån Umeå. Jag och Moa tog med oss Zorro och gick nästan runt hela hörnefors (enligt mig), men det var tydligen inte hela hörnefors.. Hade med mig kamera men tog nästan inga bilder så det är inget värt att visa. Får bli en gammal bild från när vi var i fjällen iställlet!:)


haha, jag var galet sliten där..


18 sep 2010

Kom nyss ut ur duschen och sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem med mat! Har inte blivit så mycke uppdatering idag för jag har inte orkat sitta vid datorn, och så kom moster o småkusinerna förbi ett tag. Blev dit bjudna så ikväll blir det nog till att åka till Hörnefors ett tag:) Ska bli skönt med en lugn kväll och att få träffa min älsklings Moa, det var så galet länge sedan vi gjorde något.
Menmen, nu ska jag välja kläder och börja göra mig iordning så jag slipper stressa sen, ska nog försöka hinna med att städa lite också! Pussar♥


jag och moa♥


18 sep 2010

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timma sen av en hög jävla smäll och en katt som skreek. Inte trevligt kan jag lova. Hunden hade varit för ivrig och katten hade gått till attack..

Iallafall, igår så spenderades kvällen med Amanda och Petter, drog på någon fest på Umedalen där det bara var en massa fd västangårdare. Inte jätte roligt men helt okej, drack ingenting heller så.

Har tyvärr inga bilder från gårdagen och inga roliga på datorn heller så ni får bli utan just nu.

Dagens Outfit

Eftersom att jag är sjuk så orkade jag inte riktigt anstränga mig när jag åkte till stan idag, tog bara på mig nå myskläder och gick till bussen!


kisse

Kom nyss hem från stan och sitter nu och myser med kissen, väntar även på att mamma ska komma hem så att jag kan få maaat. Nu ska jag sätta mig och se Paradise Hotel och hoppas på att hon kommer hem om inte allt för länge!


strumpbyxor


Kolla vad min älskade mamma kom hem med till mig igår!
Älskar verkligen strumpbyxor med mönster på så jag blev jätte glad.


17 sep 2010

Godmorgon!

hoppas alla sovit gott, det har då inte jag. Vaknade upp typ 6 imorse och mådde riktigt dåligt så jag slog bara av väckarklockan och somnade om. Sov typ 11 timmar inatt, riktigt skönt! Nu är jag utvilad. Ska strax sätta mig och se på lite paradise hotel för att fördriva tiden, får se om jag orkar åka till skolan för att skriva provet eller om jag får göra det någon annan dag..


16 sep 2010

Har alldeles nyss pluggat lite inför provet imorgon och nu ska jag springa ner och se Idol med familjen, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan eftersom att uppdateringen varit så kass idag! Längtar verkligen tills vi får våra datorer, men som det ser ut nu kan det ta upp till två veckor innan vi får dom..

'


16 sep 2010

Hinner inte blogga, vi hörs efter skolan! Pussar


15 sep 2010

Hade ju som sagt återträff med konfrimanderna ikväll,var riktigt trevligt! Blev lite lekar, sång och fika.
Ska nog ta och sätta mig och plugga lite ULS eftersom att vi har prov på fredag och det är första gången jag läser det ämnen/den kursen så jag kan ingenting om det..
Men vi hörs imrogon när jag vaknar om jag hinner blogga! Pussar


15 sep 2010

Vaknade alldeles nyss efter att ha sovit typ två timmar, drog hem från skolan för att jag mådde så dåligt. Mår åtminstonde lite bättre nu, ska strax fara på den där återträffen, men först äta middag! Så vi hörs mer ikväll,pussar


15 sep 2010

Godmorgon!

Sitter här och dunkar min Nostalgilista på spotfiy, ska nog strax börja åka mot skolan! Har sovmorgon till 10 idag, riktigt skönt! Efter skolan blir det antingen stan med Pekka och äta middag och sedan fara på återträffen för konfrimanderna, eller så blir det direkt hem. Har inte riktigt bestämt mig än..
Längtar riktigt mycket tills vi får våra skoldatorer, det är sjukt tråkigt när alla andra har fått dom men inte  vi, menmen, nog om det! Nu ska jag fixa det sista så att jag är klar när Emma kommer, pussar♥




14 sep 2010

Är hemma från skolan nu, riktigt trött och less! Vill helst bara gå och lägga mig men då kommer jag inte kunna sova inatt, ska sätta mig och se Paradise Hotel, som vanligt(a)..


14 sep 2010

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott, själv känner jag att jag bara blir sjukare och sjukare hur mycke jag än försöker sova.. Kill mee!
Ska strax börja fara mot skolan, har tydligen orientering idag men det tänker jag fan inte vara med på, då kommer jag aldrig bli frisk(a)
Slutar kring halv fyra så är väll hemma kring fyra! Vi hörs mer då, pussar


PEKKA & AMANDA IN THE HOUSEEE



ChaCha, helt tokigt vad vackra vi är, jag blir knäsvag bara av att se på oss - och lite lätt illamående <3
Klockan är ju sketamycke så vi borde egentligen sova sött vid den här tiden, fast det gör vi inte för vi är så busiga hihiihiih. Maria ligger i sängen och väntar på oss (RAAUUWWRR), ja menar, vem vill inte ha oss efte att ha sett dessa otroligt vackra bilder.

XOXO Amanda & Pekka!

13 sep 2010

Godmorgon!

Ny dag, ny skolvecka. Känns drygt, helgen gick alldeles för fort tycker jag.. Men nu är det bara 5 dagar kvar innan det är helg igen;d
Idag slutar jag kring två, vilket är riktigt skönt! Ganska mjuk start på veckan ändå, får se om jag far på stan ett tag efteråt eller om jag åker hem direkt.
Menmen, nu måste jag gå och äta frukost och sedan ska jag ta bussen till skolan, vi hörs senare! Ha en bra dag:)



12 sep 2010

Sitter fortfarande och kollar på Paradise Hotel, lyckades slita mig när jag skulle till stallet men slog på det så fort jag kom hem igen!
Ska strax gå ner och kolla på Mamma Mia med mamma, sedan blir det sängen för jag måste lyckas ta mig upp till skolan imorgon!


12 sep 2010 (skulle publicerats imorse)

Sitter och kollar på Paradise Hotel, har blivit helt fast i det! Satt och såg jätte många avsnitt igår och nu också:)
Iallafall så spenderades gårdagen och kvällen med Pekka, vi såg film och åt godis! Det behövdes verkligen, orkade inte göra något annat så.
Ska strax fara iväg till stallet och ikväll så blir det också bara att ta det lugnt, så det kommer bli dålig uppdatering känns det som, men ni får stå ut;) Ska fortsätta se ph nu, men skriver mer senare!:) pussar


11 sep 2010

Goddag!

Sitter här i min mjukisdress och lyssnar på musik. Vaknade kring 10 imorse men har inte haft orken till att göra någonting. Sov ganska lite inatt och så är jag ju sjuk..

Igår så började vi iallafall kvällen med att fira Sofia hemma hos Alex! Så kom det dit en massa roliga människor, jätte trevligt!:)
Och när Sofia och hennes kompisar skulle på krogen så drog jag tillbaka till Umedalen där det var en fest för någon som fyllde 18, även där var det en massa trevliga människor! Och kring 1-2 tiden drog jag hem och sedan gick jag ut och träffade en kompis. Somnade kanske kring 5 inatt! Har tyvärr inga bilder från igår eftersom att jag inte hade med mig kameran och mobilen låg mest i jackan hela kvällen, men både Emma och Fanny har en massa bilder så jag ska sno av dom när dom lagt ut dom(a)


10 sep 2010

Har nyss diskat för hand, tvättat, plockat undan på matbordet och varit ute med hunden. Känner mig faktiskt riktigt duktig!
Kom hem från skolan kring tre kanske och hade ingen lust att sitta vid datorn så jag satte igång med att göra allt dedär.
Ska strax hoppa in i duschen för ikväll blir det till att fira Sofia som fyller 20, STORT GRATTIS♥
Får se om jag hinner uppdatera mer innan jag drar dit, jag ska försöka iallafall:) menmen, vi hörs senare! Pussar


9 sep 2010

Kom nyss in efter att ha varit ute med Linny. Hon jokm hit kring middagstid och då satt vi vid datorn ett tag, sedan tog vi moppen till Ica och köpte godis. Så satte vi oss på skolan och snackade och så kom även Amanda förbi ett tag. Riktigt mysigt att bara sitta o snacka, det var ett bra tag sedan jag var med henne så det var jätte roligt:)
Nu ska jag kolla lite på idol på webben och sedan blir det sängen, måste ta mig upp till skolan imorgon!


jag och linny i vintras!


halsduk



NOPPY neck

Jag vill ha en mysig halsduk till i höst men kan inte bestämma mig. Vill ha någon som ser ut ungefär såhär och är svart, men ingen av dom här finns i butikerna.. Någon som vet vart man kan hitta en liknande? Ge gärna tips:)


Lockpojken

Blir ingen outfit bild än så länge, springer bara omkring i mjukiskläder och det är nog inte så intressant att se! Hade ju tänkt att åka till skolan egentligen men det blev inte så, mår alldeles för dåligt.. Ligger nere i soffan och ser på Beck och tycker synd om mig själv, nu skulle man ha haft någon som kunde ha hjälpt en och gjort allt man ville åt en! Menmen, jag får väll klara mig själv så länge!


9 sep 2010

Godmorgon!

Hoppas ni alla sovit gott, för det har verkligen inte jag. Vaknade kring 4 och kunde inte somna om på ett bra tag, klockan var nog kring halv sex när jag somnade. Och ändå så gick jag och la mig halv två så jag borde ha varit fett trött vid det laget. Vet inte vad som händer men har vaknat nu varenda natt dom senaste dagarna utan anledning!

Iallafall, är minst lika sjuk idag så jag tog mig somsagt lite sovmorgon så jag har en chans att bli friskare. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar för att fara till skolan! Så vi hörs senare, ska försöka slänga in en dagens outfit också!:)


nyvaken!


Dagens Outfit



Ska ut ett tag och sen sova, så vi hörs mer imorgon!:) pussar



8 sep 2010

Kom nyss hem från skolan, är trött och hungrig men tänkte ba slänga in ett snabbt inlägg först! Hann inte blogga imorse, eller snarare jag orkade inte för att jag mådde så jävla dåligt. Låg vaken från halv 6 tills jag skulle till skolan för att jag hade ont i magen och mådde illa.. kämpade mig iväg till skolan och lyckades vara kvar där hela dagen utan att må illa!

Igår gjorde jag inget speciellt, såg film och sedan kom Pekka och Kasper hit för att se Idol med mig. Har blivit lite av en tradition för mig och Pekka att se Idol här ;) Blir även så ikväll tror jag!
Slänger dessutom strax upp dagens outfit!


Dagens Outfit


Jeansjacka: Mammas, från Kappahl tror jag
Vitt linne: H&M
Svart linne: Gina Tricot


7 sep 2010

Godmorgon!

Hade planerat och sova tills elva idag och sen kliva upp o fara till skolan, men nä min kropp ville annat. Vaknade kvart över 9 istället, men känns inte värt att dra till skolan för dom leker typ bara just nu.
Min förkylning vill verkligen inte gå över, sitter här och dricker te och hoppas att det ska lätta liite åtminstonde, känns bara ännu värre idag!

Igår så var jag också hemma från skolan, så kom Sofia och hämtade upp mig för att hon ville att jag skulle hänga med till Media Markt en snabbis. Efter vi hade varit där så drog vi o hämtade upp alex och sen for vi och handlade. Så blev det middag hos alex, och efter det satt jag bara hemma och såg film!


sötnosar




6 sep 2010

Godmorgon!

Vaknade kring 10 imorse och orkade inte åka till skolan. Är alldeles för sjuk.. Hostar, nyser, snorar osv, uschusch:(
Får hoppas att jag känner mig lite kryare imorgon så att jag kan åka till skolan, vill inte falla tillbaka till att ha mycke frånvaro som jag hade förra året..

Igår så spenderades kvällen tillsammans med Mimmi, träffade först Kristian ett tag och satt o snackade. Sedan drog vi in till stan och mötte upp Sandra, Jocke o Ludde. Efter ett tag kom även Elvin och Kasper.

Snart kommer fanny hit och ska kolla på kattungarna, så lär väll hon stanna här ett tag och hålla mig sällskap:)
Har tyvärr inte bilder från gårdagen och Mimmi har satt skydd på sin blogg så man kan inte spara därifrån, så ni får nöja er med en random bild!:)




5 sep 2010

Godmorgon!

Orkade inte blogga inatt när jag kom hem för då var jag alldeles för trött.
Började dagen med att fara till stan med Mimmi, gjorde inget speciellt. Gick mest bara omkring och tittade, det var ju pridefestivalen!

Efter middagen drog jag och grillade med några från min gamla klass, dom som jag gick med i nian dvs! Var riktigt mysigt och kul att få träffa alla igen, även fast det var många som saknades!:)
Kring 9-10 började vi dra oss vidare, gick till grubbe där det var fest. En massa trevligt och roligt folk! Kvällen slutade med att vi drog till stan ett tag och träffade lite folk, sen kom jag hem vid 3!



har inga bilder från kvällen så bjuder på en bild på mig och mimmi på stan!♥


-

I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that I'm all right



I need you more than ever, I wish you were here with me.
I love you now and forever


4 sep 2010

Godmorgon!

 Vaknade 07.20 imorse, tror jag har blivit lite för van att gå i skolan.. Inte okej!
Men nu är jag uppe ur sängen iallafall, har varit det ett tag.

Igår så började vi kvällen med att Amanda och Petter kom och hämtade upp mig. Drog vidare till Haga där det var en massa randomfolk, men det var trevligt ändå! Sen när dom skulle på krogen drog vi till stan och chillade. Dock slutade kvällen inte lika bra, glömde mina nycklar och mina busspengar på Haga så jag höll knappt på att ta mig hem..


yesterday


drar ut!

drar ut nu,nås på telefon:)


3 sep 2010

Kom hem från stan för kanske en timma sen, drog dit ett tag efter skolan för jag hade inget bättre för mig. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, känner mig faktiskt inte så taggad på nånting, kanske bara blir en lugn hemmakväll!


2 sep 2010

Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag, var på stan tills halvfem, sen somnade jag direkt när jag kom hem(a) fattar inte hur jag kan vara trött, gick ändå o la mig halv elva igår. Menmen, är helt död i kroppen efter gårdagens joggingtur, värker överallt..
Hur som helst, fick med mig ett par skor hem från stan idag! Ska visa er dom senare.
Ikväll ska jag vara med min Moa, har saknat henne så jäävla mycke! Blir nog bara till att ta det lugnt och kanske fara ut en sväng, får se helt enkelt!:)


baack

Känner mig riktigt duktig, var ute i 50 min. Även fast jag inte sprang hela tiden så är jag stolt över mig själv, trodde jag skulle spy men icket! Så mycke klarade jag inte av att anstränga mig(a)
Ska nog hoppa i mjukiskläder och slå på en film och sen sova, är trött och börjar tidigt imorgon..


hurtig(y)

tror att jag drar ut och springer en sväng, har nog umeås sämsta kondis så lär väll spy eller något. Får se hur det slutar helt enkelt! vi hörs senare med resultat;) pussar


känner mig vacker..


1 sep 2010

Kom nyss hem från stan, stannade kvar där ett tag efter skolan. Spelade som sagt laserdom och fortet idag, var faktiskt riktigt roligt! Måste jag göra om, gick dock inte så bra men ändå(a) Ikväll tror jag bara att jag ska ta det lugnt, är trött och less. Menmen, nu ska jag läsa lite bloggar så vi hörs senare! Pussar


1 sep 2010

Drar till Megazone nu och spelar laserdom och fortet! Vi hörs när jag kommer hem igen, pussar♥






RSS 2.0